Se hotell (5)

  Reiser til Chaniakysten, Chania by

  Chania by er Kretas nest største by og et fint reisemål for deg som vil kombinere sol og bad med byliv og utflukter rundt på øya.
  Hjertet i Chania by er den gamle, vakre venetianske havnen. Her foregår det meste av byens uteliv, med både rolige barer og mer fartsfylte nattklubber og diskotek. Men det er først og fremst den velholdte gamlebyen med sine smale gater og sjarmerende torg som lokker turister til Chania by. Rundt den gamle havnen ligger mange pent restaurerte hus fra den venetianske og tyrkiske tiden. Her er det et yrende liv tidlig og sent, og i høysesongen må du regne med at det er trangt om plassen.

  Mat og drikke i Chania by

  Midt i byen ligger mathallen som absolutt er verdt et besøk. Opplev stemningen, studer utvalget og kjenn lukten av frukt, grønnsaker, honning, krydder og blomster. Området rundt mathallen er et bra sted å se etter skinnvarer, sko og smykker. Om du blir sulten av alle inntrykkene er det aldri langt til en god restaurant i Chania by. Her kan du velge mellom alt fra greske spesialiteter som keftedes og souvlaki til pizza og pastaretter. Den venetianske havnen er et fint sted å begynne din gastronomiske reise i Chania by.

  Bo sentralt med basseng i Chania by

  Bestill en reise med Ving til Chania by og du kan velge blant både enkle og litt mer luksuriøse hotell. Du kan også velge om du ønsker å bo midt i sentrum ved den venetianske havnen eller litt mer adskilt. Selvsagt tilbyr vi også hotell med basseng, om du liker en rask svømmetur før du kaster deg ut i kveldslivet.

  Oppdag Kreta med leiebil

  Du vet vel at du kan bestille en leiebil hos Ving samtidig som du bestiller reisen din til Chania by? Hvis du vil både slappe av og utforske Kreta i ferien holder det kanskje å bestille bil i et par dager. Det er ikke langt til strendene i for eksempel Agia Marina og Kato Daratso. Om du vil se mer av Kreta er det kort vei opp til fjellene hvor naturen er vakker og du kan nyte lunsj på en liten landsbytaverna.
  Nyttige tips
  • Hotell i sentrum
  • Hotell med basseng
  • Gode shoppingmuligheter
  • Mange restauranter
  • Luksushotell
  Filtrer og søk hotell

  Våre gjesters vurdering Chaniakysten, Chania by

  Reisemålet har ingen anmeldelser enda

  300,- i rabatt på leiebil med AVIS

  Akkurat nå får du 300,- i rabatt når du bestiller leiebil hos AVIS. Rabatten gjelder for alle bilkategorier og leieperioder. Du kan bestille leiebilen samtidig som du bestiller reisen din, eller i etterkant via Min Side.
  Rabatten gjelder når du bestiller en chartertur, siste opphentingsdag 31. mars 2024.

  Finn reise til Chaniakysten, Chania by
  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.