Se hotell (33)

  Reiser til Rethymnon

  Rethymnon er veldig sjarmerende og typisk gresk, med en 12 kilometer lang strand som strekker seg langs hele byen.
  Rethymnon er en mellomstor gresk by, med vakker beliggenhet på en odde på nordkysten. At byen har blitt så populær blant Vings gjester skyldes ikke minst den fantastiske stranden, som begynner midt i byen, strekker seg østover og er lang, bred og velholdt. Strandpromenaden med sine mange hyggelige restauranter og utendørskafeer er populær blant både turister og lokalbefolkningen. Det er mange turister her, spesielt i høysesong, men Rethymnon er også en vanlig gresk by, med en lang historie og et blomstrende hverdagsliv – og mange butikker for de som har lyst til å shoppe litt i ferien. Om sommeren stenges enkelte veier for biltrafikk og blir gjort om til gågater som er fulle av liv.

  En by med lang historie

  Rethymnons gamle bydeler er en blanding av venetiansk, tyrkisk og gresk arkitektur, og det er her mye av lokalbefolkningen bor. På varme kvelder sitter kvinnene i de trange smugene med sitt tradisjonelle håndarbeid, mens mennene flokker seg sammen på den lokale kafenion. Lengst ute i den gamle bydelen ligger Fortezzan, det imponerende venetianske fortet fra 1500-tallet. Rethymnons sentrale beliggenhet gjør byen til et bra utgangspunkt for å reise rundt og utforske Kreta.

  Bo nær stranden i Rethymnon

  Bestill reisen din hos Ving, så kan du velge mellom mange hotell, nær stranden og med eller uten All Inclusive, så du får akkurat den ferien du drømmer om. Vil du helst bo i leilighet i ferien, kan du gjøre det, og drømmer du om å nyte ferien på et spa-hotell, kan du gjøre det også. Hos Ving finner du alt fra enkle hotell til luksushotell, så du kan med andre ord alltid finne et hotell som passer både deg og lommeboken din.
  Nyttige tips
  • Prisgunstig innkvartering
  • Hotell ved stranden
  • All Inclusive
  • Gode shoppingmuligheter
  • Restauranter og uteliv
  • Kilometerlange strender

  Våre gjesters vurdering Rethymnon

  Finn reise til Rethymnon