Se hotell (12)

Reiser til Agios Nikolaos

Det er til Agios Nikolaos du skal reise om du vil bo i en sjarmerende gresk småby med genuin atmosfære.
Agios Nikolaos er en levende gresk småby, bygget rundt den lille Voulismèni-sjøen ved Kretas største bukt Mirabello. Byen er vakker og kalles, ikke uten grunn, "Kretas St. Tropez". I den travle havnen ligger det både lokale båter og store cruiseskip sammen med verdensomseilere som vil oppleve det vakre Kreta. Alt dette er med på å gi Agios Nikolaos et lett kosmopolitisk preg, spesielt rundt innsjøen midt i byen. Det er her du finner de fleste og beste restaurantene, ofte i sidegatene som går ned til sjøen og havnen. De fleste utestedene kan derfor lokke med både god mat og fantastisk utsikt. Noen kilometer utenfor Agios Nikolaos ligger den berømte gamle byen Lato.

Finn din strand i Agios Nikolaos

Inne i byen er det tre små strender: Ammos, Kitro Platia og Ammoudi, som passer like bra for en dag ved havet som for en oppkvikkende svømmetur før frokost. Sørover finner du flere badeviker og strender om du vil ha litt variasjon.

Barnevennlige hotell i Agios Nikolaos

Like ved havet, et stykke utenfor Agios Nikolaos, ligger vårt barnevennlige Blue Marine Resort & Spa. Hotellet ligger bare et steinkast fra den populære og barnevennlige Almiros-stranden. Hit reiser du for å nyte den herlige stemningen og noe av det reneste vannet i Middelhavet. Om du vil forlate solsengen er det mye å finne på for store og små – om du ikke foretrekker å slappe av i hotellets spa.

Bo sentralt ved stranden i Agios Nikolaos

Mange reiser til Agios Nikolaos på grunn av den den hyggelige atmosfæren. Dette er ikke et typisk turiststed, men en ekte gresk by med gresk hverdagsliv, greske tavernaer og greske hus. Om du vil bo i byen kan du velge mellom flere fine hotell med rom og leiligheter. Alle ligger nær stranden og sentrum og tett på folkelivet.
Nyttige tips
  • Family Garden
  • Hotell ved stranden
  • Hotell i sentrum
  • Fine strender
  • Mange restauranter

Våre gjesters vurdering Agios Nikolaos

Finn reise til Agios Nikolaos