Siden har visst tatt ferie

Vi skjønner godt at du vil reise...

Akkurat nå har vi imidlertid ingen reiser til Gambia på grunn av lav etterspørsel, men vi håper vi snart kan tilby reiser dit igjen. Er det varmen du lengter etter, så kan du kanskje ta en titt på Kapp Verde? Både Kapp Verde og Gran Canaria byr på fine ferieopplevelser, god mat og avslapning. Ellers finner du masse herlig reiseinspirasjon her.

Pssst... Så snart vi har reiser til Gambia igjen, vil du se det på denne siden. Du kan også holde deg oppdatert ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt nederst på siden.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.