Se hotell (19)

Reiser til Sri Lanka

På en reise til Sri Lanka vil du bli kjent med et land med flere tusen års kulturhistorie, frodig natur, fargerikt folkeliv og milelange strender.
Ving tilbyr flere forskjellige reisemål på Sri Lanka – fra havnebyen Galle i sør til strendene ved Negombo rett nord for hovedstaden Colombo. Uansett hvilket reisemål du velger kan du regne med innbydende strender, god mat og spennende utflukter blant krydderplantasjer, edelstener og vakker natur. Hvor du enn bor vil du ha rikelige muligheter til å utforske landets velduftende kjøkken, en kokekunst med tusenårige tradisjoner som er like spennende enten du velger et gatekjøkken eller en luksusrestaurant. På Sri Lanka får du en ferie for alle sanser, og du kommer hjem med mange gode minner.

Sri Lanka venter

Sri Lanka er så mye mer enn sol og strender. Har man bestemt seg for å reise hit bør man også se så mye som mulig – den gamle hovedstaden Kandy, teplantasjene, jungelen, dyrelivet og den fantastiske utsikten i fjellet som dominerer store deler av øya. Gå heller ikke glipp av et besøk til en helt vanlig by på Sri Lanka for å oppleve folkelivet på markedene og i gatene og templene.

Sri Lanka med Ving

Med Ving kan du reise til Sri Lanka hele året, og fordi du flyr med rutefly velger du selv den avreisedatoen som passer deg best og hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan i tillegg velge noen av Sri Lankas beste hotell, og er derfor garantert en ferie i stilige omgivelser.
Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær på Sri Lanka?
Sri Lanka har et tropisk, varmt klima med høy luftfuktighet preget av sydvest-monsunen om sommeren og nordøst-monsunen om vinteren. Ved kysten, der Vings reisemål ligger, er gjennomsnittstemperaturen på dagtid ca. 30 grader året rundt. Nattetemperaturen og vanntemperaturen er også ganske like hele året, men fra april til oktober kan temperaturen være et par grader høyere. Vintermånedene januar, februar og mars er de tørreste. Om natten er det ca. 23 grader og i havet er det 27–28 grader. Dagtemperaturen ligger stadig på ca. 30 grader, men i høylandet er det betydelig kjøligere – ned mot 15 grader og frost kan forekomme. Om våren innledes den fuktige sydvest-monsunen. Regnet kommer vanligvis i form av kraftige skurer, med perioder med sol innimellom. Det meste av årets nedbør kommer i april og i oktober og november.
Pass og visum
Reisende til Sri Lanka må reise med gyldig pass, med varighet på minst seks måneder fra planlagt utreisedato fra Sri Lanka. Norske nødpass godtas under de samme betingelsene. Grunnlaget for utstedelse av nødpass bør kunne dokumenteres, og ETA* med detaljene fra nødpasset må være godkjent før avreise.

*ETA: Reisende til Sri Lanka som skal besøke Sri Lanka som turister eller forretningsreisende i inntil 30 dager, kan søke om Electronic Travel Authorization fra srilankiske myndigheter.
http://www.eta.gov.lk/slvisa/visainfo/apply.jsp

For mer informasjon ta kontakt med Sri Lankas ambassade på tlf. 23 13 69 50. http://www.srilanka.no/

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Sri Lanka.

Du kan lese mer informasjon om innreiseregler på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/

Reiser til Sri Lanka

Bentota
I Bentota bor du nær både stranden og det lokale folkelivet. Med Ving reiser du med rutefly og skreddersyr reisen din selv.
Beruwela
Fred og ro venter den som reiser med Ving til Beruwela, både på hotellet og nede på stranden. Vil du ha mer liv og røre er det enkelt å reise til hovedstaden Colombo.
Galle
Galle er et av Sri Lankas mest sjarmerende reisemål, med strender, severdigheter og elegante hotell i nærheten av stranden.
Hikkaduwa
Når du reiser til Hikkaduwa får du oppleve det "opprinnelige" Sri Lanka. Vings hotell ligger på stranden.
Marawila
Marawila er et rolig reisemål med en herlig strand, og det finnes flere spennende utfluktsmål i nærheten.
Negombo
  • Strender
  • Barnevennlig
I Negombo får du en herlig blanding av by- og strandliv. Reiser du med Ving bestemmer du selv hvor lenge du vil være borte.

Finn reise til Sri Lanka
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.