Se hotell (31)

  Reiser til Rethymnon

  Rethymnon er veldig sjarmerende og typisk gresk, med en 12 kilometer lang strand som strekker seg langs hele byen.
  Rethymnon er en mellomstor gresk by, med vakker beliggenhet på en odde på nordkysten. At byen har blitt så populær blant Ving gjester skyldes ikke minst den fantastiske stranden, som begynner midt i byen, strekker seg østover og er lang, bred og velholdt. Strandpromenaden med sine mange hyggelige restauranter og utendørskafeer er populære blant både turister og lokalbefolkningen. Det er mange turister her, spesielt i høysesong, men Rethymnon er også en vanlig gresk by, med en lang historie og et blomstrende hverdagsliv – og mange butikker for de som har lyst til å shoppe litt i ferien. Om sommeren stenges enkelte veier for biltrafikk og blir gjort om til gågater som er fulle av liv.

  En by med lang historie

  Rethymnons gamle bydeler er en blanding av venetiansk, tyrkisk og gresk arkitektur, og det er her mye av lokalbefolkningen bor. På varme kvelder sitter kvinnene i de trange smugene med sitt tradisjonelle håndarbeid, mens mennene flokker seg sammen på den lokale kafenion. Lengst ute i den gamle bydelen ligger Fortezzan, det imponerende venetianske fortet fra 1500-tallet. Rethymnons sentrale beliggenhet gjør byen til et bra utgangspunkt for å reise rundt og utforske Kreta.

  Bo nær stranden i Rethymnon

  Når du bestiller reisen din med Ving kan du velge mellom mange hotell, nær stranden og med eller uten All Inclusive. Vil du helst bo i leilighet i ferien, kan du gjøre det. Og drømmer du om å nyte ferien på et spa-hotell, kan du gjøre det også. Ving har hotell fra to til fem bølger – du kan med andre ord alltid finne et hotell som passer både deg og lommeboken din.
  Nyttige tips
  • Prisgunstig innkvartering
  • Hotell ved stranden
  • All Inclusive
  • Gode shoppingmuligheter
  • Restauranter og uteliv
  • Kilometerlange strender
  Filtrer og søk hotell

  Våre gjesters vurdering Rethymnon

  Strender
  Rethymnon er en mellomstor gresk by med en 12 kilometer lang sandstrand og vakker beliggenhet på en odde på nordkysten. Og det er nettopp stranden som har vært med på å gjøre Rethymnon til et så populært feriested. Stranden begynner midt inne i byen og strekker seg østover, og er lang, bred og velholdt. Stranden består for det meste av gylden sand som gjør vannet litt grumsete. Noen deler av stranden består også av steiner, og på noen steder blir det fort dypt, men nærmest sentrum er det langgrunt. Hoveddelen av stranden er bred, og de fleste badegjestene er å finne i nærheten av byen. Her er det utleie av solsenger, strandvolleyball og et utvalg vannportaktiviteter. Om sommeren kan det i korte perioder være undervannstrømmer og vind fra nord. Det er dusjer flere steder langs stranden.

  Strandpromenaden med sine mange hyggelige restauranter og utekafeer er populær både blant turister og fastboende. Det er mange badegjester her i høysesongen.

  Inne i byen, mellom den gamle venetianske havnen og den nye marinaen, ligger det en langgrunn sandstrand med for det meste rolig vann. Det stillestående vannet gjør at man ikke bør bade her, selv om det virker innbydende. Lokalbefolkningen oppsøker heller strendene utenfor byen. Noen mil øst og vest for byen er det mange fine viker med krystallklart vann og et rikt undervannsliv.

  Skikk og bruk på stranden

  I Rethymnon bader og soler mange seg toppløse på stranden, noe den eldre generasjonen med grekere ikke er så glad i. Ta på deg en T-skjorte eller en tynn skjorte når du forlater stranden, selv om det bare er for å krysse gatene for å kjøpe iskrem. Det er flere uoffisielle nudiststrender langs hele sørkysten av øya. Skinaria er den mest kjente av dem.

  Baja Beach Club

  Byens eneste badeanlegg ligger like ved den lange stranden og er nabo med hotell Creta Palace. Her er det barnebasseng, store gressplener, lekeplass, servering og bar, og det er rent og moderne. Det er relativt rolig her om formiddagen og mer liv om ettermiddagen. Baja Beach Club er et utmerket alternativ til stranden når det røde flagget er heist, eller når du er lei av strandlivet.
  Les mer om strender på Kreta.
  Mat, drikke og uteliv
  Rethymnon har er et stort utvalg av tavernaer og restauranter. Om sommeren stenges gaten fra Den ukjente soldats plass til havnen, og blir til en gågate med mange trivelige restauranter. Det er også hyggelige restauranter i gamlebyen og i havnen nedenfor Fortezza – det gamle fortet. På menyene finner du alt fra pastaretter og pizza til tradisjonell gresk mat og italienske retter.

  Matvandring i Rethymnon

  Vil du oppleve og få en smak på Rethymnon bak kulissene skal du bli med på en matvandring. En lokalkjent guide tar deg med til de beste stedene for å smake, lukte og kanskje kjøpe noen av ingrediensene.
  Utelivet i Rethymnon begynner ofte med middag eller meze – småretter – i nitiden om kvelden på en restaurant, taverna eller mezedopolio. Deretter går man videre til en av de mange hyggelige barene. I ett-tiden på natten går turen videre til en nattklubb eller et diskotek. Om du foretrekker et roligere uteliv anbefaler vi de små mezedopolio-stedene som hovedsakelig er å finne i gamlebyen og nedenfor nordmuren på Fortezza. Det mest populære området strekker seg fra enden av Odos Arkadiou ved den venetianske havnen til den steinlagte bakken opp mot Fortezza. Her er det tett av barer, restauranter, klubber og kafeer med mezedopolio. Det er fortsatt noen tradisjonelle greske steder her. Langs den siste delen av strandpromenaden og i sidegatene ved den venetianske havnen spiller de dansevennlig musikk fra 70- og 80-tallet og har greske show og bouzouki-musikk. Her er det liv til femtiden om morgenen.
  Les mer om utelivet på Kreta.
  Shopping
  I Rethymnon ligger det små og store butikker rundt hotellene, og vareutvalget kommer i både moderne og lokal utgave. Fra Den ukjente soldats plass og opp til Fortezza og langs havnepromenaden ligger det mange suvenirbutikker som selger alt fra postkort til badetøy. Inne i gamlebyen er det mange gallerier, butikker og bokhandlere. Olivenolje, svamper, ouzo og fetaost er varer som er verdt å ta med seg hjem. Om våren skal man kjøpe gode, lokale appelsiner, og om høsten er druene modne.

  Langs byens to største handlegater, Odos Arkadiou og Ethnikis, ligger det flere internasjonale merkevarebutikker. I de smale gatene og smugene finner du mange spesialbutikker som selger lær og keramikk. I Koundourioti kan du handle i mer eller mindre eksklusive forretninger. I Souliou, et smalt og sjarmerende smug med mange små butikker, finner du gull- og sølvsmeder, keramikk, støvelmakere, urtenhandel, ikonmalere og mye mer. Her ligger også byens eneste antikvariat. Om du skal handle i og rundt gatene Arkadiou og Ethnikis Antistaseos i gamlebyen, bør du gjøre det om ettermiddagen. for da stenges trafikken i 15-tiden hver dag i høysesongen. Å prute gjør du bare i såkalte turistbutikker.

  Rethymnon

  Markedet ligger ved den nye marinaen på strandpromenaden og er ofte åpent på torsdag formiddag. På lørdager er det enda et marked, dette ligger mellom busstasjonen og fotballarenaen Sochora I Rethymnon.
  Les mer om shopping på Kreta.
  Sport og trening
  Det er gode muligheter for å drive med sport i Rethymnon.

  Dykking

  Dykking arrangeres av dykkerklubber i Rethymnon. Aktiviteter, kurs og dykk foregår på andre steder, og da står firmaet for transport. Mer informasjon om dykkerturer finner du her

  Snorkling

  Det klare vannet i Rethymnon passer utmerket for snorkleturer.

  For å utforske mer av øya mens du snorkler skal du reise til steder på sørkysten som for eksempel Amoudi, Skinari og Legkogia, samt Balí, ca. 30 kilometer fra Rethymnon i retning Heraklion. Her ligger de aller fineste snorklestedene.

  Fotturer

  Naturen på Kreta er veldig vakker, og passer perfekt for fotturer. Det ligger flere fine kløfter og daler i og rundt Rethymnon. Den mest kjente er Kourtaliotiko-kløften med elven Megalos som renner ut ved stranden Preveli, berømt for sine fine palmetrær.

  Sykling

  Rethymnon er et fint område å sykle i, med flere fine sykkelruter. Les mer her.

  Du kan leie forskjellige typer sykler hos Auto Moto Sport.
  Aktiviteter og severdigheter
  Rethymnons beliggenhet gjør byen til et fint utgangspunkt for mange utflukter og aktiviteter. Rundt byen er det mange fine utfluktsmål: Vakre landsbyer, bysantinske kirker, klostre, strender og båtutflukter. Sydøst for Rethymnon, noen kilometer fra Platanias, ligger det en rekke sjarmerende småsteder: Adele, Pigi, Agia Paraskevi, Loutra og Mesi er noen av dem. I Rethymnon er det også biljardhaller, kino og bowling.

  Fjellklatring

  Rethymnon fylke består av 75 prosent fjell, så her er det nok å velge i av aktiviteter. Organisert klatring for turister finnes foreløpig ikke, men du kan kontakte Rethymnons fjellklatreklubb som av og til arrangerer turer. Du kan også delta i klubbens eget klatreprogram – Greek Association of Mountaineers.
  Rethymnons sentrale beliggenhet gjør byen til et fint utgangspunkt for oppdagelsesreiser til andre deler av Kreta og de mange severdighetene på øya. Rethymnon ligger på nordkysten, og er med sine 40 000 innbyggere Kretas tredje største by, og har flere severdigheter og lang kulturhistorie. Gamlebyen er en blanding av venetiansk, tyrkisk og gresk arkitektur, og det er her mange av de lokale innbyggerne bor. På varme kvelder sitter kvinnene i de smale smugene med sitt håndarbeid, mens mennene flokker seg til strøkets kafenion.

  Det humanistiske fakultet som holder til i Rethymnon bidrar til mange kulturbegivenheter i løpet av året. Byens historie strekker seg flere tusen år tilbake i tid. I den minoiske perioden for 4000 år siden var Rethymnon bare en fiskerlandsby. Gjennom århundrene har forskjellige kulturer satt sitt preg på byen, og gamlebyen rommer arkitektur både fra den venetianske og tyrkiske tiden. I dag stikker minaretene opp i bybildet og vitner om den tyrkiske okkupasjonen.

  Gamlebyen

  Med sine smale og sjarmerende smug og venetianske havn er gamlebyen i Rethymnon en virkelig severdighet. Her er det bygninger fra 1500-tallet og fremover i venetiansk, tyrkisk og gresk arkitektur i skjønn forening. Mange hus har forfalt, da eierne ikke har råd til renovering og den greske stat ikke bidrar med penger til vedlikehold. Et par steder er rester av den gamle bymuren synlig.

  Fortezza

  Det venetianske fortet er et imponerende byggverk som er vel verdt et besøk. Vi anbefaler å ta med en guidebok over festningen. Utsikten over Rethymnon er fantastisk! Ta med niste og slå deg ned i skyggen av de høye pinjetrærne eller i en av bygningene. Inngangen ligger på østsiden av fortet. Dit kommer du enten via Odos Melissinou på sydsiden eller opp Odos Kefalogiannis fra nordsiden.

  Rimondibrønnen

  Hvis du går opp Tsouderousgaten kommer du til en åpen plass med en fontene, Rimondibrønnen fra 1600-tallet. I den tyrkiske perioden var brønnen dekket av en kuppel. Hele gamlebyen er et mylder av severdigheter, smug, tavernaer og barer. Hva er vel hyggeligere enn å spise lunsj under vinrankene mens du studerer det livlige hverdagslivet?

  Melidonigrotten

  En veldig vakker dryppsteinsgrotte i nærheten av Rethymnon som spilte en viktig rolle i Kretas kamp for selvstendighet.

  Archanes

  Er du vininteressert? Archanes er en landsby ca. 10 kilometer fra Heraklion med de største og beste vinområdene i hele landet. Først og fremst dyrker de den berømte druesorten rozaki, som anses å være en av verdens beste vindruer. Her produseres den prisbelønte rødvinen Archanes. I Archanes mener arkeologene at kong Minos hadde sitt sommerpalass. Interessante funn i området tyder på at det en gang lå en minoisk by her, siden det i antikken gikk en brolagt vei mellom Knossos og Festos forbi Archanes.

  Kato Zakros

  Dette er det fjerde største minoiske palasset på Kreta, gravd ut så sent som på 1960-tallet. Palasset er omkranset av omfattende minnesmerker fra minoisk tid. Du kommer ikke lenger øst på Kreta enn landsbyen Zakros.

  Agia Irini

  Et nonnekloster et par kilometer sør for Rethymnon. Klosteret ble grunnlagt 981 e.Kr og ble totalødelagt av tyrkerne i 1896.

  Maroulas

  En landsby med fantastisk utsikt over Adelianos og Pigianos Kambos – slettelandet øst for Rethymnon. Her er det interessante fortidsminner, spesielt fra den venetianske perioden. Til Maroulas kommer du med bil. Veien opp til landsbyen er veldig bratt.

  Mili-ravinen

  Denne kløften ligger i en skråning ovenfor veien ikke langt fra Agia Irini. Den gamle delen, som består av Pano og Kato Mili, dvs. øvre og nedre, er veldig vakker. Her starter Mili-ravinen som går helt ned til Rethymnon. Vannet renner i bunnen av ravinen hele året, slik at det er et rikt plante- og fugleliv her. Utsikten er utrolig vakker. Om du går ned i ravinen og vender deg mot havet vil du se ruinene av et praktfullt venetiansk hus på vestsiden av skråningen.

  Patsos-ravinen

  Noen kilometer utenfor landsbyen Patsos i Amaridalen starter Patsos-ravinen, eller Agios Antonios-ravinen som den også kalles. Her finner du en liten perle, sjelden besøkt av turister. I fjellveggen ligger det en mengde små grotter, og i åpningen til ravinen står det et lite kapell, Agios Antonios, hvor mange kommer for å be. Duften av røkelse hviler tungt over stedet, og utenfor kapellet ligger det mange krykker og en gammel beinprotese. Mellom juni og oktober er det mulig å gå hele revinen, en tur på ca. tre timer. Et par steder må du vade i høyt vann. For mange holder det med en kort vandring, og heller nyte lyden av brusende vann i skyggen av de store platantrærne. God kondisjon er ingen forutsetning for å nyte denne fine opplevelsen!

  Skilpadder

  Sandstranden i Rehymnon er et av de få stedene hvor den utrydningstruede middelhavsskilpadden Caretta Caretta legger sine egg i juni og begynnelsen av juli. Men allerede i begynnelsen av juni kan du med litt flaks få øye på dem der de kommer opp av havet og kravler inn mot land. Eggene klekkes ca. to måneder senere, og da finner de små skilpaddene veien ned til havet. Det er først og fremst på strendene i Pigianos Kambos og nedenfor Sfakaki at skilpaddene legger egg. Begge stedene ligger ca. 10 kilometer øst for Rethymnon. Det er ingen strender som er reservert for skilpaddene, men de fleste frivillige samarbeider med foreningen Sea Turtle Protection Society of Greece. Vis hensyn og gi skilpaddene plass! Lyktene på stranden er svartmalte på den siden som lyser mot vannet. Foreningens informasjonskiosk ligger på strandpromenaden ikke langt fra turistinformasjonen.
  Utflukter
  Mezekveld – Othonas
  Mezekveld – Othonas
  En velsmakende rundreise i det greske kjøkken hvor det serveres forskjellige mezeretter. Mezemiddag, vin og vann er inkludert.
  Les mer om utflukten
  Jeepsafari - Hemmeligheten bak Kretas vin og oliven
  Jeepsafari - Hemmeligheten bak Kretas vin og oliven
  Bli med på en inspirerende utflukt med vakker utsikt over små kretiske landsbyer, besøk på olivenfabrikker samt vinsmaking på en vingård. Lunsj er inkludert, men ikke drikke.
  Les mer om utflukten
  Jeepsafari – Ostelaging og besøk i en klassisk gjeterhytte, Mitato
  Jeepsafari – Ostelaging og besøk i en klassisk gjeterhytte, Mitato
  På denne utflukten får du oppleve Kretas små landsbyer, lære deg litt om øyas historie og tradisjoner, møte lokalbefolkningen, utforske en klassisk gjeterhytte – en såkalt Mitato – og smake på kretiske delikatesser. Lunsj er inkludert, uten drikke.
  Les mer om utflukten
  Hvordan du tar deg rundt
  Den beste måten å se og oppleve Kreta på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.

  Har du bestilt en fleksibel pakkereise med rutefly kan du lese mer om leiebil her.
  Den nye busstasjonen ligger vest i utkanten av sentrum, i krysset mellom hovedgaten og veien som følger kysten rundt fortet. På mange kart som selges er det den gamle busstasjonen som er avmerket. Noen busser går fra sentrum, ved byparken. Det ligger holdeplasser et par steder langs hovedgaten. Disse er merket med et blått skilt med en hvit buss på. Mange steder er det bare stolpene som står igjen, så se etter grupper med mennesker på fortauet.

  I Rethymnon er det tre taxiselskap: Radiotaxi, Taxi Kaklis og Taxi Ermis. De to første har base i Rethymnon kommune, mens Ermis holder til i Arkadi kommune. Kommunegrensen går i utkanten av Platanias. Det er taxiholdeplasser ved byparken, på De fire martyrers plass (Platia Tesseres Martires), ved Den ukjente soldats torg (Platia Agnostos Stratiotis), på hjørnet av Mouatsou/Dimokratias, i landsbyen Platanias og utenfor de fineste hotellene. Alle tre taxiselskap har et par beløp som standard. Ved enkelte høytider skal du gi bonus til sjåføren (samme som til frisøren). Da må du betale et tillegg på noen euro på hver reise. Tips avrundes oppover til et rundt beløp. Taxiselskapene opererer med soner med ulike takster. Taksameteret skal være på under kjøring. Vi anbefaler å be hotellet om hjelp til å forhåndsbestille taxi på lengre turer eller utflukter. De kjenner alltid noen de kan anbefale. Enkelte sjåfører røyker i bilen. Si fra på forhånd om du har problemer med dette.
  Fakta

  Vår service på reisemålet

  I perioden april–september kan du nå oss døgnet rundt på vår servicetelefon og på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leie bil eller bare vil ha tips eller gode råd. Hvis vi ikke kan hjelpe deg på telefon eller e-post kommer vi ut til ditt eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer på riktig buss hvis du har bestilt transport.

  Reiser med omtanke

  Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

  Lover og lokale skikker

  Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

  Hotellskatt Hellas

  Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

  1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

  Valuta og betaling

  Euro (EUR). Flere minibanker, blant annet ved den Ukjente soldats torg.
  Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

  Tidsforskjell

  Norsk tid +1 time

  Elektrisitet

  220 V.

  Språk

  Hellas: Gresk. Albania: Albansk
  Fly og transport

  Flytid

  Ca. 4 timer fra Oslo lufthavn.

  Slik reiser du hit

  Ving tilbyr charterreiser til Rethymnon i sommerhalvåret.

  Du kan dessuten reise med Ving til Rethymnon med rutefly.

  Flyet lander på Heraklions flyplass.

  På noen av våre fly til Chania kan du også bestille enkelte hotell i Rethymnon.
  Med Vings transport kommer du enkelt og trygt til hotellet ditt i Rethymnon. Flyet lander på Heraklions eller Chanias flyplass. Transport fra flyplassen til hotellet er ikke inkludert i prisen, men kan kjøpes i tillegg.

  Buss fra flyplassen i Heraklion til det første hotellet i Rethymnon tar ca. 1 time og 30 minutter (ca. 80 km). Fra Chanias flyplass og til det første hotellet i Rethymnon tar det ca. 1 time og 15 minutter (ca. 70 kilometer). Reiseruten avhenger av lokale forhold. Du får mer informasjon om reisen til hotellet ved ankomst. Les mer om transport.

  Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
  Vær
  • januar
  16°9°
  3
  Soltimer/dag
  16°
  Vanntemperatur
  20
  Regnfrie dager
  • februar
  16°9°
  4
  Soltimer/dag
  15°
  Vanntemperatur
  18
  Regnfrie dager
  • mars
  17°10°
  6
  Soltimer/dag
  15°
  Vanntemperatur
  24
  Regnfrie dager
  • april
  20°12°
  8
  Soltimer/dag
  16°
  Vanntemperatur
  25
  Regnfrie dager
  • mai
  23°15°
  10
  Soltimer/dag
  19°
  Vanntemperatur
  27
  Regnfrie dager
  • juni
  27°19°
  11
  Soltimer/dag
  22°
  Vanntemperatur
  28
  Regnfrie dager
  • juli
  29°22°
  12
  Soltimer/dag
  24°
  Vanntemperatur
  29
  Regnfrie dager
  • august
  29°22°
  11
  Soltimer/dag
  25°
  Vanntemperatur
  29
  Regnfrie dager
  • september
  27°19°
  9
  Soltimer/dag
  24°
  Vanntemperatur
  27
  Regnfrie dager
  • oktober
  24°17°
  6
  Soltimer/dag
  22°
  Vanntemperatur
  26
  Regnfrie dager
  • november
  21°14°
  5
  Soltimer/dag
  20°
  Vanntemperatur
  24
  Regnfrie dager
  • desember
  18°11°
  4
  Soltimer/dag
  17°
  Vanntemperatur
  19
  Regnfrie dager

  REISEFORSLAG

  Vecchio
  primecomfort
  • Passer for voksne
  Vecchio
  Rethymnon, Kreta, Hellas
  • Fly + del i 1-romsleilighet
  • 1 uke
  • Avreise 20 apr 2023 fra Oslo, Gardermoen
  Fly + hotell, 1 uke
  20 apr 2023 fra Oslo, Gardermoen
  Jason
  Jason
  Rethymnon, Kreta, Hellas
  • Fly + del i 1-romsleilighet
  • 1 uke
  • Avreise 20 apr 2023 fra Oslo, Gardermoen
  Fly + hotell, 1 uke
  20 apr 2023 fra Oslo, Gardermoen
  Leonidas
  Leonidas
  Rethymnon, Kreta, Hellas
  • Fly + del i 1-romsleilighet
  • 1 uke
  • Avreise 20 apr 2023 fra Oslo, Gardermoen
  Fly + hotell, 1 uke
  20 apr 2023 fra Oslo, Gardermoen
  Finn reise til Rethymnon
  Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
  Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
  Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.