Se hotell (25)

Reiser til Chaniakysten, Agia Marina

I Agia Marina tilbyr Ving flere gode hotell, blant annet vårt populære og barnevennlige Family Selection-hotell Alexandra Beach.
Agia Marina er et ganske stort, til tider livlig, og populært feriested ikke langt fra Chania by. Strendene er langgrunne, selv om det også finnes kortere strekninger hvor det er mindre langgrunt. I den gamle delen av Agia Marina finner du vakre torg med kafeer og små, koselige tavernaer. Parallelt med den gamle delen går den lange kystvegen, som forbinder stedet med Platanias. Her er det også gode shoppingmuligheter, både når det gjelder lokale produkter, klær og sko. Restauranter finnes det mange av.

Barnevennlige hotell på stranden

Om du og barna ønsker en minneverdig ferie nær Middelhavet anbefaler vi noen av våre barnevennlige hotell på stranden i Agia Marina. Hvorfor ikke ta en titt på vårt Family Selection-hotell, Alexandra Beach, hvor du kan bestille leiligheter for opptil seks personer?

Agia Marina for voksne

Skal du reise uten barn bør du ta en titt på Bella Vista Village, som ligger blant olivenlundene på en høyde ovenfor Agia Marina. Her har du strålende utsikt over Chaniakysten, og du kan bestille en leilighet med privat basseng om du ikke vil gå den korte veien ned til stranden.

En aktiv ferie

Her og der er det innslag av gresk landlig stemning mellom hotellene. Ovenfor Chaniakysten ligger det grønne åser ved foten av de høyere fjellmassivene. Her er det populært å gå fotturer og sykle. I de små landsbyene som ligger omkranset av olivenlunder kan du stanse og spise lunsj på en lokal taverna.

Besøk i Chania by

Fra Agia Marina er det bare noen kilometer inn til Chania, Kretas nest største by med ekte "zorba-følelse" og orientalsk preg. Her finner du tyrkiske moskeer, en vakker venetiansk havn, arkeologiske godbiter, flere butikker og en mengde små restauranter. Et besøk i Chania by er et must, og tar du en taxi er du der på 10 minutter!

Vings utflukter

Om du vil se mer av Kreta er du alltid velkommen til å bli med på en av våre utflukter. Besøk Kretas arkeologiske utgravninger, beundre det vakre fjellandskapet eller prøvesmak øyas egne viner.
Nyttige tips
  • Hotell for voksne
  • Hotell på stranden
  • Kilometerlange strender
  • Family Selection

Våre gjesters vurdering Chaniakysten, Agia Marina

Finn reise til Chaniakysten, Agia Marina