Se hotell (9)

Reiser til Gambia

Gambia
Når du reiser til Gambia får du en ferie fylt med spennende naturopplevelser, folkeliv, lokal kokekunst og sol – masse sol!
Gambia er et lite land som byr på mange opplevelser. Her venter kilometerlange strender langs Atlanterhavet, turer på Gambia-floden og det myldrende folkelivet på markedene i hovedstaden Banjul.

Hotell på stranden

Når du bestiller en reise med Ving til Gambia har du mye å velge mellom. Cape Point-området passer for deg som vil bo enkelt. Her bor du i nærheten av flere lokale markeder hvor de selger trearbeider, frukt og batikkstoffer. Vil du ha enda roligere omgivelser, foreslår vi at du velger et hotell i Kotu- eller Bijilo-området. For deg som foretrekker å bo i sentrum av begivenhetene er områdene Kololi og spesielt Senegambia de beste alternativene. Like utenfor hotellene, som ved Senegambia Beach, er det et godt utvalg av restauranter, barer og underholdning. Uansett hvor du velger å bo vil du alltid finne et prisgunstig hotell ved stranden.

Avkobling i Gambia

Etter en lang dag på stranden er det herlig å trekke seg tilbake til hotellet for å slappe av med en drink før middag. På denne tiden av døgnet, like før den fantastiske solnedgangen, samles turister og gambiere på stranden for å spille fotball og sandvolleyball.
De fleste hotellene har et rolig uteliv, men ved de større hotellene er det ofte underholdning. Ikke gå glipp av de afrikanske danseoppvisningene – en fargesterk opplevelse, akkurat som Gambia selv.
Nyttige tips
  • Hotell på stranden
  • Prisgunstig innkvartering
  • Solsikkert
  • Behagelig klima
  • Kilometerlange sandstrender
  • Lokale restauranter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Gambia

Finn reise til Gambia
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.