Se hotell (10)

Reiser til Agios Nikolaos

Det er til Agios Nikolaos du skal reise om du vil bo i en sjarmerende gresk småby med genuin atmosfære.

Agios Nikolaos er en levende gresk småby, bygget rundt den lille Voulismèni-sjøen ved Kretas største bukt Mirabello. Byen er vakker og kalles, ikke uten grunn, "Kretas St. Tropez". I den travle havnen ligger det både lokale båter og store cruiseskip sammen med verdensomseilere som vil oppleve det vakre Kreta. Alt dette er med på å gi Agios Nikolaos et lett kosmopolitisk preg, spesielt rundt innsjøen midt i byen. Det er her du finner de fleste og beste restaurantene, ofte i sidegatene som går ned til sjøen og havnen. De fleste utestedene kan derfor lokke med både god mat og fantastisk utsikt. Noen kilometer utenfor Agios Nikolaos ligger den berømte gamle byen Lato.

Finn din strand i Agios Nikolaos

Inne i byen er det tre små strender: Ammos, Kitro Platia og Ammoudi, som passer like bra for en dag ved havet som for en oppkvikkende svømmetur før frokost. Sørover finner du flere badeviker og strender om du vil ha litt variasjon.

Barnevennlige hotell i Agios Nikolaos

Like ved havet, et stykke utenfor Agios Nikolaos, ligger vårt barnevennlige Blue Marine Resort & Spa. Hotellet ligger bare et steinkast fra den populære og barnevennlige Almiros-stranden. Hit reiser du for å nyte den herlige stemningen og noe av det reneste vannet i Middelhavet. Om du vil forlate solsengen er det mye å finne på for store og små – om du ikke foretrekker å slappe av i hotellets spa.

Bo sentralt ved stranden i Agios Nikolaos

Mange reiser til Agios Nikolaos på grunn av den den hyggelige atmosfæren. Dette er ikke et typisk turiststed, men en ekte gresk by med gresk hverdagsliv, greske tavernaer og greske hus. Om du vil bo i byen kan du velge mellom flere fine hotell med rom og leiligheter. Alle ligger nær stranden og sentrum og tett på folkelivet.

Nyttige tips
 • Family Garden
 • Hotell ved stranden
 • Hotell i sentrum
 • Fine strender
 • Mange restauranter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Agios Nikolaos

Strender
I Agios Nikolaos er det flere strender å velge mellom. Hvis du vil oppleve mer av Kreta, men også tilbringe dagen på stranden, anbefaler vi et besøk til den vakre sandstrande Vai, ca. 90 kilometer øst for Agios Nikolaos. Her er det naturlige palmer og herlig blått vann å bade i.

Strender inne i Agios Nikolaos

Ammos, Kitro Platia og Ammoudi er tre fine, mindre strender med sand og grus, inne i byen Agios Nikolaos.

Almiros-stranden

Ca. to kilometer sør for byen, 20 minutters gange fra sentrum, ligger den populære Almiros-stranden som er langgrunn og barnevennlig.

Voulisma-stranden

Voulisma-stranden ligger ca. 15 km øst for Agios Nikolaos Her finner du utrolig fint turkisblått vann med sand og småsteinsbunn. Her kan du være hele dagen, leie solsenger og parasoller og nyte en god lunsj på en av de mange restaurantene som ligger nær stranden.

Sol og bad på Kreta

Det ligger mange fine og langgrunne strender langs kysten på hele Kreta. De består for det meste av grovkornet sand. Badesesongen strekker seg fra våren til sent på høsten. På de større strendene er det utleie av solsenger og parasoller.
Mat, drikke og uteliv
De fleste restaurantene ligger rundt Voulismèni-sjøen midt i byen. Agios Nikolaos er lett kupert, og mange av byens restauranter ligger i sidegatene som går ned til sjøen og havnen. Det betyr at de fleste restaurantene har fantastisk utsikt, noe som gjør Agios Nikolaos enda mer lokkende. Byen og området har et femtitalls tavernaer og restauranter, alt fra enkle tavernaer til førsteklasses restauranter.

Mat og drikke på Kreta

Brød og kuvertavgift er alltid inkludert. Det er vanlig å plusse på 5-10 prosent av sluttsummen i tips, avhengig av hvor fornøyd du er med mat og service.
Utelivet i Agios Nikolaos er en miks av restauranter, puber, barer, kafeer og noen diskotek. Nattelivet er sentrert rundt fiskehavnen og strandpromenaden. Mange reiser til Agios Nikolaos for å oppleve den hyggelige stemningen. Dette er ikke et typisk turiststed, men en ekte gresk by med gresk hverdagsliv, greske tavernaer og greske hus. Feriegjestene blandes med lokalbefolkningen på en naturlig måte.

Sentrum av Agios Nikolaos ligger rundt havnen og "den bunnløse sjøen", som i følge sagnet skal lede helt til vulkanøya Santorini. I havnen og i gatene rundt ligger det et godt utvalg av greske og internasjonale restauranter, fine kafeer, barer og et og annet diskotek. I barene går det i moderne og eldre musikk, og enkelte kvelder er det levende musikk. Turister og fastboende møtes og fester til sola går opp.
Shopping
All shopping foregår i sentrum av Agios Nikolaos. Her finner du forretninger som selger såpe, krydder, honning, olivenolje og lærvarer. Her er det også små kunstgallerier.

Markeder

Hver onsdag fra kl. 07.00–14.00 er det marked i Agios Nikolaos som er verdt et besøk. Her kan du finne alt du trenger (og ikke trenger)! Den greske maten er verdensberømt, så prøv en av byens mange utmerkede restauranter. Vi gir deg gjerne tips om det er noe spesielt du er på jakt etter.

Heraklion

Lørdager ca. kl. 06.00–14.00. Det er et flere kilometer langt marked nede i havnen. Du kan spasere eller ta taxi fra busstasjonen. Det er enklest å ta seg til Heraklion med bil eller lokalbuss.

Chania

I Chania finner du den berømte mathallen. Den holder åpent mandag - lørdag kl. 08.00 - 14.00 og tirsdag, torsdag og fredag kl. 18.00 - 21.00.

Ierapetra/Sitia

Hver lørdag er det marked i Ierapetra. Markedet ligger i sentrum av byen og starter tidlig. Allerede kl. 06.00 er mange på plass for å handle fersk frukt, grønnsaker, klær, sko og mye annet. Det samme markedet dukker opp til samme tid i Sitia på tirsdager. Ving har utflukter til markedene, hør med din reiseleder.
Sport og trening
I Agios Nikolaos kan du kombinere sol og bad med sport og trening. Her kan du drive med aktiviteter som terrengsykling og fotturer.

Terrengsykling

Lassithi-provinsen med Agios Nikolaos som hovedstad er et fint område for sykling. Det er mange sykkelruter, og du kan leie sykler hos Manolis Bikes. Her får du tips om hvor du bør sykle. Turistinformasjonen i Agioa Nikolaos kan også gi deg tips, og har en del kart.

Fotturer

I Lassithi-provinsen er det mange turstier, som Richtis-ravinen, Adrianos-ravinen og Katharo-platået.

Turistinformasjonen i Agios Nikolaos gir deg tips om fine fotturer. De har også kart og beskrivelse av rutene. Du finner også informasjon her.

En uforglemmelig fottur går til Richtis-ravinen, en utrolig vakker og frodig kløft mellom Agios Nikolaos og Sitia. Fotturen fra Exo Mouliana til Richtis-stranden tar ca. fem timer fra Lachana-broen, men du kan også gå en kortere tur frem til fossen og tilbake. Denne turen tar ca. fire timer. Husk å ta med deg badetøy for å nyte det kalde vannet i fossen.
Aktiviteter og severdigheter

Aktiviteter på Kreta

Kreta er som skapt for en aktiv ferie, og her er det nok å gjøre for hele familien. Øya er berømt for sine mange turstier, spesielt langdistanseruten E4 European Footpath. Foretrekker du strandaktiviteter er det et godt utvalg av vannsport, vannscooter, paragliding, pedalbåter etc. Det er dykkemuligheter i Chania Rethymnon.

Dykking

Dykking arrangeres av dykkeklubber på de fleste reisemål. Kurs og dykking foregår på andre steder, og klubbene arrangerer transport. Husk at dykking på egen hånd med oksygentank ikke er tillatt i farvannet rundt Kreta. Dette på grunn av alle de arkeologiske funnene langs kysten. Kontakt Ving for mer informasjon.

Vai

Som en oase midt i det karrige landskapet ved landsbyen Vai ligger en palmeskog som oppsto da arabere som en gang i tiden bodde her spyttet daddelsteiner på bakken. På veien til Vai kan du besøke klosteret Top Lou fra 1300-tallet. I dag bor det fem munker her, og klosteret rommer et museum med funn fra 1600- til 1800-tallet.

Kournassjøen

Kretas eneste ferskvannssjø ligger rett sør for landsbyen Georgiopoli, ca. 45 kilometer øst for Chania og ca. 25 kilometer vest for Rethymnon. Det er flere hyggelige tavernaer langs sandstranden her. Det tar ca. to timer å gå rundt innsjøen, og underveis kan du studere det rike fuglelivet, bade eller kanskje leie en pedalbåt. Området rundt Kournassjøen kalles for "Kretas Sveits".

Økologiske Milia

Et besøk i landsbyen Milia er også interessant. Her foregår alt etter økologiske prinsipper. Vann og elektrisitet produseres av solenergi og hele byen drives økologisk.
Vi anbefaler varmt et besøk til øya Spinalonga, som var en koloni for spedalske fram til 1957.

Agios Nikolaos

Agios Nikolaos er hovedstaden i Lassithi-provinsen, og ligger rundt en innsjø ved Mirabello-bukten, Kretas største bukt. Agios Nikolaos er en vakker liten by, også kalt "Kretas St. Tropez". Den har rykte på seg å være finere og litt dyrere enn andre steder på Kreta. Midt i byen ligger det en liten innsjø. Lenge mente de at den var bunnløs, men den er ca. 60 meter dyp. I tidligere tider tider trodde de at gudinnen Athena kom hit om nettene for å bade, og derfor kalles sjøen ofte "Athenas badekar". Havnen i Agios Nikolaos er travel, med anløp av lokale båter og store cruiseskip. Verdensomseilere legger også til her for oppleve den vakre øya og severdighetene i området.

Spinalonga

I nærheten av Agios Nikolaos ligger øya Spinalonga, kjent som koloni for spedalske før den ble stengt i 1957. Spinalonga byr på spennende historie og vakker natur.

Arkadi-klosteret

Dette fantastiske klosteret er en av de best bevarte bygningene fra frigjøringskampen på midten av 1800-tallet. Den opprinnelige fasaden fra 1500-tallet er bevart, og klosteret rommer en imponerende ikonsamling.

Eleftherna

Romersk provinsby med stor innflytelse på datidens handel. Her ligger Europas nest største sisterne.

Spili

Vakker fjellandsby med 19 brønner fylt av friskt kildevann fra fjellene. Vannet skal ha en foryngende effekt, og Spili er virkelig verdt et besøk.

Heraklion

Kretas fine hovedstad er verdt et besøk! Byen har ca. 150 000 innbyggere, og har en litt østerlandsk karakter. Her blandes moderne boligblokker, forretninger og kontorlokaler med det historiske Heraklion, rikt på minnesmerker og severdigheter fra fortiden. Det arkeologiske museet med sine samlinger fra minoisk tid ligger ved Frihetsplassen midt i sentrum. Det historiske museet ligger et stykke fra havnen. Morosiniplassen, like ved gågaten Daidalou, har mange kafeer og restauranter, og er et samlingspunkt for byens ungdom. I nærheten ligger store handlegater som Dikeosinis og Kalokairinou. Markedsgaten Odos 1866 er en opplevelse for handleglade. Byen har også flere vakre kirker, for eksempel Agios Titus, Agia Ekaterina og Agios Minas.

Melidoni-grotten

Denne vakre dryppsteinsgrotten i nærheten av Rethymnon spilte en viktig rolle i Kretas kamp for selvstendighet.

Therissos-ravinen

Therissos-ravinen ligger i nærheten av Chania. Veien i bunnen er asfaltert og kan kjøres med bil. Fine fotturmuligheter.

Sitia

En liten havneby med 8500 innbyggere. Stedet ble ødelagt på 1500-tallet, og var ubebodd i mer enn 200 år, før folk begynte å flytte tilbake rundt 1870. Hver tirsdag er det marked i landsbyen.

Margarites

Kretas keramikksentrum ligger øst for Rehymnon. Det var her pater Gabriel ble født, mannen som sto bak eksplosjonen på Arkadi-klosteret i 1866.

Chania

Kretas tidligere hovedstad ligger på den grønnere og frodigere vestsiden, og er vel verdt et besøk. Veien langs nordkysten er veldig vakker og lett å kjøre. I Chania finner du spor av venetiansk og tyrkisk arkitektur. Den venetianske havnen er et populært samlingspunkt hvor restauranter og tavernaer ligger side om side. Det er en opplevelse å utforske gamlebyen med sin vakre bebyggelse. Vi anbefaler at du stikker innom det store matmarkedet, som har markedet i Marseille som forbilde. Antikkens Kydonia lå der hvor Chania ligger i dag, og det gjøres fortsatt arkeologiske utgravninger på åpne tomter i byen.

Lassithi-sletten

Dette høydeplatået ligger mellom Hersonissos og Agios Nikolaos. Naturen her er unik og er berømt for sine tradisjonelle vindmøller. På sletten ligger også Diktigrotten, stedet hvor guden Zevs i følge myten ble født.

Fodele

Maleren El Grecos fødested. Her er en del av hans malerier stilt ut på det lokale museet.

Anogia og Axos

To fjellandsbyer med mange severdigheter ca. 50 kilometer fra Rethymnon. God veiforbindelse med vakker utsikt. Begge landsbyene er maleriske og berømt for sitt vakre håndarbeid. Her kan du kjøpe fine broderier, vevde tepper og strikkeplagg. Anogia kalles også "enkenes by". Under verdenskrigen var Anogia sentrum for øyas motstandsbevegelse, og tyskerne ødela store deler av byen og drepte nesten hele den mannlige befolkningen. Nabolandsbyen Axos har tre bysantinske kirker og ruinene av et Akropolis du kan utforske.

Goulas

Arkeologiske utgravinger i nærheten av Kritsa. Denne doriske og senere greske byen har vakker utsikt ned mot havet gjennom olivenlunder og mandeltrær.

Frangokastello

En venetiansk festning på sørkysten ca. 35 kilometer fra Rethymnon med flott utsikt over havet. Det sies at det spøker her …

Gournia

En minoisk og gresk by som er den eneste av sitt slag i Hellas. Vel verdt et besøk om du skal reise til Agios Nikolaos. Utgravingsområdet har avdekket gater og bygninger av forskjellig størrelse fra minoisk tid og antikken. Stedet ligger ved Mirabello-bukten, ikke langt fra Agios Nikolaos.

Ida-grotten

Ideon Andron har siden antikken vært Kretas mest berømte grotte, og er vel verdt en avstikker. Den ligger på nordsiden av fjellet Psiloritis i en høyde av 1200 meter over havet. King Minos skal ha besøkt grotten hvert niende år, etter at Zevs skal ha gitt ham ordre om å regjere over øya. Ved inngangen til grotten er det et alter til guden Zevs. OBS! Grotten er ofte stengt.

Kato Zakros

Det fjerde største minoiske palasset på Kreta, og gravd ut så sent som på 1960-tallet. Palasset har mange funn av en minoisk by. Landsbyen Zakros ligger så langt øst du kan komme på Kreta.

Maleme

Maleme ligger ca. 18 kilometer vest for Chania og var skueplass for slaget om Kreta i mai 1941. Tyske fallskjermtropper ble landsatt her, og mange soldater ble drept. Ved høyde 107 er det et vakkert tysk gravsted med utsikt over hele Chaniakysten.

Soudaviken

Soudaviken ligger syv kilometer fra Chania og er den største og beste naturlige havnen på Kreta. Her ligger Hellas' egen flåte og NATO-basen med representanter fra alle NATO-land.
Utflukter
Elafonissi
Elafonissi
Et paradis på Kretas sørvestre spiss, med hvit sand, skimrende rosa strandkant og et glitrende turkisblått hav. Den innbydende lagunen har krystallklart vann og er perfekt for avslapning, soling, bading og snorkling. Mat og drikke er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Jeepsafari med kretiske smaker
Jeepsafari med kretiske smaker
Bli med på en jeepsafari hvor i løpet av en hel dag får lære mer om oliven, vin og øyas eget kjøkken. Lunsj og drikke er inkludert.
Les mer om utflukten
Boat trip daily
Boat trip daily
Nå kan du bli med på en båtutflukt som blir et minne for livet! Det blir en tur med sol, bading og snorkling ved øya Theodorou. Lokale drikkevarer om bord er inkludert.
Les mer om utflukten
Jeepsafari på White Mountain
Jeepsafari på White Mountain
Bli med opp i de hvite fjellene og opplev Kretas flotte natur! På denne heldagsutflukten får du et godt innblikk i Kretas kultur og historie. Lunsj og drikke er inkludert.
Les mer om utflukten
Samariaravinen
Samariaravinen
En spennende utflukt i vakre omgivelser med en ca. 18 kilometer lang fottur i den berømte Samaria-ravinen. Heldagsutflukt fra tidlig morgen til kveld. Måltider og drikke er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Jeepsafari i solndgangen
Jeepsafari i solndgangen
Like sikkert som at solen stiger opp i øst og sprer gull over himmelen, går den ned i vest. På denne utflukten kan du nyte solnedgangen i vakre omgivelser. Vinsmaking og småretter er inkludert.
Les mer om utflukten
En skål for Kreta
En skål for Kreta
Bli med på en halvdagsutflukt gjennom Kretas imponerende landskap og kultur. Du får også lære mer om greske spesialiteter som olivenolje og vin. Måltider og drikke er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Sykkelturer på vestre Kreta
Sykkelturer på vestre Kreta
Oppdag Kretas vakre natur fra sykkelsetet. En herlig opplevelse for hele familien. Utflukten tilbys forskjellige nivåer og det er både heldags- og halvdagsturer.
Les mer om utflukten
Meze – mett og glad!
Meze – mett og glad!
Bli med og nyt en rekke velsmakende retter servert som meze. En blanding av mezeretter, vin, raki og vann er inkludert.
Les mer om utflukten
Mezekveld på Gioma Meze
Mezekveld på Gioma Meze
Bli med oss til restaurant Gioma Meze, på en uforglemmelig kulinarisk reise gjennom det kretiske kjøkkenet, i hjertet av Agios Nikolaos. Middagen består av forskjellige meze-retter og vann. Øvrig drikke er ikke inkludert, og du kan selv bestille det du ønsker.
Les mer om utflukten
Wine & Villages
Wine & Villages
Bli med på utflukt og oppdag det vakre og autentiske Kreta. Mat og drikke er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Kreta på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.

Har du bestilt en fleksibel pakkereise med rutefly kan du lese mer om leiebil her.
Buss og taxi. Utleie av bil, sykler og moped.

Buss

Det lokale bussnettet fungerer bra, og det går busser til de fleste landsbyer og større steder. Billetter kjøpes på billettkontoret på busstasjonen eller av sjåføren om bord. Lokalbussene går fra busstasjonene i byene, og du kan også gå om bord på bussholdeplassene langs hovedgaten. Det går blant annet buss til Malia, Hersonissos, Heraklion og Ierapetra.

Taxi

På kortere turer gjelder taksameteret, for lengre turer er prisene ofte faste. Det er dobbel takst etter midnatt. Skal du på langtur med taxi avtales prisen på forhånd. Taxistasjonen i Agios Nikolaos ligger ved innsjøen. Det går fint an å praie en taxi langs veien når du ikke befinner deg på en taxiholdeplass. Du kan også bestille taxi over telefon, men da koster det litt ekstra. Hotellresepsjonen hjelper deg gjerne med å bestille en taxi.
Fakta

Vår service på reisemålet

I perioden april–oktober kan du nå oss døgnet rundt på vår servicetelefon, på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips og råd. Kan vi ikke hjelpe deg pr. telefon eller e-post, kommer vi til hotellet ditt. Reiser du med charter møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer på riktig buss hvis du har bestilt transport.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Hotellskatt Hellas

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Valuta og betaling

Euro (EUR). Flere minibanker.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid +1 time

Elektrisitet

220 V.

Språk

Hellas: Gresk. Albania: Albansk

Øvrig informasjon

Meget kupert terreng med trapper og nivåforskjeller. Varmtvannet varmes ofte med solenergi, derfor kan temperaturen variere. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Fly og transport

Flytid

Ca. 4 timer fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til Agios Nikolaos i sommerhalvåret.

Du kan dessuten reise med Ving til Agios Nikolaos med rutefly.

Flyet lander på Heraklions flyplass.
Med Vings busstransport kommer du enkelt og trygt til hotellet ditt i Agios Nikolaos. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra flyplassen utenfor Heraklion til hotellet ditt er fra ca. 1 time til 1 time og 20 minutter (ca. 60 km), avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Bussen går ofte via Hersonissos, og da blir reisetiden ca. 30 til 40 minutter lengre. Den eksakte bussruten er avhengig av lokale forhold og bestemmes på reisemålet. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
Vær
 • januar
16°9°
3
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • februar
16°9°
4
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • mars
17°10°
6
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • april
20°12°
8
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • mai
23°15°
10
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • juni
27°19°
11
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • juli
29°22°
12
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
29°22°
11
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • september
27°19°
9
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • oktober
24°17°
6
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • november
21°14°
5
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • desember
18°11°
4
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager

REISEFORSLAG

Blu Acqua
Blu Acqua
Agios Nikolaos, Kreta, Hellas
 • Fly + del i Dobbeltrom
 • 1 uke
 • Inkl. frokostbuffé
 • Avreise 28 apr 2022 fra Oslo, Gardermoen
Frokostbuffé
Fly + hotell, 1 uke
28 apr 2022 fra Oslo, Gardermoen
El Greco
El Greco
Agios Nikolaos, Kreta, Hellas
 • Fly + del i Dobbeltrom
 • 1 uke
 • Inkl. frokostbuffé
 • Avreise 28 apr 2022 fra Oslo, Gardermoen
Frokostbuffé
Fly + hotell, 1 uke
28 apr 2022 fra Oslo, Gardermoen
Finn reise til Agios Nikolaos
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.