Se hotell (3)

Reiser til Ierapetra

Ierapetra har en avslappet kombinasjon av strandliv, severdigheter og akitviteter.
Ierapetra er en av Europas sørligste byer og et perfekt sted for deg som vil ha et stort utvalg av det meste, men samtidig nyte et avslappende miljø og en rolig atmosfære. Her kan du gjøre alt fra å spasere rundt i byens kronglete smug til å gå turer i fjellene som omkranser byen. Du skal selvsagt slå deg ned på en lokal kafenion og prøve en kopp gresk kaffe mens du studerer folkelivet og funderer på hvor neste utflukt langs kysten skal gå.

Sol og bad

Langs stranden inne i Ierapetra går det en hyggelig strandpromenade kantet med et stort antall restauranter, kafeer og barer hvor du kan prøve den lokale kokekunsten. Et sikkert kort er å prøve nygrillet fisk på en av de trivelige tavernaene ved havet. Det kan fort bli et av reisens beste minner! Stranden i Ierapetra består av mørk sand og rullestein. Her er det fint å bade, men når det blåser kan det være bedre å reise et lite stykke ut av byen. Like utenfor byen er det flere større strender og badeviker som er mer barnevennlige.

All Inclusive ved havet

Hos Ving finner du hotell som lokker med både strandbeliggenhet og All Inclusive, slik at du kan slappe helt av i ferien. Om du heller vil bo inne i selve Ierapetra kan du velge hotell som ikke ligger så langt fra nærmeste strand, og likevel bo sentrumsnært.

Flere opplevelser

Ned ved havnen ligger Kale, en vakker, historisk venetiansk borg som er verdt et besøk. Herfra har du den beste vinkelen for å ta bilder av de fargeglade båtene i havnen nedenfor. Få også med deg det myldrende folkelivet og de lokale produktene på lørdagsmarkedet. Her er det flere butikker som selger det meste du trenger i ferien. For den aktive er det bare å velge og vrake blant vannsportsaktiviteter nede på stranden. Om du liker fart kan du ta noen runder på gokartbanen. Vi anbefaler en utflukt med båten over til øya Chrissi Island, hvor du får en dag med herlig bading og spennende opplevelser.
Nyttige tips
  • Family Selection
  • All Inclusive
  • Hotell i sentrum
  • Fine strender
  • Lokale restauranter
  • Lang havnepromenade

Våre gjesters vurdering Ierapetra

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Ierapetra

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.