Se hotell (3)

Reiser til Chaniakysten, Kolimbari

Kolimbari lokker med en fin strand og på det luksuriøse og barnevennlige hotellet Avra Imperial kommer hele familien til å trives.
Kolimbari er et vakkert lite sted som ligger i det lange perlekjedet av badesteder langs kysten, ca. en mil vest for Platanias og Agia Marina. Det sies at stedet er de lokale innbyggernes egen favoritt når det kommer til fiskerestauranter. Restauranttilbudet er relativt lite og maten lokal, men smaksopplevelsen kan bli stor.

Genuin atmosfære og populær strand

Kolimbari er i vekst, men den greske stemningen er ikke til å unngå når du besøker Goniaklosteret eller de lokale markedene ved fotballstadion hvor de selger sko, klær, frukt m.m. Men det er selvsagt den kilometerlange stranden som er trekkplasteret i Kolimbari. Stranden skifter karakter hele tiden; fra hvit sand til rød, fra langgrunn til litt dypere. Hovedsakelig består den av små rullesteiner. Hit kommer Caretta Caretta-skilpaddene i august for å legge eggene sine.

Barnevennlige hotell i Kolimbari

Barnevennlige Avra Imperial Hotel har alt som skal til for å få en vellykket familieferie: Luksuriøse rom med direkte utgang til basseng, et velutstyrt spa og gratis WiFi over hele hotellet. Og selvsagt en barneklubb med lek og moro! Den herlige stranden ligger rett nedenfor hotellet. Om du vil koble helt av og bare ha ferie, bestiller du All Inclusive.

Se mer av Kreta

Om du ønsker å oppleve mer av Kreta er det enkelt å bli med på noen av våre utflukter eller finne veien rundt på egen hånd. Ikke langt fra Kolimbari ligger den lille havnebyen Kissamos-Kastelli. Her er det fine butikker og et utvalg lokale restauranter som er kjent for sine gode fiskeretter. Fra den større havnen kan du dra på båtutflukt til Balos Bay eller Gramvoussa.

Utflukt til Chania by

Chania by ligger ikke langt fra Kolimbari. Her er det tyrkiske moskeer, en vakker venetiansk havn, arkeologiske funn og en mengde herlige restauranter. Her er det utmerkede handlemuligheter – velg mellom alt fra små, hyggelige butikker til internasjonale kjeder. En tur til Chania er et must om du ønske å se så mye som mulig. Hvorfor ikke bestille en leiebil samtidig som du bestiller reisen? Om du vil både slappe av og utforske øya holder det å leie bil en dag eller to.
Nyttige tips
  • Hotell med spa
  • Barnevennlige hotell
  • Rom med eget basseng
  • Kilometerlang strand

Våre gjesters vurdering Chaniakysten, Kolimbari

Finn reise til Chaniakysten, Kolimbari