Varmeguiden for november

Hvor er det varmt i november?

En ferie på Kypros, Aruba eller Jamaica er en garanti for herlig varme i november. Finn din reise bort fra høstmørket til varme reisemål i november hos Ving!

Om du er usikker på hvor det er solsikre forhold i november, vil du finne riktig reisemål i vår Varmeguide. Uansett om du foretrekker norsk sommertemperatur eller stekende hete kan Varmeguiden gi deg råd om på hvilke reisemål det er varmt i november.

Klikk på et reisemål for å se hvordan det aktuelle været ser ut akkurat der.

Reis til Bali, Jamaica eller Thailand om du vil ha det ordentlig varmt i november. Om du foretrekker temperaturer på mellom 25 og 30 grader er Aruba og Mexico akkurat passe varme reisemål i november. Temperaturer på 20–25 grader finner du blant annet på Kypros og Kanariøyene.

Nedenfor finner du mange land hvor det er varmt i november – perfekt for deg som vil ha en solferie på senhøsten. Bestill en reise til varmen i november med Ving!

Varme land i november

Se hvor varmt det er på våre reisemål i november

Varmt i november
Varmt

Passe varmt

Unngå høstregnet og kos deg i 20–25 grader på følgende reisemål:

Varmere i november
Varmere

Ordentlig solskinnsferie

På disse reisemålene ligger temperaturen på mellom 25 og 30 grader:

Varmest i november
Varmest

Glem ikke solkrem!

Våre varmeste reisemål i november er for erfarne soltilbedere:

Reiser til varmen i november

Varme reisemål året rundt

Velg hvilken måned du vil reise i, så gir varmeguiden deg tips om hvor du kan reise for å få sol og perfekt temperatur!

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.