Se hotell (8)

Reiser til Chaniakysten, Gerani

Gerani er et ideelt reisemål for barnefamilier og alle som vil ha fred og ro i ferien.
Gerani tilhører et av Kretas mer avslappede områder, med rolig tempo og fredelige omgivelser. Om du ønsker litt mer liv kan du ta bussen til Platanias, hvor du finner det meste. Gerani er mest kjent for sine gode bakerier og en kirke med fine ikonmalerier. Langs den fine stranden i Gerani ligger det mange hyggelige hotell og små restauranter. Oppe ved hovedveien, et stykke fra hotellene, finner du apotek, matbutikker og noen kafeer.

Bo nær stranden

Foretrekker du å bo nær stranden i ferien? Med Ving kan du bestille hotellrom eller leilighet bare et steinkast fra den kilometerlange stranden i Gerani. Her er det alltid god plass, og det er kort vei til morgendukkerten. En annen fordel med Gerani er at det er lett å finne et rolig og fint hotell til en gunstig pris.

Utforsk Kreta

Bakenfor Gerani er det grønne åser som fører opp til fjellmassivene lenger inn på øya, som er populære blant turgåere og syklister. Du behøver ikke reise langt opp i høyden før du finner et lunsjsted i skyggen av et oliventre på en lokal taverna.

Besøk Chania by

Chania by er et annet populært reisemål. Det er først og fremst gamlebyen med sine smale smug og hyggelige torg som lokker turistene. Rundt den vakre havnen er det mange gamle bygninger fra den venetianske og tyrkiske tiden. Her er det liv fra morgen til kveld, og i høysesongen er det trangt om plassen. Midt i byen ligger markedshallen, en fargesprakende og velduftende oase som absolutt bør utforskes. Opplev stemningen, ta en titt på utvalget og kjenn duften av frukt, grønnsaker, honning, krydder og blomster.
Nyttige tips
  • Kilometerlange strender
  • Hotell ved stranden
  • Prisgunstig innkvartering
  • Stille og rolig

Våre gjesters vurdering Chaniakysten, Gerani

Finn reise til Chaniakysten, Gerani