Se hotell (2)

Reiser til Georgioupolis

Georgioupolis er en av Kretas perler, med en kilometerlang strand og førsteklasses hotell.
Georgioupolis ligger på Kretas nordkyst, mellom Rethymnon och Chania by. Selve stedet er ikke stort, men langs de smale gatene er det mange tavernaer og barer der man kan slå seg ned og se på folkelivet sammen med andre besøkende som har valgt å reise hit i ferien. Elven Almyros munner ut på vestsiden av Georgioupolis, rett ved siden av den lille fiskehavnen, og derfor er vannet litt kjøligere og litt mindre salt her enn rundt resten av øya. Og selv om det er mange hotell her har Georgioupolis fortsatt et småbypreg med gater som er kantet av trær, lokale butikker og hus som sjelden er mer enn tre etasjer. Dette har gjort byen til en favoritt blant alle de som ønsker seg en fredelig ferie, med gode muligheter til å oppleve Kretas vakre natur.

Kilometerlang strand i Georgioupolis

På den andre siden av elven begynner den kilometerlange stranden – kanskje en av Kretas mest barnevennlige strender, med finkornet sand, langgrunt vann og god plass for både små og store badegjester. Blir du sulten eller tørst i solen er det både strandbarer og taveraner hvor du kan få noe godt å spise og drikke.

Opplev Kreta

Vil du bevege litt på deg er det bare å ta på seg et par komfortable sko og legge av gårde. Georgiopoulis er omgitt av vinåkre og olivenlunder, og om du går et par kilometer kommer du til Kretas eneste ferskvannssjø, Limi Kournas, og naturreservatet rundt. Om du ønsker mer liv er det kort vei med buss til Chania by eller Rethymnon med mye mer uteliv og shopping enn i Georgiopoulis.
Nyttige tips
  • Kilometerlange sandstrender
  • FIne turmuligheter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Georgioupolis

Finn reise til Georgioupolis
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.