Varmeguiden for januar

Hvor er det varmt i januar?

Sørg for å bestille en reise til et solsikkert reisemål som Vietnam eller Maldivene i januar, og tin opp før våren kommer i et varmt land langt borte fra kulda.

Leter du etter en herlig feriereise til et varmt land i januar? Nå trenger du ikke lete lenger, for i vår varmeguide finner du tips på varme reisemål tilpasset dine ønsker om temperatur.

Klikk på et reisemål for å se hvordan det aktuelle været ser ut akkurat der.

Vil du være sikret et riktig varmt reisemål og temperatur på over 25 grader, anbefaler vi et av våre mer eksotiske reisemål som Thailand eller Bali. Foretrekker du heller en annen reisetype til varmen og temperaturer som kan sammenlignes med sommeren her hjemme? Hva passer vel bedre da enn en tur til klassikeren Kanariøyene eller Madeira?

I vårt utvalg finner du en mengde solsikre reisemål i januar. For å se nøyaktig temperatur kan du gå inn på de respektive reisemålene.

Finn raskt reiser til varmen i januar

Varme land i januar

Se hvor varmt det er på våre reisemål i januar

Varme reisemål i januar
Varmt

Svale vinder!

Hvem lengter ikke til varmen når julen er over? For en behagelig temperatur på rundt 20–25 grader skal du reise til:

Hvem lengter ikke til varmen når julen er over? For en behagelig temperatur på rundt 20–25 grader skal du reise til: - [Florida](/usa/florida) - [Kanariøyene](/kanarioyene) - [Kapp Verde](/kapp-verde) - [Madeira](/portugal/madeira) - [Marokko](/marokko)
Solsikre reismål i januar
Varmere

En bedre norsk sommer

For deg som leter etter midtsommervarme med 25–30 grader og deilige kvelder anbefaler vi:

For deg som leter etter midtsommervarme med 25–30 grader og deilige kvelder anbefaler vi: - [Aruba](/aruba) - [Den dominikanske republikk](/den-dominikanske-republikk) - [Jamaica](/jamaica) - [Cuba](/cuba) - [Mexico](/mexico) - [Seychellene](/seychellene)
Reiser til varmen i januar
Varmest

Jo varmere jo bedre!

For en riktig varm januar med temperaturer godt over 30 grader anbefaler vi en reise til:

For en riktig varm januar med temperaturer godt over 30 grader anbefaler vi en reise til: - [Bali](/indonesia/bali) - [Gambia](/gambia) - [Maldivene](/maldivene) - [Vietnam](/vietnam) - [Sri Lanka](/sri-lanka) - [Thailand](/thailand)

På tide med en reise til varmen i januar

Varme reisemål året rundt

Velg hvilken måned du vil reise i, så gir varmeguiden deg tips om hvor du kan reise for å få sol og perfekt temperatur!

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.