Varmeguiden for januar

Hvor er det varmt i januar?

Sørg for å bestille en reise til et solsikkert reisemål som Vietnam eller Maldivene i januar, og tin opp før våren kommer i et varmt land langt borte fra kulda.

Leter du etter en herlig feriereise til et varmt land i januar? Nå trenger du ikke lete lenger, for i vår varmeguide finner du tips på varme reisemål tilpasset dine ønsker om temperatur.

Klikk på et reisemål for å se hvordan det aktuelle været ser ut akkurat der.

Vil du være sikret et riktig varmt reisemål og temperatur på over 25 grader, anbefaler vi et av våre mer eksotiske reisemål som Thailand eller Bali. Foretrekker du heller en annen reisetype til varmen og temperaturer som kan sammenlignes med sommeren her hjemme? Hva passer vel bedre da enn en tur til klassikeren Kanariøyene eller Madeira?

I vårt utvalg finner du en mengde solsikre reisemål i januar. For å se nøyaktig temperatur kan du gå inn på de respektive reisemålene.

Finn raskt reiser til varmen i januar

Varme land i januar

Se hvor varmt det er på våre reisemål i januar

Varme reisemål i januar
Varmt

Svale vinder!

Hvem lengter ikke til varmen når julen er over? For en behagelig temperatur på rundt 20–25 grader skal du reise til:

Solsikre reismål i januar
Varmere

En bedre norsk sommer

For deg som leter etter midtsommervarme med 25–30 grader og deilige kvelder anbefaler vi:

Reiser til varmen i januar
Varmest

Jo varmere jo bedre!

For en riktig varm januar med temperaturer godt over 30 grader anbefaler vi en reise til:

På tide med en reise til varmen i januar

Varme reisemål året rundt

Velg hvilken måned du vil reise i, så gir varmeguiden deg tips om hvor du kan reise for å få sol og perfekt temperatur!

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.