Se hotell (23)

  Reiser til Hersonissos, Stalis og Malia

  I Hersonissos er det full fart i sommermånedene, og betydelig roligere tempo vår og høst. Ving har flere rimelige hotell nær sentrum.
  Et par mil øst for Heraklion ligger feriebyen Hersonissos. Her er det både vakre strender, bra restauranter og et livlig uteliv som i høysesongen holder det gående til langt på natt. Inne i Hersonissos er det velorganisert og velholdt. Det ligger et par badebukter inne i byen, men de fineste strendene ligger rett utenfor byen. På strandpromenaden ligger hyggelige tavernaer side om side med restauranter og kafeer, og midt imot finner du diskotek og barer som fylles opp av folk når solen går ned. Foretrekker du en roligere avslutning på kvelden kan du spasere opp til en av de tre fjellandsbyene rett ovenfor Hersonissos. Eller reis hit om våren eller høsten, da det er roligere og både tempo og lydnivå er noen hakk lavere.

  Hotell for enhver smak

  Om du vil til Hersonissos kan du velge å bo akkurat slik det passer deg. Ving tilbyr både rom og leiligheter. På mange av våre hotell inngår All Inclusive i prisen, og du kan selvsagt bestille et hotell med spa eller badeland. Rett utenfor Hersonissos, i landsbyene Stalis og Malia, har vi også flere alternativ for deg som vil bo litt rimeligere i ferien, både med og uten All Inclusive.

  Stalis og Malia

  Noen kilometer utenfor Hersonissos ligger landsbyene Stalis og Malia hvor et par av Vings hotell ligger. De to landsbyene forbindes av en strandpromenade som er kranset av mange butikker, restauranter, kafeer og barer. Her er det fine, ganske langgrunne sandstrender med strandservering og utleie av solsenger og parasoller. Av de to stedene er Malia størst, med et livligere uteliv. I landsbyens eldre del ligger det små, ekte greske tavernaer. Stalis er roligere og passer med sin fine, barnevennlige strand bra for en familieferie.

  Hersonissos ligger ca. 30 kilometer fra Knossos, som er det største arkeologiske funnet fra gresk bronsealder.
  Nyttige tips
  • Hotell med spa
  • Prisgunstig innkvartering
  • All Inclusive
  • Mye uteliv
  • Mange restauranter

  Våre gjesters vurdering Hersonissos, Stalis og Malia

  Finn reise til Hersonissos, Stalis og Malia