Se hotell (8)

Reiser til Chaniakysten, Gerani

Gerani er et ideelt reisemål for barnefamilier og alle som vil ha fred og ro i ferien.
Gerani tilhører et av Kretas mer avslappede områder, med rolig tempo og fredelige omgivelser. Om du ønsker litt mer liv kan du ta bussen til Platanias, hvor du finner det meste. Gerani er mest kjent for sine gode bakerier og en kirke med fine ikonmalerier. Langs den fine stranden i Gerani ligger det mange hyggelige hotell og små restauranter. Oppe ved hovedveien, et stykke fra hotellene, finner du apotek, matbutikker og noen kafeer.

Bo nær stranden

Foretrekker du å bo nær stranden i ferien? Med Ving kan du bestille hotellrom eller leilighet bare et steinkast fra den kilometerlange stranden i Gerani. Her er det alltid god plass, og det er kort vei til morgendukkerten. En annen fordel med Gerani er at det er lett å finne et rolig og fint hotell til en gunstig pris.

Utforsk Kreta

Bakenfor Gerani er det grønne åser som fører opp til fjellmassivene lenger inn på øya, som er populære blant turgåere og syklister. Du behøver ikke reise langt opp i høyden før du finner et lunsjsted i skyggen av et oliventre på en lokal taverna.

Besøk Chania by

Chania by er et annet populært reisemål. Det er først og fremst gamlebyen med sine smale smug og hyggelige torg som lokker turistene. Rundt den vakre havnen er det mange gamle bygninger fra den venetianske og tyrkiske tiden. Her er det liv fra morgen til kveld, og i høysesongen er det trangt om plassen. Midt i byen ligger markedshallen, en fargesprakende og velduftende oase som absolutt bør utforskes. Opplev stemningen, ta en titt på utvalget og kjenn duften av frukt, grønnsaker, honning, krydder og blomster.
Nyttige tips
  • Kilometerlange strender
  • Hotell ved stranden
  • Prisgunstig innkvartering
  • Stille og rolig

Våre gjesters vurdering Chaniakysten, Gerani

Finn reise til Chaniakysten, Gerani

300,- i rabatt på leiebil med AVIS

Akkurat nå får du 300,- i rabatt når du bestiller leiebil hos AVIS. Rabatten gjelder for alle bilkategorier og leieperioder. Du kan bestille leiebilen samtidig som du bestiller reisen din, eller i etterkant via Min Side.
Rabatten gjelder når du bestiller en chartertur, siste opphentingsdag 31. mars 2024.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.