Se hotell (2)

Reiser til Chaniakysten, Maleme

Det er til Maleme på Kretas nordkyst du skal reise om du vil nyte strandlivet i rolige og vakre omgivelser.
Det lille feriestedet Maleme ligger 16 kilometer fra Chania. Her strekker den kilometerlange rullesteinstranden seg ut og innbyr til herlige dager med bading og soling. Om du da ikke foretrekker å ligge ved hotellets fine basseng. Et annet alternativ er å reise seg fra solsengen og gå en runde i butikkene i den hyggelige bebyggelsen, eller slå seg ned på en kafe for å nyte småbystemningen. Nattelivet i Maleme utspiller seg på stedets rundt tyve restauranter og kafeer, men ikke forvent festing til lyse morgen. Hit reiser du først og fremst for å slappe av.

Bo nær stranden, med All Inclusive

Om du ønsker å bo nær stranden og kunne nyte All Inclusive skal du ta en titt påCreta Princess. Her kan du ligge ved det store bassengområdet, og det er bare noen trinn ned til stranden om du heller vil bade i havet.

Se mer av Kreta

Ikke langt fra Maleme ligger mange av områdets mange fristelser. Opplev vakker natur, gamle klostre og shopping i Chania by. Reis på utflukt til Samariaravinen hvor du kan gå fottur, kjøp verdens lekreste sko på Tzanaki Street eller dra til den herlige stranden ved Elafonissi. Med leiebil eller sykkel er det ingenting som står mellom deg og en dag med spennende opplevelser og eventyr.

Bestill en leiebil

Du vet vel at du kan bestille leiebil samtidig som du bestiller reisen med Ving? Om du vil både slappe av og utforske Kreta i ferien, holder det kanskje å bestille leiebil for en dag eller to.
Nyttige tips
  • Kilometerlange strender
  • Hotell ved stranden
  • Prisgunstig innkvartering
  • All Inclusive
  • Stille og rolig

Våre gjesters vurdering Chaniakysten, Maleme

Finn reise til Chaniakysten, Maleme

300,- i rabatt på leiebil med AVIS

Akkurat nå får du 300,- i rabatt når du bestiller leiebil hos AVIS. Rabatten gjelder for alle bilkategorier og leieperioder. Du kan bestille leiebilen samtidig som du bestiller reisen din, eller i etterkant via Min Side.
Rabatten gjelder når du bestiller en chartertur, siste opphentingsdag 31. mars 2024.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.