Se hotell (7)

Reiser til Chaniakysten, Kolimbari

Kolimbari lokker med en fin strand og på luksuriøse og på det barnevennlige hotellet Avra Imperial kommer hele familien til å trives.
Kolimbari er et vakkert lite sted som ligger i det lange perlekjedet av badesteder langs kysten, ca. en mil vest for Platanias og Agia Marina. Det sies at stedet er de lokale innbyggernes egen favoritt når det kommer til fiskerestauranter. Her er det et godt utvalg, og ikke la den lokale stilen lure deg, for du kan få store smaksopplevelser. Stedet er i vekst, men den greske stemningen er ikke til å unngå når du besøker Goniaklosteret eller de lokale markedene ved fotballstadion hvor de selger sko, klær, frukt m.m. Men det er selvsagt den milelange stranden som er trekkplasteret i Kolimbari. Stranden skifter karakter hele tiden; fra hvit sand til rød, fra langgrunn til litt dypere. Hovedsakelig består den av små rullesteiner. Hit kommer Caretta Caretta-skilpaddene for å legge sine egg i sommermånedene.

Barnevennlige hotell i Kolimbari

Barnevennlige Avra Imperial Hotel har alt som skal til for å få en vellykket familieferie: Luksuriøse rom med direkte utgang til basseng, et velutstyrt spa og gratis WiFi over hele hotellet. Og selvsagt en barneklubb med lek og moro! Den herlige stranden ligger rett nedenfor hotellet. Om du vil koble helt av og bare ha ferie, bestiller du All Inclusive.

Opplev mer av Kreta

Om du ønsker å oppleve mer av Kreta er det enkelt å bli med på noen av våre utflukter eller finne veien rundt på egen hånd. Ikke langt fra Kolimbari ligger den lille havnebyen Kissamos-Kastelli. Her er det fine butikker og et utvalg lokale restauranter som er kjent for sine gode fiskeretter. Fra den større havnen kan du dra på båtutflukt til Balos Bay eller Gramvoussa.
Chania by ligger heller ikke langt fra Kolimbari. Her er det tyrkiske moskeer, en vakker venetiansk havn, arkeologiske funn og en mengde herlige restauranter. Her er det utmerkede handlemuligheter – velg mellom alt fra små, hyggelige butikker til internasjonale kjeder. En tur til Chania er et must om du ønske å se så mye som mulig.
Hvorfor ikke bestille en leiebil samtidig som du bestiller reisen? Om du vil både slappe av og utforske øya holder det å leie bil en dag eller to.

Kissamos

En stykke fra Kolimbari ligger den lille kystbyen Kissamos-Kastelli. Her er det fine butikker, en havn og et utvalg lokale restauranter som er kjent for sine gode fiskeretter. Fra den større havnen kan du ta en båtutflukt til Balos Bay eller Gramvoussa.
Nyttige tips
  • Hotell med spa
  • Barnevennlige hotell
  • Rom med eget basseng
  • Kilometerlang strand
  • Lokale restauranter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Chaniakysten, Kolimbari

Finn reise til Chaniakysten, Kolimbari
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.