Se hotell (13)

Reiser til Lesvos

På Lesvos kan du velge mellom seks ulike reisemål – alle med gresk hverdagsliv, herlige strender, vakker natur og sølvskimrende oliventrær.
På Lesvos er både maten og naturen i en klasse for seg. Naturen domineres av grønne skoger, sølvskimerende oliventrær og asurblå viker som skjærer inn i landskapet. Det er fortsatt forholdsvis få turister som har oppdaget denne greske perlen, noe som gjør at prisene er lave og det er heller ingen fare for trengsel. Lesvos passer godt for deg som vil ha en herlig ferie med sol og bad kombinert med ekte gresk hverdagsliv.

Seks ulike reisemål

Reiser du med Ving kan du velge blant mange bra hotell på seks forskjellige reisemål. Petra med den særegne kirken og herlige stranden. Fargeglade Molivos med den ekte greske stemningen. Anaxos med mange hyggelige tavernaer og øyas kanskje beste strand. Eftalou med varme kilder og herlige badeviker. Familievennlige Skala Kallonis med det rike fuglelivet. Og Plomari – den hyggelige havnebyen som er kjent for å produsere Hellas' kanskje beste ouzo. Syns du det er vanskelig å velge kan du kombinere flere reisemål i løpet av oppholdet på Lesvos.
 • Unik natur
 • Rimelig mat og drikke
 • Fine strender
 • Seks reisemål
 • Kombiner flere reisemål
Finn ditt hotell

Reiser til Lesvos

Nyhet!
Molivos
 • Strender
 • Underholdning
Molivos er en sjarmerende middelalderby med brosteinsgater og en stemningsfull havn – som skapt for en romantisk ferie. Det finnes også en steinstrand med glassklart badevann.
Nyhet!
Petra
 • Attraksjoner
 • Strender
 • Shopping
Vil du reise til en sjarmerende badeby med en lang, fin sandstrand midt i sentrum? I Petra får du både strandliv og ekte gresk landsbyfølelse.
Nyhet!
Plomari
Plomari byr på herlig strandliv og bra snorkling. Plomari regnes som ouzoens hovedstad, og her får du en hyggelig ferie med god mat og en fin strand.
Nyhet!
Eftalou
Reis med Ving til Eftalou og bad i varme kilder og fine badeviker. Reisemålet har en rolig og avslappende atmosfære.
Nyhet!
Skala Kallonis
 • Barnevennlig
 • Strender
I den koselige lille fiskerlandsbyen Skala Kallonis får du en rolig og avslappende ferie. Her venter fine feriedager på stranden og på de mange hyggelige tavernaene rundt torget.
Nyhet!
Anaxos
Anaxos har en lang sandstrand som er ansett som den beste i området. Mange mener også at Anaxos har øyas beste mat.

Finn reise til Lesvos
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.