Se hotell (16)

Reiser til Gambia

Velkommen til det mest solsikre reisemålet i Vings verden! Dette lille landet i Vest-Afrika har likevel mer å by på enn bare strandliv og sol – her venter spennende opplevelser og en atmosfære ulik alle andre steder.
De lange gylne strendene strekker seg praktisk talt langs hele kysten fra Cape Point ved munningen av Gambiaelven til Brufut i sør. Men Gambia er som nevnt ikke bare soling og strandliv. Du kan også glede deg til spennende mat til rimelige priser og opplevelser som viser ulike sider av dette lille, men innholdsrike landet.

Når du reiser med Ving til Gambia reiser du med rutefly. Med rutefly velger du selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Opplev den lokale kulturen

Her kommer du tett på landets spennende kultur, historie, natur og folkeliv – noe helt annerledes enn andre steder i Vings verden. Er du nysgjerrig på hvordan lokalbefolkningen lever, kan du besøke Tanji Village Museum, en rekonstruert landsby og et levende museum. Et annet tips er å besøke hovedstaden Banjul med sitt myldrende folkeliv og markeder hvor du kan kjøpe alt mellom himmel og jord – ikke glem å prute!
Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Gambia?
Gambia har et tropisk klima som kan deles opp i to årstider; en kort regnperiode mellom juli og oktober og en tørr periode fra desember til april. På kysten rundt Banjul, der Vings hotell ligger, er dagtemperaturen konstant på ca. 30 grader året rundt. Om vinteren, som er høysesong, kan temperaturen være noen grader lavere og det regner omtrent ikke. Vanntemperaturen er stabil på 21–25 grader. I juli/august begynner regnperioden som vanligvis varer til oktober. Regnperioden innebærer ikke at det regner uavbrutt. Nedbøren kommer som oftest som kraftige, ganske korte skurer. Resten av tiden er det sol og i vannet er det 22–28 grader. De svaleste månedene av året er januar og februar, da synker temperaturen til rett over 20 grader om natten.

Reiser til Gambia

Gambia
  • Strender
  • Underholdning
  • Attraksjoner
Gambia er det mest solsikre reisemålet i hele Vings verden, og det lille, vestafrikanske landet byr på fine strender, god mat og en unik atmosfære.

Finn reise til Gambia
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.