Se hotell (19)

Reiser til Sri Lanka

På en reise til Sri Lanka vil du bli kjent med et land med flere tusen års kulturhistorie, frodig natur, fargerikt folkeliv og milelange strender.
Ving tilbyr flere forskjellige reisemål på Sri Lanka – fra havnebyen Galle i sør til strendene ved Negombo rett nord for hovedstaden Colombo. Uansett hvilket reisemål du velger kan du regne med innbydende strender, god mat og spennende utflukter blant krydderplantasjer, edelstener og vakker natur. Hvor du enn bor vil du ha rikelige muligheter til å utforske landets velduftende kjøkken, en kokekunst med tusenårige tradisjoner som er like spennende enten du velger et gatekjøkken eller en luksusrestaurant. På Sri Lanka får du en ferie for alle sanser, og du kommer hjem med mange gode minner.

Sri Lanka venter

Sri Lanka er så mye mer enn sol og strender. Har man bestemt seg for å reise hit bør man også se så mye som mulig – den gamle hovedstaden Kandy, teplantasjene, jungelen, dyrelivet og den fantastiske utsikten i fjellet som dominerer store deler av øya. Gå heller ikke glipp av et besøk til en helt vanlig by på Sri Lanka for å oppleve folkelivet på markedene og i gatene og templene.

Sri Lanka med Ving

Med Ving kan du reise til Sri Lanka hele året, og fordi du flyr med rutefly velger du selv den avreisedatoen som passer deg best og hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan i tillegg velge noen av Sri Lankas beste hotell, og er derfor garantert en ferie i stilige omgivelser.
Finn ditt hotell
Finn reise til Sri Lanka

Reiser til Sri Lanka

Bentota
I Bentota bor du nær både stranden og det lokale folkelivet. Med Ving reiser du med rutefly og skreddersyr reisen din selv.
Beruwela
Fred og ro venter den som reiser med Ving til Beruwela, både på hotellet og nede på stranden. Vil du ha mer liv og røre er det enkelt å reise til hovedstaden Colombo.
Galle
Galle er et av Sri Lankas mest sjarmerende reisemål, med strender, severdigheter og elegante hotell i nærheten av stranden.
Hikkaduwa
Når du reiser til Hikkaduwa får du oppleve det "opprinnelige" Sri Lanka. Vings hotell ligger på stranden.
Marawila
Marawila er et rolig reisemål med en herlig strand, og det finnes flere spennende utfluktsmål i nærheten.
Negombo
  • Strender
  • Barnevennlig
I Negombo får du en herlig blanding av by- og strandliv. Reiser du med Ving bestemmer du selv hvor lenge du vil være borte.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.