Se hotell (12)

  Reiser til Chaniakysten, Kato Daratso og Agii Apostoli

  Kato Daratso og Agii Apostoli er barnevennlige feriesteder i nærheten av Chania by, hvor Ving tilbyr bosteder for enhver smak. Hit skal du reise hvis du setter pris på grønne omgivelser og rolige sandstrender som er beskyttet for vinden.
  Langs den milelange stranden vest for Chania by ligger det mange små feriesteder som perler på en snor. Her ligger blant annet Daratso, som egentlig består av tre deler: Den øvre delen, Pano Daratso, er kjent for sitt trivelige lille torg med lokal atmosfære. Deretter kommer Kato Daratso, som ligger mellom hovedveien og havet, og til sist stranddelen, Agii Apostoli. Her finner du noen av områdets fineste strender og grønne omgivelser hvor lokalbefolkningen liker å tilbringe helgene. I Agii Apostolis park kan du ta en løpetur, trene på det lille utendørs treningsrområdet eller spille boule med nye venner. Barna kan kose seg på den store og fine lekeplassen med klatremuligheter og husker.

  God utvalg og nærhet til Chania

  Kato Daratso og Agii Apostoli har mye å tilby sine gjester. Her er det fine matbutikker hvor familier kan handle det de trenger til rommet. Om det blir for mye soling er det bare å ta veien til Golden Fun Park, hvor områdets beste lekepark og bowlingbane ligger. Om du har lyst på flere opplevelser er det kort vei inn til Chania hvor du kan spise lunsj i den venetianske havnen, gå en tur på markedet eller handle i noen av byens mange butikker.

  Populære hotell i Kato Daratso og Agii Apostoli

  Bestill en reise med Ving til Kato Daratso og Agii Apostoli og du kan velge mellom luksushotell med alle fasiliteter, og komfortable leiligheter hvor du kan ordne deg selv og lage dine egne måltider. Flere av våre hotell og leiligheter har blitt favoritter blant våre gjester, som kommer tilbake år etter år.

  Soling og bading i Kato Daratso og Agii Apostoli

  Langs kyststrekningen i Kato Daratso ligger det flere små badeviker med barnevennlige sandstrender, og det er en smaksak hvilken som er best. De gylne strendene i Agii Apostoli er et naturlig samlingspunkt for strandløver og soltilbedere. Klippene og vikene her gjør vannet rolig, og det er sjelden høye bølger og undervannsstrømmer i området. Her kan du spille strandtennis, strandvolleyball m.m.

  Oppdag Kreta

  Bakenfor kyststripen reiser fjellene seg og danner bagrunnen i ferien din. Her er det populært å gå fotturer eller sykle på stier som slynger seg mellom olivenlundene. Om du blir sulten er det bare å slå seg ned på en taverna i en liten landsby underveis. Om du leier bil i ferien har du større frihet til å reise rundt og utforske mer av Kreta på egen hånd. Bestiller du leiebil hos Ving sammen med reisen får du en trygg bil til en god pris. Hvis du både vil slappe av og utforske øya i ferien, holder det kanskje å leie bil i et par dager.
  Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Hotell ved stranden
  • Prisgunstig innkvartering
  • Fine sandstrender
  • Barnevennlige strender
  Filtrer og søk hotell

  Våre gjesters vurdering Chaniakysten, Kato Daratso og Agii Apostoli

  Finn reise til Chaniakysten, Kato Daratso og Agii Apostoli
  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.