Se hotell (8)

Reiser til Elounda

Elounda er først og fremst kjent for fine hotell og behagelig resortliv, samtidig som du er nær det større utvalget i Agios Nikolaos.
Elounda er blitt et populært reisemål med mange kjente gjester som for eksempel Lady Gaga og José Mourinho. Her er det en mengde fine hotell, og når du reiser med Ving kan du velge mellom flere av dem. Du kan reise til Elounda både med charter- og med rutefly. Hvis du reiser med rutefly velger du selv avreisedatoen og reiselengde.

Vings Elounda

Det er som sagt hotellene som trekker gjester til Elounda. Mange av disse har egne små strender og et stort utvalg av alt man kan ønske seg på en komfortabel ferie. Men det er selvfølgelig også mer enn bare hotellene som lokker. I den trivelige havnen er det mange restauranter, alt fra små lokale tavernaer til større og internasjonale restauranter.

Utfluktstips

Elounda er et godt valg for deg som vil oppdage mer i ferien. Fra havnen går det flere båtutflukter, blant annet til den nærliggende øya Spinalonga som helt frem til 1900-tallet fungerte som en koloni for spedalske. I dag er den ubebodde øya en av Kretas største severdigheter, kjent både for sin historie og for de fine, små strendene. Elounda er også nabo med den større turistbyen Agios Nikolaos, så vil du ha flere butikker og restauranter å velge mellom er det bare en kort tur unna.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Hotell for voksne
  • Hotell med spa
  • Strandnära hotell
  • Lokale restauranter
  • Stille og rolig

Våre gjesters vurdering Elounda

Finn reise til Elounda