Se hotell (7)

Reiser til Gambia

Gambia
Når du reiser til Gambia får du en ferie fylt med spennende naturopplevelser, folkeliv, lokal kokekunst og sol – masse sol!
Gambia er et lite land som byr på mange opplevelser. Her venter kilometerlange strender langs Atlanterhavet, turer på Gambia-floden og det myldrende folkelivet på markedene i hovedstaden Banjul.

Hotell på stranden

Når du bestiller en reise med Ving til Gambia har du mye å velge mellom. Cape Point-området passer for deg som vil bo enkelt. Her bor du i nærheten av flere lokale markeder hvor de selger trearbeider, frukt og batikkstoffer. Vil du ha enda roligere omgivelser, foreslår vi at du velger et hotell i Kotu- eller Bijilo-området. For deg som foretrekker å bo i sentrum av begivenhetene er områdene Kololi og spesielt Senegambia de beste alternativene. Like utenfor hotellene, som ved Senegambia Beach, er det et godt utvalg av restauranter, barer og underholdning. Uansett hvor du velger å bo vil du alltid finne et prisgunstig hotell ved stranden.

Avkobling i Gambia

Etter en lang dag på stranden er det herlig å trekke seg tilbake til hotellet for å slappe av med en drink før middag. På denne tiden av døgnet, like før den fantastiske solnedgangen, samles turister og gambiere på stranden for å spille fotball og sandvolleyball.
De fleste hotellene har et rolig uteliv, men ved de større hotellene er det ofte underholdning. Ikke gå glipp av de afrikanske danseoppvisningene – en fargesterk opplevelse, akkurat som Gambia selv.
Nyttige tips
  • Hotell på stranden
  • Prisgunstig innkvartering
  • Solsikkert
  • Behagelig klima
  • Kilometerlange sandstrender
  • Lokale restauranter

Våre gjesters vurdering Gambia

Finn reise til Gambia