• barnevennlig
Vårt Family Garden, Alexandra Beach, har en fantastisk beliggenhet rett ved den langgrunne sandstranden i Agia Marina, og passer for både små og store
familier.
Hotellet tilbyr romslige leiligheter for opp til seks personer, med egen kjøkkenkrok, perfekt for deg som vil ha mulighet til å lage litt mat i løpet av ferien. På hotellet er det
et minimarked der du kan handle enkelte råvarer, og vil du utforske omgivelsene rundt hotellet finner du et stort utvalg av tavernaer, barer og butikker i Agia Marina.
En stor del av ferien handler om sol og bading, og Alexandra Beach har et herlig bassengområde med to basseng, barnebasseng og lekker utsikt mot havet. Her kan du nyte varmen og ta deilige, avkjølende bad. Er det havet som lokker deg, ligger stranden like ved.
Når du blir sulten kan du besøke den trivelige bufférestauranten der du hver dag kan velge fra et stort utvalg til frokost, lunsj og middag. Vil du heller velge retter fra meny kan du besøke à la carte-restauranten som serverer brunsj, lunsj, middag og enklere snacks. For en mer komfortabel ferie kan du bestille Holiday Inclusive. Får du lyst på noe godt å drikke er det to barer på hotellområdet.
For hotellets yngre gjester er det mye moro å finne på sammen med Lollo & Bernie og vårt Lollo & Bernie Team. Sammen arrangerer de alt fra ulike leker og tøys på land eller vann, til sportsaktiviteter og Mini Disco.
Alexandra Beach er et Family Garden i perioden 11. mai–28. september 2023, og et Family Selection i perioden 9. mai–26. september 2024, og det er da Lollo & Bernie kommer på besøk og aktivitetene med skandinavisktalende personale er i gang.
Før sommeren 2022 fikk leilighetene en oppfriskning med blant annet maling av vegger og mer moderne innredning i soverommene. Før sommeren 2024 skal flere av leilighetene renoveres og få nye gulv og ny innredning samt nye bad og balkongmøbler. I tillegg kommer à la carte-restauranten ved bassenget til å bli utvidet og få et ansikt samt at barnebassenget skal flyttes og i stedet integreres i et av de store bassengene.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Hastigheten på internett varierer. I noen leiligheter fungerer det ikke i det hele tatt.

Øvrig informasjon

Parkering offentlig parkeringsplass
Bygget 2003 og 2004
Renovert 2019 og 2022 (noen av rommene samt bassengområdet)
2 bygning/er
3 etasje/r
139 rom/leiligheter
Heis (i hovedbygningen)
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Safe i resepsjonen mot betaling
Minimarked
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Ligger på stranden
 • Barneaktiviteter med Lollo & Bernie
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Spa
 • Rom for opptil 6 personer
 • Barnebasseng
Hotellfakta
 • Basseng
  3 stk.
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  3 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  5
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Hovedsentrum
  9 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.