Se hotell (21)

Reiser til Chaniakysten, Agia Marina

I Agia Marina tilbyr Ving flere gode hotell, blant annet vårt populære og barnevennlige Family Garden Alexandra Beach.
Agia Marina er et ganske stort, til tider livlig, og populært feriested ikke langt fra Chania by. Strendene er langgrunne, selv om det også finnes kortere strekninger hvor det er mindre langgrunt. I den gamle delen av Agia Marina finner du vakre torg med kafeer og små, koselige tavernaer. Parallelt med den gamle delen går den lange kystvegen, som forbinder stedet med Platanias. Her er det også gode shoppingmuligheter, både når det gjelder lokale produkter, klær og sko. Restauranter finnes det mange av.

Barnevennlige hotell på stranden

Om du og barna ønsker en minneverdig ferie nær Middelhavet anbefaler vi noen av våre barnevennlige hotell på stranden i Agia Marina. Hvorfor ikke ta en titt på vårt Family Garden, Alexandra Beach, hvor du kan bestille leiligheter for opptil syv personer?

Agia Marina for voksne

Skal du reise uten barn bør du ta en titt på Bella Vista Village, som ligger blant olivenlundene på en høyde ovenfor Agia Marina. Her har du strålende utsikt over Chaniakysten, og du kan bestille en leilighet med privat basseng om du ikke vil gå den korte veien ned til stranden.

En aktiv ferie

Her og der er det innslag av gresk landlig stemning mellom hotellene. Ovenfor Chaniakysten ligger det grønne åser ved foten av de høyere fjellmassivene. Her er det populært å gå fotturer og sykle. I de små landsbyene som ligger omkranset av olivenlunder kan du stanse og spise lunsj på en lokal taverna.

Besøk i Chania by

Fra Agia Marina er det bare noen kilometer inn til Chania, Kretas nest største by med ekte "zorba-følelse" og orientalsk preg. Her finner du tyrkiske moskeer, en vakker venetiansk havn, arkeologiske godbiter, flere butikker og en mengde små restauranter. Et besøk i Chania by er et must, og tar du en taxi er du der på 10 minutter!

Vings utflukter

Om du vil se mer av Kreta er du alltid velkommen til å bli med på en av våre utflukter. Besøk Kretas arkeologiske utgravninger, beundre det vakre fjellandskapet eller prøvesmak øyas egne viner.
Nyttige tips
  • Hotell for voksne
  • Hotell på stranden
  • Kilometerlange strender
  • Family Garden
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Chaniakysten, Agia Marina

REISEFORSLAG

300,- i rabatt på leiebil med AVIS

Akkurat nå får du 300,- i rabatt når du bestiller leiebil hos AVIS. Rabatten gjelder for alle bilkategorier og leieperioder. Du kan bestille leiebilen samtidig som du bestiller reisen din, eller i etterkant via Min Side.
Rabatten gjelder når du bestiller en chartertur, siste opphentingsdag 31. mars 2024.

Finn reise til Chaniakysten, Agia Marina
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.