Ocean Beach Club Kreta, rom med direkte utgang til basseng
Ocean Beach Club Kreta

Privat basseng eller direkte utgang til basseng

Swim Out-rom på Kreta

Rom med privat basseng eller direkte utgang til basseng på Kreta – bestill et rom med Swim Out!

Det å kunne hoppe i bassenget rett fra terrassen tilfører ferien en deilig luksusfølelse. På Kreta har vi flere hotell som tilbyr muligheten å bestille rom med eget basseng eller direkte utgang til bassenget.

Her presenterer vi våre hotell på Kreta som har direkte utgang til bassenget eller privat basseng – ganske enkelt rom med litt ekstra ferieluksus for den som liker å bade.

ReadMore:en-US:ImageIngress På Kreta har vi mange hotell som tilbyr privat basseng eller direkte utgang til basseng. For familier kan vi anbefale familieparadiset Sunwing Makrigialos og OBC. For dere som reiser uten barn er det flere rom med utgang til basseng på Sunprime Platanias Beach, rett utenfor Chania.Hide:en-US:ImageIngress

Swim out-rom på Kreta

Finn ditt hotell med direkte utgang til bassenget

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.