Se hotell (7)

Reiser til Chaniakysten, Gerani

Gerani er et ideelt reisemål for barnefamilier og alle som vil ha fred og ro i ferien.

Gerani tilhører et av Kretas mer avslappede områder, med rolig tempo og fredelige omgivelser. Om du ønsker litt mer liv kan du ta bussen til Platanias, hvor du finner det meste. Gerani er mest kjent for sine gode bakerier og en kirke med fine ikonmalerier. Langs den fine stranden i Gerani ligger det mange hyggelige hotell og små restauranter. Oppe ved hovedveien, et stykke fra hotellene, finner du apotek, matbutikker og noen kafeer.

Bo nær stranden

Foretrekker du å bo nær stranden i ferien? Med Ving kan du bestille hotellrom eller leilighet bare et steinkast fra den kilometerlange stranden i Gerani. Her er det alltid god plass, og det er kort vei til morgendukkerten. En annen fordel med Gerani er at det er lett å finne et rolig og fint hotell til en gunstig pris.

Utforsk Kreta

Bakenfor Gerani er det grønne åser som fører opp til fjellmassivene lenger inn på øya, som er populære blant turgåere og syklister. Du behøver ikke reise langt opp i høyden før du finner et lunsjsted i skyggen av et oliventre på en lokal taverna.
Chania by er et annet populært reisemål. Det er først og fremst gamlebyen med sine smale smug og hyggelige torg som lokker turistene. Rundt den vakre havnen er det mange gamle bygninger fra den venetianske og tyrkiske tiden. Her er det liv fra morgen til kveld, og i høysesongen er det trangt om plassen. Midt i byen ligger markedshallen, en fargesprakende og velduftende oase som absolutt bør utforskes. Opplev stemningen, ta en titt på utvalget og kjenn duften av frukt, grønnsaker, honning, krydder og blomster.

Nyttige tips
 • Kilometerlange strender
 • Hotell ved stranden
 • Prisgunstig innkvartering
 • Stille og rolig
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Chaniakysten, Gerani

Vær
 • januar
16°9°
3
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • februar
16°9°
4
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • mars
17°10°
6
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • april
20°12°
8
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mai
23°15°
10
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • juni
27°19°
11
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • juli
29°22°
12
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • august
29°22°
11
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • september
27°19°
9
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • oktober
24°17°
6
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • november
21°14°
5
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • desember
18°11°
4
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
Strender
I Gerani er stranden av blandet type, med alt fra grå og brunlig grovkornet sand til store steiner. På stranden er det utleie av solsenger og parasoller.

Chryssi Akti

"Den gylne stranden" ca. en kilometer vest for Nea Chora har fin sand, litt steinete bunn og er relativt langgrunn og barnevennlig. De fleste gjestene er skandinaviere fra de nærliggende hotellene, og her er det utleie av solsenger og parasoller. Ved Chryssi Akti er det serveringssted som selger lette måltider og kalde drikkevarer.

Fallassarna

En fantastisk badeopplevelse med en flere kilometer lang gyllen sandstrand og krystallklart vann. Det er fine snorklingsmuligheter ved steinrevene et par hundre meter fra stranden. Det har kommet flere fasiliteter her, men det er fortsatt mulig å finne sin egen badevik.

Elafonissi

Kretas svar på Maldivene er en imponerende lagune på sydvestspissen av Kreta. Stranden er barnevennlig og har nydelige fargenyanser. Det forekommer at vinden fra sør og sørvest blåser opp hard sandvind.

Marathi

Denne lille badeviken på nordsiden av Soudabukten er god å ty til når strendene langs nordkysten plages av bølger. Den lille, barnevennlige stranden har tavernaer i nærheten og et lite sportssenter med båtutleie. På den andre siden av havnen ligger badeklubben for offiserene fra Nato-basen.

Preveli

Nedenfor klosteret Moni Preveli på sørkysten ligger Prevelistranden. Her vokser det palmer som i følge sagnet kom hit da sjøfarere satt på stranden og spiste dadler for flere hundre år siden. Stranden er relativt liten og nås langs en sti.
Fly og transport

Flytid

Ca. 4 timer og 5 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til Gerani i sommerhalvåret.

Du kan dessuten reise med Ving til Gerani med rutefly.

Flyet lander på Chanias flyplass.
Med Vings busstransport kommer du enkelt og trygt til hotellet ditt i Gerani. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra flyplassen i Chania til hotellet ditt er ca. 50 minutter (ca. 35 kilometer), avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Av og til kjører bussen via vårt Sunprime-hotell i Platanias, og da blir reisetiden ca. 1 time. Ruten bestemmes av lokale forhold. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport .

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
Mat, drikke og natteliv
Det er ikke stort utvalg av restauranter og tavernaer i Gerani. Hotellrestaurantene serverer god lokal mat. Tar du bussen til Chania by finner du utallige spisesteder; alt fra "Souvlatsidikos" hvor du kan spise fylte pitabrød, og fisketavernaer ved havet til trivelige små restauranter oppe i åsen. Disse serverer ofte lammegryten "Thsigariatso". Inne i Chanias gamleby, rundt den venetianske havnen, er det mange hyggelige spisesteder.

Øl

Øl heter "bira", og de fleste lisensproduserte ølmerkene selges her. Om du vil ha vin til maten bestiller du en flaske – "krasi". "Aspro" for hvitvin og "kokkino" for rødvin. Det lages mye god hvitvin på Kreta, og en kjent type heter retsina og smaker av kvae fra lagringsfatet.

Souvlatsidiko-barer

Det greske svar på våre gatekjøkken og hamburgerbarer. De er gjerne åpne hele dagen, og serverer grillspyd med eller uten pita, giro (kebab) og annen type grillmat.

Estiatoria

Enklere restauranter som holder åpent til det er slutt på maten en gang etter lunsj. Ingen menyer – gå inn og se hva kjøkkenet tilbyr.

Psistaria

Serverer grillmat samt en del forretter og salater. Kvalitet og stemning varierer fra sted til sted.

Mezedoupolia

Ligner litt på barer, og serverer småretter. Hit går du for å drikke ouzo, vin eller raki og spise små tallerkenretter – meze.

Tavernaer

Tavernaer er det overalt i alle prisklasser og med nesten samme meny. De serverer ofte sti schara (grillet) og tis katserolas (mat rett fra gryten). Mye av det som serveres på tavernaer er hel- eller halvfabrikata som varmes opp.
Det ligger et par enkle barer og kafeer i Gerani. Om du er ute etter et mer fartsfylt natteliv anbefaler vi en tur til Chania by eller Platanias. Om våren og høsten er utelivet størst inne i Chania.
Shopping
Det er en og annen butikk i Gerani, men kystens beste utvalg finner du i Chania by. Der er det et godt utvalg av forretninger, og mye du kan kjøpe med deg hjem.

Lær et veldig populært å handle, og det er fortsatt noen garverier i byen.
Krydder og olivenolje. Du kan kjøpe timian og oregano som vokser vilt på Kreta.
Klær og sko. De dyrere forretningene som selger merkevarer finner du først og fremst på Andreas Papandreou Street og Tzanakakis Street. Her ligger det også større internasjonale butikker.
Gull. Husk å prute ned prisen ca. 15–30 prosent. Husk at gullet ofte er 14 karat. Sølv selges i de fleste turistbutikker.
Musikk kan være fint å kjøpe med seg hjem. Hellas har en blomstrende musikkindustri. Kjøp for eksempel tradisjonell bouzoukimusikk – såkalt rebetiko – folkemusikk fra Kreta eller moderne gresk musikk.
I mathallen selger de fisk, kjøtt, grønnsaker og frukt.
I Chania er det bakeri, apotek og mange krydderbutikker.
Langs Chaniakysten og på de ulike reisemålene ligger det turistbutikker og små og store matbutikker.

Shopping i Platanias

I Platanias kan du handle i de mange små butikkene. Utvalget av briller og solbriller er stort, med store prisforskjeller. Du finner kvalitetsprodukter og innfatninger av kjente merker.

Kortbetaling

Husk at du kan ikke alltid betale med kort. Noen kort, som for eksempel Diners Card, er det så godt som umulig å bruke. De sikreste kortene er Visa, American Express, Eurocard og Mastercard.

Markeder i området

Sørg for å få med deg noen av de tradisjonelle markedene. Selv om du ikke vil handle er det morsomt å titte på folkelivet.
Aktiviteter og severdigheter
Det er ikke vannsport og liknende aktiviteter i området rundt Gerani. Det er mingolf og vannsport i Agia Marina og bowling i Kato Daratso. Dykkerfirmaer, escape rooms, minigolf og gokart i Chania by og kino og bowling i Souda-bukten.

Biolea Olive Oil

Olivenolje er Kretas "gull" og selges overalt, men kun ett merke holder høyeste kvalitet. Biolea-oljen fra Astrika Estates har ikke sin make, og deres olje med en blanding av appelsin og sitron passer til enhver matrett. Du kan besøke Biolea på en av Vings utflukter.

Nostos Wines

Familien Manousaki i Vatolakos har i mange år produsert vin. Hver uke arrangerer Ving vinsmaking på familiens vingård hvor du kan smake på de forskjellige vintypene. Dette er en populær aktivitet som vil gi deg inspirasjon til valg av vin ved neste restaurantmiddag.

Aktiviteter på Kreta

Kreta er som skapt for en aktiv ferie, med noe å finne på for hele familien. Både i Chania by og i Rethymnon arrangeres det populære sykkelturer som alle kan være med på. Kreta er kjent for sine mange turstier, for eksempel E4 European Footpath. Ved strendene er det tilbud om vannsportsaktiviteter som vannscooter, fallskjerm etter båt, vannsykler osv. Om du vil dypere kan du bli med på dykking i både Chania og Rethymnon. I Chania ligger også Golden Fun Bowling, en bowlinghall med aktiviteter for hele familien. Hør med din reiseleder om åpningstider og tips.

Fotturer

Kreta består hovedsakelig av en lang fjellkjede som går fra vest til øst, og det er sjelden langt til vakker natur. De mer seriøse fjellvandrerne finner veien opp til Omalos-platået og fjellhytta Kallergi. Naturen er kanskje på det vakreste om våren når det er frodig og grønt. En tursti går opp til den lille fjellandsbyen Therisso. Stien følger bekken som slynger seg i bunnen av ravinen. Det vokser store platantrær overalt. Ta en tidlig morgenbuss fra Chania by, og etter ca. 40 minutter er du framme i landsbyen. Ta gjerne en rast på en av de lokale tavernaene. Så legger du ut på turen over fjellryggen ned til landsbyen Meskla i vest. Underveis kan du spise lunsj i landsbyen Zourva.

Terrengsykling

Den største fjellkjeden på vestsiden av Kreta heter Lefka Ori, de hvite fjellene. Her oppe ligger snøen på toppene helt til juni. Det går populære sykkelturer med guide fra høyplatået Omalos.

Dykking

For fem år siden lettet de greske myndighetene på restriksjonene rundt forbudet om dykking med surstofftanker. Årsaken til den tidligere strenge loven var at det finnes arkeologiske skatter nesten overalt i havet rundt Hellas. Nå har autoriserte dykkersentre tillatelse til å dykke på visse steder.

Et av disse stedene ligger utenfor øya Thodorou. Her er det tillatt å dykke i det området hvor et tysk Messerschmidt-fly styrtet under slaget om Kreta i 1941.

Snorkling

Livet i havet rundt Kreta er delvis ødelagt fordi de tidligere drev fiske med dynamitt. Vil du oppleve livet under overflaten skal du snorkle der det er steiner og havbunn med vegetasjon, som for eksempel ved:

• Afrata-viken ute på halvøya utenfor Kolimbari
• Steinrevet vest for marinaen i Platanias
• Steinrevet utenfor Falassarna
• Steinrevet utenfor Elafonissi
• Steinrevet utenfor Gramvoussa
Det er mange severdigheter langs nordkysten av Kreta. Noen kan du finne veien til på egenhånd, andre er det lettere å besøke på en organisert utflukt.

Eleftherna

Eleftherna var en romersk provinsby og en viktig handelsby. Stedet var kjent for sin gamle sisterne, som sies å være en av de største i Europa.

Therissos-ravinen

Denne kløften ligger i nærheten av Chania og byr på fine turmuligheter. Om du ikke vil gå kan du kjøre bil, da det går en asfaltert vei langs bunnen av ravinen.

Akrotiri

Akrotiri er et vernet naturområde rett øst for Chania. Om våren strømmer botanikere og ornitologer hit for å studere blomsterprakten og de mange fugleartene som raster her på vei nordover. Halvøyas mest kjente severdigheter er ellers to klostre: Agia Triada og Governetou. Fra Governetou fører en fem kilometer lang og delvis steinete sti nordover til det forlatte klosteret Moni Catholiko.

Santorini

Dagstur til vulkanøya Santorini, rett nord for Kreta. Reisen tar et par timer med båt fra Rethymnon. Det går også ferje fra Heraklion om du vil bli en natt eller to.

Den venetianske havnen og Chanias gamleby

Den venetianske perioden har etterlatt seg spor overalt på Kreta, og i Chania by er de spesielt godt bevart. Det har sin årsak i at de som hadde råd til det heller bygget nye hus utenfor murene i stedet for å rive de gamle husene og bygge nye. De som ble igjen innenfor bymurene hadde ikke råd til å bygge nytt. I den senere tid er det lagt ned mye tid og penger i å rehabilitere og pusse opp. Myndighetene har lagt nye avløp og byttet ut den gamle asfalten med tidsmessig riktig naturstein. I havnens nordvestre del ligger det en rekke hus i tradisjonell tyrkisk arkitektur, med andre etasje bygget i tre. Den beste tiden å se dette er i siestaen, da det er færre folk i gatene.

Arkadi-klosteret

Dette vakre klosteret spilte en viktig rolle i Kretas frigjøringskamp på midten av 1800-tallet. Klosteret rommer en imponerende ikonsamling, og har bevart den opprinnelige fasaden fra 1500-tallet.

Melidoni-grotten

Melidoni-grotten er en vakker dryppsteinsgrotte som ved flere anledninger har spilt en viktig rolle i Kretas kamp for selvstendighet. Den ligger ikke langt fra Rethymnon.

Aptera-festningen

På sørsiden av Souda-bukten ligger den venetianske festningen Aptera. I løpet av tiden har den blitt brukt av gresk motstandsbevegelse, tyrkere og tyskere, men er i dag forlatt. I borggården kan du se kulehull etter henrettelsene som tok sted her under den andre verdenskrig. Fra murene er det utmerket utsikt over Souda-bukten.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Kreta på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.

Har du bestilt en fleksibel pakkereise med rutefly kan du lese mer om leiebil her.

Taxi

Det er forholdsvis enkelt å få tak i taxi i Gerani. Avtal gjerne prisen med sjåføren for du setter deg inn i bilen.

Lokalbuss

Lokalbussene går gjennom de fleste småsteder og byer. Det lokale bussnettet fungerer stort sett bra. Du kjøper billett på billettkontoret ved busstasjonene.

Lei moped og sykkel

Du kan leie sykkel eller moped hos Lions Rental. Da er det lettere å utforske Gerani og de nærliggende områdene. Hør med reiselederen.

Leiebil

Spør gjerne Ving når du vil bestille leiebil. Vi er tilgjengelige på vår servicetelefon og på sms og e-post døgnet rundt i perioden april–oktober.

Buss

Spør alltid hvor bussen går. Bussene har ikke nummer, i beste fall er det et skilt i frontruten som angir hvor bussen kjører. Regionbussene KTEL går til så godt som alle steder på øya. Bussterminalen ligger i Chania by, og du kan forhåndskjøpe billetter på terminalen. Du kan også kjøpe billetter i enkelte kiosker og minimarkets – se etter skilt om at de selger bussbilletter. Det kan være vanskelig å si når bussen ankommer langs ruten sin. Langs nordkysten går det luftkondisjonerte langdistansebusser til hovedstaden Heraklion.

Lokalbusser

Galatas- og Kato Daratsos-bussen stopper ved 1866-plassen i Chania og har siste stopp ved hotell Panorama i Kalamaki. Souda-bussen stopper ved markedsplassen. Bussene går ganske ofte, ca. en gang hver halvtime.

Langdistansebusser

Langdistansebussene (grønne) går fra bussterminalen i Chania. Fra Platanias og Agia Marina går bussene ganske hyppig, ca. en gang i halvtimen. Du kan kjøre buss til alle større steder og byer på Kreta, men bussene går ikke så ofte.

Taxi

Taxistasjonen ligger på 1866-plassen i Chania, og her står det biler så å si hele døgnet. Du kan også stoppe en taxi langs veien. Taxi er et bra alternativ til buss om dere er 3–4 personer som reiser i samme bil. Sjåførene plikter å bruke taksameteret, og det er ulike takster for sentrum og utkantsområder. Etter midnatt er det dobbel takst. Om du skal på langtur avtales prisen inklusiv tips på forhånd. Noen taxisjåfører har som jobb å kun kjøre utflukter. Turene kan vare fra et par timer til hele dagen.

Sykkel og moped

På Kreta kan du leie sykkel og moped, og på denne måten kan du se og oppleve mer av nærområdet og steder langs Chaniakysten.
Fakta

Vår service på reisemålet

I perioden april-oktober kan du nå oss døgnet rundt på vår servicetelefon, samt på SMS og e-post. Der kan du bestille utflukter, leie bil eller bare kontakte oss for tips og gode råd. Kan vi ikke hjelpe deg på telefon eller e-post kommer vi til ditt eller et nærliggende hotell. Har du bestilt en charterreise møter vi deg også på flyplassen og passer på at du finner riktig buss (dersom du har bestilt transport).

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Hotellskatt Hellas

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibank finnes. MyHoliday Card, VISA, Eurocard og MasterCard aksepteres på endel restauranter og i enkelte butikker, men er ikke spesielt utbredt. Kontantuttak kan gjøres i større banker og fra minibanker i byene. Diners aksepteres vanligvis ikke. Ved betaling av utflukter på reisemålet kan VISA, MasterCard og EuroCard benyttes.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid +1 time

Elektrisitet

220 V.

Språk

Hellas: Gresk. Albania: Albansk

Øvrig informasjon

Langs Chaniakysten finner du en høyt trafikkert gjennomfartsvei. For å komme til stranden fra hotellene sør for gjennomfartsveien, må man krysse den. Varmtvannet varmes ofte med solenergi, derfor kan temperaturen variere. Les mer under Reiseinformasjon og Reisevilkår. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Reise med barn
Det er enkelt å feriere med barn på Kreta, men sørg for å velge et barnevennlig hotell som passer for en familieferie. Det er mye å finne på for både små og store barn: Badeland, spennende mat, utflukter og naturligvis stranden.

Barnemat og bleier

Dette kan kjøpes på minimarkeder og apotek.

Badeland

Limnoupolis utenfor Chania har både vannsklier for de større barna og et stort barnebasseng for de mindre. Barn under fire år har ikke lov til å bruke vannskliene. Limnoupolis ligger 7,5 kilometer sør for Chania, og det går busser hit i høysesongen.

Barnestoler og barneseter

De restaurantene som er tilpasset barn, med lekeplass og barnemeny, har ofte barnestoler. De større bilutleiefimaene har bilbarneseter – det koster vanligvis ikke noe ekstra. Vær ute i god tid om du vil ha et barnesete. De er ofte av enklere modell uten fempunktsbelte. Det er ikke mulig å låne/leie sitteputer.

Lekeplasser

Noen steder er det offentlige lekeplasser, men det er vanligst med lekeplasser for de minste på hoteller og restauranter. De holder ikke alltid skandinavisk standard.

Maten på restaurantene

Sultne barn vil like souvlaki-barer hvor de serverer forskjellige typer grillspyd: Souvlaki med pita (grillspyd i pitabrød), giro me pita (kebab), kalamaki eller zita (lite grillspyd som holdes i hånden). Mange restauranter serverer grillet kylling og andre grillretter. Turist-tavernaer serverer pizza av amerikansk type. De lokale tavernaene har ikke barneretter på menyen, men mange retter passer selv de mest kresne barn, for eksempel kjøttboller, tzatziki, pommes frites, pastitsio (makaronipudding), spaghetti med kjøttsaus, fylte tomater. Med litt flaks serverer de pilaffi, en lokal risrett med fårekjøtt eller høne, noe de minste pleier å sette pris på. På Kreta er det vanlig å blande pilaffi med yoghurt eller tzatziki til barna.

Barnevogn

Chania-området er ikke spesielt barnevognvennlig, selv om det er nødvendig å ha med seg barnevogn hit. Mange restauranter har for eksempel ikke barnestoler, og da er barnevognen det beste alternativet om du ikke vil ha barnet i fanget. Paraplytrille er mest praktisk.

Shopping for barn

Chania by og Platanias har flere butikker som selger barneleker. Utvalget og prisene i de større butikkene er omtrent som her hjemme.
Utflukter
Elafonissi
Elafonissi
Et paradis på Kretas sørvestre spiss, med hvit sand, skimrende rosa strandkant og et glitrende turkisblått hav. Den innbydende lagunen har krystallklart vann og er perfekt for avslapning, soling, bading og snorkling. Mat og drikke er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Jeepsafari med kretiske smaker
Jeepsafari med kretiske smaker
Bli med på en jeepsafari hvor i løpet av en hel dag får lære mer om oliven, vin og øyas eget kjøkken. Lunsj og drikke er inkludert.
Les mer om utflukten
Boat trip daily
Boat trip daily
Nå kan du bli med på en båtutflukt som blir et minne for livet! Det blir en tur med sol, bading og snorkling ved øya Theodorou. Lokale drikkevarer om bord er inkludert.
Les mer om utflukten
Jeepsafari på White Mountain
Jeepsafari på White Mountain
Bli med opp i de hvite fjellene og opplev Kretas flotte natur! På denne heldagsutflukten får du et godt innblikk i Kretas kultur og historie. Lunsj og drikke er inkludert.
Les mer om utflukten
Samariaravinen
Samariaravinen
En spennende utflukt i vakre omgivelser med en ca. 18 kilometer lang fottur i den berømte Samaria-ravinen. Heldagsutflukt fra tidlig morgen til kveld. Måltider og drikke er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Jeepsafari i solndgangen
Jeepsafari i solndgangen
Like sikkert som at solen stiger opp i øst og sprer gull over himmelen, går den ned i vest. På denne utflukten kan du nyte solnedgangen i vakre omgivelser. Vinsmaking og småretter er inkludert.
Les mer om utflukten
En skål for Kreta
En skål for Kreta
Bli med på en halvdagsutflukt gjennom Kretas imponerende landskap og kultur. Du får også lære mer om greske spesialiteter som olivenolje og vin. Måltider og drikke er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Sykkelturer på vestre Kreta
Sykkelturer på vestre Kreta
Oppdag Kretas vakre natur fra sykkelsetet. En herlig opplevelse for hele familien. Utflukten tilbys forskjellige nivåer og det er både heldags- og halvdagsturer.
Les mer om utflukten
Meze – mett og glad!
Meze – mett og glad!
Bli med og nyt en rekke velsmakende retter servert som meze. En blanding av mezeretter, vin, raki og vann er inkludert.
Les mer om utflukten

Finn reise til Chaniakysten, Gerani
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.