Ocean Beach Club Kreta, rom med direkte utgang til basseng
Ocean Beach Club Kreta

Privat basseng eller direkte utgang til basseng

Swim Out-rom på Kreta

Rom med privat basseng eller direkte utgang til basseng på Kreta – bestill et rom med Swim Out!

Det å kunne hoppe i bassenget rett fra terrassen tilfører ferien en deilig luksusfølelse. På Kreta har vi flere hotell som tilbyr muligheten å bestille rom med eget basseng eller direkte utgang til bassenget.

Her presenterer vi våre hotell på Kreta som har direkte utgang til bassenget eller privat basseng – ganske enkelt rom med litt ekstra ferieluksus for den som liker å bade.

På Kreta har vi mange hotell som tilbyr privat basseng eller direkte utgang til basseng. For familier kan vi anbefale familieparadiset Sunwing Makrigialos og OBC. For dere som reiser uten barn er det flere rom med utgang til basseng på Sunprime Platanias Beach, rett utenfor Chania.>>

Alle hotell på Kreta

Swim out-rom på Kreta

Finn ditt hotell med direkte utgang til bassenget

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.