Sri Lanka

Sri Lanka

Sri Lanka

Velkommen til Sri Lanka! Landet med mange tusen års kulturhistorie, frodig natur, fargerikt folkeliv og milelange strender. Ving tilbyr flere forskjellige reisemål – fra havnebyen Galle i sør til strendene ved Negombo rett nord for hovedstaden Colombo. Uansett hvilket reisemål du velger kan du regne med innbydende strender, god mat og spennnede utflukter blant krydderplantasjer, edelstener og storslagen natur. Velger du å reise med Ving kan du reise året rundt, og siden du flyr med rutefly bestemmer du selv når du reiser og hvor lenge du skal være borte.

Les mer om å reise til Sri Lanka Skjul tekst

Sri Lanka er en gammel Vingfavoritt som kom inn i programmet allerede på 70-tallet. I løpet av årene har vi lært oss hvilke reisemål som er best og hvilke hotell som er mest populære. Slik kan du være sikker på at du velger det beste av det Sri Lanka har å by på både når det gjelder hotell, strender eller utflukter til noen av de spennende naturreservatene på øya.

Sri Lanka venter
Sri Lanka er så mye mer enn strand og sol. Har man bestemt seg for å reise hit bør man også se så mye som mulig; den gamle hovedstaden Kandy, teplantasjene, jungelen, dyrelivet og den fantastiske utsikten i fjellet som dominerer store deler av øya.

  • Antall reisemål:  6
  • Antall hotell:  25

Samata Sarana institusjon på Sri Lanka


På Sri Lanka, støtter Ving institusjonen Samata Sarana, som ligger i en av Colombos fattige forsteder. Institusjonen hjelper utsatte barn og voksne ved å gi utdanning, mat og medisinsk hjelp.

Les mer Skjul teksten

Ving støtter to prosjekter i Samata Sarana, en skole for 400 barn og unge som ikke går på den statlige skolen og et prosjekt som tar sikte på å bekjempe feilernæring og sult, ved å gi 500 barn og eldre mennesker frokost, mellommåltid og lunsj fem dager i uken.
Les mer under:
Sosialt ansvar