• passer for voksne
Sunprime Ocean View er et pent og moderne hotell for voksne i populære Playa de Las Américas. Fra hotellet har du kort vei til butikker, restauranter og
barer, og strandpromenaden og den populære stranden ligger i behagelig gangavstand. I området finner du også noen av de beste golfbanene på Tenerife.
Hotellets leiligheter og suiter har moderne
innredning med pent design. Som alltid på Sunprime er WiFi, badehåndklær og deilige badekåper inkludert.
Nyhet! Nå kan du også bestille en Prime Pool Suite, der du kan gå rett fra terrassen din og ned i bassenget.
På hotellets bassengområde finner du rikelig med solsenger, og i vinterhalvåret er bassenget oppvarmet til ca. 25 grader*. Vil du unne deg litt ekstra kan du besøke Sunprime Spa, som tilbyr deilige behandlinger for hele kroppen. Flere av spapakkene kan forhåndsbestilles hjemmefra.
Vil du røre på deg i ferien har du gode muligheter til det på Sunprime Ocean View. Her kan du delta i gruppetimer med instruktører utdannet av SATS, eller trene på egen hånd i treningsrommet. All trening er selvfølgelig gratis.
I Sunprime Restaurant får du en perfekt start på dagen med en lekker frokostbuffé. I tillegg til frokost tilbyr vi også andre praktiske måltidspakker. Vil du dra på utflukt eller spise middag på en annen restaurant uten å føle at du går glipp av noen måltider, anbefaler vi Sunprime Inclusive. I Sunprime Inclusive er lunsj og middag fem av feriedagene inkludert.
*Bassenget er oppvarmet til ca. 25 grader i perioden 1. november–15. april. Temperaturen kan variere, avhengig av lufttemperaturen.
Internett
WiFi er gratis på hele hotellet. Hastigheten kan variere.
MySunprime
På hotellets informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres, og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunprime, sammen med annen nyttig informasjon.
Service hele døgnet
Vingvertene står klare på reisemålet for å sørge for at du får en vellykket ferie. Du kan bli med på spennende utflukter og få tips om de fineste strendene, de beste butikkene og Vingvertenes egne favorittrestauranter. Selvfølgelig vil de også prøve å svare på alle praktiske spørsmål som dukker opp, om alt fra leiebil til informasjon om hotellet. Under reisen kan du kontakte Vingvertene døgnet rundt på telefon, samt på SMS og e-post kl. 08.00–20.00.
Røykfritt hotell
Sunprime Ocean View kommer til å bli et røykfritt hotell f.o.m. 10. april 2023. Det kommer til å finnes anviste røykesoner på hotellområdet. Røykeforbudet vil gjelde på alle rom og balkonger, også for e-sigaretter. Hotellet er allerede i dag delvis røykfritt iht. spansk lovgivning.
Legeservice
Lege (mot betaling) Resepsjonen vil være behjelpelig med å tilkalle lege.
Handikapvennlighet
Hotellet har noen få suiter som er tilpasset bevegelseshemmede. Les mer under leilighetskategori Junior Suite.
Sesong
Hotellet har åpent året rundt. I vintersesongen (oktober–april) er flertallet av hotellets gjester skandinaviske.
Øvrig
Resepsjon: Åpen døgnet rundt. Innsjekk tidligst kl. 12.00 ved ankomst og utsjekk senest kl. 11.00. Avis-bilutleie, veksling, bordbestilling, bytte av bassenghåndkle, klesvask mm.
Bygget: 1971 Renovert: 2015
143 leiligheter, 9 etasjer
Heis: Ja, delvis – ikke til restauranten og bassengområdet. Området kan nås enten via trapp eller ramper.
Aircondition: Ja
Parkering: Ja, et begrenset antall plasser
Hotellmanager
Luz Abril
Hotellets offisielle klassifisering er 4.
concept-logo
 • Aldersgrense 16 år
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Nærhet til sentrum
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Rolig bassengområde
 • Rom med direkte utgang til basseng
 • Travelife-sertifisert hotell
 • Direktebuss mellom flyplassen og hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Oppvarmet basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Nei
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  350 m
 • Hovedsentrum
  2,2 km
 • Nærmeste strand/badested
  450 m
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
Sunprime Ocean View er et lekkert, moderne voksenhotell i den populære turistbyen Playa de Las Américas. Herfra har du kort vei til stedets utvalg av butikker, restauranter og uteliv. En liten spasertur unna ligger strandpromenaden og stranden.

Nyhet! Nå kan du også bestille våre populære Prime Pool Suite, der du kan gå rett fra terrassen din og ned i bassenget.

Her kan du se hvor leilighetene/suitene ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om hvilke tilvalg vi tilbyr på hotellet.

Classic Studio

1-romsleiligheter for 2 personer.

Junior Suite

Juniorsuiter med oppholdsrom og separat soverom.

Prime Pool Suite

Herlige suiter hvor du kan hoppe rett ut i bassenget fra din egen terrasse. Unn deg det lille ekstra!

Grand Suite

Romslige og velutstyrte 3-romssuiter for opptil 4 personer, passer perfekt for litt større reisefølger.

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.