Se hotell (19)

  Reiser til Hersonissos, Stalis og Malia

  I Hersonissos er det full fart i sommermånedene, og betydelig roligere tempo vår og høst. Ving har flere rimelige hotell nær sentrum.
  Et par mil øst for Heraklion ligger feriebyen Hersonissos. Her er det både vakre strender, bra restauranter og et livlig uteliv som i høysesongen holder det gående til langt på natt. Inne i Hersonissos er det velorganisert og velholdt. Det ligger et par badebukter inne i byen, men de fineste strendene ligger rett utenfor byen. På strandpromenaden ligger hyggelige tavernaer side om side med restauranter og kafeer, og midt imot finner du diskotek og barer som fylles opp av folk når solen går ned. Foretrekker du en roligere avslutning på kvelden kan du spasere opp til en av de tre fjellandsbyene rett ovenfor Hersonissos. Eller reis hit om våren eller høsten, da det er roligere og både tempo og lydnivå er noen hakk lavere.

  Hotell for enhver smak

  Om du vil til Hersonissos kan du velge å bo akkurat slik det passer deg. Ving tilbyr både rom og leiligheter. På mange av våre hotell inngår All Inclusive i prisen, og du kan selvsagt bestille et hotell med spa eller badeland. Rett utenfor Hersonissos, i landsbyene Stalis og Malia, har vi også flere alternativ for deg som vil bo litt rimeligere i ferien, både med og uten All Inclusive.

  Stalis og Malia

  Noen kilometer utenfor Hersonissos ligger landsbyene Stalis og Malia hvor et par av Vings hotell ligger. De to landsbyene forbindes av en strandpromenade som er kranset av mange butikker, restauranter, kafeer og barer. Her er det fine, ganske langgrunne sandstrender med strandservering og utleie av solsenger og parasoller. Av de to stedene er Malia størst, med et livligere uteliv. I landsbyens eldre del ligger det små, ekte greske tavernaer. Stalis er roligere og passer med sin fine, barnevennlige strand bra for en familieferie.

  Hersonissos ligger ca. 30 kilometer fra Knossos, som er det største arkeologiske funnet fra gresk bronsealder.
  Nyttige tips
  • Hotell med spa
  • Prisgunstig innkvartering
  • All Inclusive
  • Mye uteliv
  • Mange restauranter
  Filtrer og søk hotell

  Våre gjesters vurdering Hersonissos, Stalis og Malia

  Finn reise til Hersonissos, Stalis og Malia
  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.