Se hotell (7)

Reiser til Elounda

Elounda er først og fremst kjent for fine hotell og behagelig resortliv, samtidig som du er nær det større utvalget i Agios Nikolaos.
Elounda er blitt et populært reisemål med mange kjente gjester som for eksempel Lady Gaga og José Mourinho. Her er det en mengde fine hotell, og når du reiser med Ving kan du velge mellom flere av dem. Du kan reise til Elounda både med charter- og med rutefly. Hvis du reiser med rutefly velger du selv avreisedatoen og reiselengde.

Vings Elounda

Det er som sagt hotellene som trekker gjester til Elounda. Mange av disse har egne små strender og et stort utvalg av alt man kan ønske seg på en komfortabel ferie. Men det er selvfølgelig også mer enn bare hotellene som lokker. I den trivelige havnen er det mange restauranter, alt fra små lokale tavernaer til større og internasjonale restauranter.

Utfluktstips

Elounda er et godt valg for deg som vil oppdage mer i ferien. Fra havnen går det flere båtutflukter, blant annet til den nærliggende øya Spinalonga som helt frem til 1900-tallet fungerte som en koloni for spedalske. I dag er den ubebodde øya en av Kretas største severdigheter, kjent både for sin historie og for de fine, små strendene. Elounda er også nabo med den større turistbyen Agios Nikolaos, så vil du ha flere butikker og restauranter å velge mellom er det bare en kort tur unna.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Hotell for voksne
  • Hotell med spa
  • Strandnära hotell
  • Lokale restauranter
  • Stille og rolig

Våre gjesters vurdering Elounda

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Elounda

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.