• passer for voksne
Sunprime Ocean View er et pent og moderne hotell for voksne i populære Playa de Las Américas. Fra hotellet har du kort vei til butikker, restauranter og
barer, og strandpromenaden og den populære stranden ligger i behagelig gangavstand. I området finner du også noen av de beste golfbanene på Tenerife.
Hotellets leiligheter og suiter har moderne
innredning med pent design. Som alltid på Sunprime er WiFi, badehåndklær og deilige badekåper inkludert.
På hotellets bassengområde finner du rikelig med solsenger, og i vinterhalvåret er bassenget oppvarmet til ca. 25 grader*. Vil du unne deg litt ekstra kan du besøke Sunprime Spa, som tilbyr deilige behandlinger for hele kroppen. Flere av spapakkene kan forhåndsbestilles hjemmefra.
Flotte takterrasser ønsker solhungrige livsnytere velkommen. Her kan du slå deg ned på en solseng, nyte utsikten og koble helt av fra hverdagen. Her har du tid og rom til å ivareta deg selv og dine behov.
Vil du røre på deg i ferien har du gode muligheter til det på Sunprime Ocean View. Her kan du delta i gruppetimer med instruktører utdannet av SATS, eller trene på egen hånd i treningsrommet. All trening er selvfølgelig gratis.
I Sunprime Restaurant får du en perfekt start på dagen med en lekker frokostbuffé. I tillegg til frokost tilbyr vi også andre praktiske måltidspakker. Vil du dra på utflukt eller spise middag på en annen restaurant uten å føle at du går glipp av noen måltider, anbefaler vi Sunprime Inclusive. I Sunprime Inclusive er lunsj og middag fem av feriedagene inkludert.
*Bassenget er oppvarmet til ca. 25 grader i perioden 1. november–15. april. Temperaturen kan variere, avhengig av lufttemperaturen.
Internett
WiFi er gratis på hele hotellet. Hastigheten kan variere.
MySunprime
På hotellets informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres, og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunprime, sammen med annen nyttig informasjon.
Service hele døgnet
Vingvertene står klare på reisemålet for å sørge for at du får en vellykket ferie. Du kan bli med på spennende utflukter og få tips om de fineste strendene, de beste butikkene og Vingvertenes egne favorittrestauranter. Selvfølgelig vil de også prøve å svare på alle praktiske spørsmål som dukker opp, om alt fra leiebil til informasjon om hotellet. Under reisen kan du kontakte Vingvertene døgnet rundt på telefon, samt på SMS og e-post kl. 08.00–20.00.
Røykfritt hotell
Sunprime Ocean View er et røykfritt hotell. Det finnes anviste røykesoner på hotellområdet. Røykeforbudet gjelder på alle rom og balkonger, også for e-sigaretter.
Legeservice
Lege (mot betaling) Resepsjonen vil være behjelpelig med å tilkalle lege.
Bevegelseshemmede
Det finnes suiter som er tilpasset bevegelseshemmede. Du kan lese mer under leilighetskategori Junior Suite.
Sesong
Hotellet har åpent året rundt. I vintersesongen (oktober–april) er flertallet av hotellets gjester skandinaviske.
Øvrig
Resepsjon: Åpen døgnet rundt. Innsjekk etter kl. 15.00 på ankomstdagen og utsjekk kl. 12.00 på avreisedagen. AVIS-bilutleie, veksling, bordbestilling, bytte av bassenghåndkle, klesvask mm.
Vaskeriservice: Mot betaling
Bygget: 1971 Renovert: 2015
143 leiligheter, 9 etasjer
Heis: Ja, delvis – ikke til restauranten og bassengområdet. Området kan nås enten via trapp eller ramper.
Aircondition: Ja
Parkering: Ja, et begrenset antall plasser
Hotellmanager
Luz Abril
Hotellets offisielle klassifisering er 4.
Sunprime
 • Aldersgrense 16 år
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Nærhet til sentrum
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Rolig bassengområde
 • Rom med direkte utgang til basseng
 • Travelife-sertifisert hotell
 • Direktebuss mellom flyplassen og hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
Hotellfakta
 • Oppvarmet basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Nei
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  350 m
 • Hovedsentrum
  2,2 km
 • Nærmeste strand/badested
  450 m

Krydre ferien med litt luksus!

Har du lyst til å overraske partneren eller reisefølget ditt med noe ekstra? Vi har flere flotte tilvalgspakker som garantert vil sette en gullkant på ferien. Hva med en flaske musserende vin som står klar i kjøleskapet på rommet ved ankomst – eller kanskje en eksklusiv Velkomstpakke Prime?

Tilvalgspakkene våre bestiller du hjemmefra, samtidig med at du bestiller reisen – eller etterpå, på Min side.

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.