Hvor er det varmt i desember?

Varmeguiden for desember

Hvor er det varmt i desember?

Hva med en reise til Kapp Verde, Aruba og Bali hvor det er varmt og deilig i desember? Det er på tide å bestille en reise fra vinterkulda til sol og varme i desember med Ving!

Vi har en mengde solsikre reisemål i desember, og i Varmeguiden kan du se hvor det er varmt, varmere og varmest. Avhengig av hvilken temperatur du foretrekker kan du velge mellom flere varme land i desember, i ulike deler av verden.

Klikk på et reisemål for å se hvordan det aktuelle været ser ut akkurat der.

Om du vil sikre deg riktig varme i desember skal du bestille en reise til for eksempel Bali, Gambia eller Thailand. Om du foretrekker litt lavere temperaturer på rundt 20–25 grader kan du velge blant flere varme reisemål i desember som Kapp Verde, Kanariøyene og Vietnam. For deg som trives midt på gradestokken og foretrekker 25–30 graders varme i desember er Aruba, Jamaica og Mauritius utmerkede reisemål.

Se våre varme reisemål i desember og sikre deg sol på ferien i vinter! Finn reisen til varmen i desember hos Ving.

Varme land i desember

Se hvor varmt det er på våre reisemål i desember

Varmt i desember
Varmt

Behagelig vind

Unnslipp vinterkulda i desember og nyt temperaturer på rundt 20–25 grader i:

Unnslipp vinterkulda i desember og nyt temperaturer på rundt 20–25 grader i: - [Florida](/usa/florida) - [Kanariøyne](/kanarioyene) - [Kapp Verde](/kapp-verde) - [Madeira](/portugal/madeira) - [Marokko](/marokko)
Varmere i desember
Varmere

Deilig sommertemperatur

Ordentlig ferietemperatur på 25–30 grader finner du på følgende reisesmål:

Ordentlig ferietemperatur på 25–30 grader finner du på følgende reisesmål: - [Aruba](/aruba) - [Den dominikanske Republikk](/den-dominikanske-republikk) - [Jamaica](/jamaica) - [Cuba](/cuba) - [Mexico](/mexico) - [Seychellene](/seychellene)
Varmest i desember
Varmest

Drikk mye vann!

Om du vil at svetten skal renne og lengter etter en avkjølende dukkert skal du reise til:

Om du vil at svetten skal renne og lengter etter en avkjølende dukkert skal du reise til: - [Bali](/indonesia/bali) - [Gambia](/gambia) - [Maldivene](/maldivene) - [Sri Lanka](/sri-lanka) - [Thailand](/thailand) - [Vietnam](/vietnam)

Finn din reise til varmen i desember

Varme reisemål året rundt

Velg hvilken måned du vil reise i, så gir varmeguiden deg tips om hvor du kan reise for å få sol og perfekt temperatur!

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.