Se hotell (6)

  Reiser til Chaniakysten, Chania by

  Chania by er Kretas nest største by og et fint reisemål for deg som vil kombinere sol og bad med byliv og utflukter rundt på øya.
  Hjertet i Chania by er den gamle, vakre venetianske havnen. Her foregår det meste av byens uteliv, med både rolige barer og mer fartsfylte nattklubber og diskotek. Men det er først og fremst den velholdte gamlebyen med sine smale gater og sjarmerende torg som lokker turister til Chania by. Rundt den gamle havnen ligger mange pent restaurerte hus fra den venetianske og tyrkiske tiden. Her er det et yrende liv tidlig og sent, og i høysesongen må du regne med at det er trangt om plassen.

  Mat og drikke i Chania by

  Midt i byen ligger mathallen som absolutt er verdt et besøk. Opplev stemningen, studer utvalget og kjenn lukten av frukt, grønnsaker, honning, krydder og blomster. Området rundt mathallen er et bra sted å se etter skinnvarer, sko og smykker. Om du blir sulten av alle inntrykkene er det aldri langt til en god restaurant i Chania by. Her kan du velge mellom alt fra greske spesialiteter som keftedes og souvlaki til pizza og pastaretter. Den venetianske havnen er et fint sted å begynne din gastronomiske reise i Chania by.

  Bo sentralt med basseng i Chania by

  Bestill en reise med Ving til Chania by og du kan velge blant både enkle og litt mer luksuriøse hotell. Du kan også velge om du ønsker å bo midt i sentrum ved den venetianske havnen eller litt mer adskilt. Selvsagt tilbyr vi også hotell med basseng, om du liker en rask svømmetur før du kaster deg ut i kveldslivet.

  Oppdag Kreta med leiebil

  Du vet vel at du kan bestille en leiebil hos Ving samtidig som du bestiller reisen din til Chania by? Hvis du vil både slappe av og utforske Kreta i ferien holder det kanskje å bestille bil i et par dager. Det er ikke langt til strendene i for eksempel Agia Marina og Kato Daratso. Om du vil se mer av Kreta er det kort vei opp til fjellene hvor naturen er vakker og du kan nyte lunsj på en liten landsbytaverna.
  Nyttige tips
  • Hotell i sentrum
  • Hotell med basseng
  • Gode shoppingmuligheter
  • Mange restauranter
  • Luksushotell

  Våre gjesters vurdering Chaniakysten, Chania by

  Finn reise til Chaniakysten, Chania by