Varmeguiden for juni

Hvor er det varmt i juni?

For deg som leter etter reiser til varmen i juni, er det bare å velge og vrake.

I juni stiger temperaturen mange steder i Sør-Europa til over 25 grader, og du kan velge og vrake blant solsikre reisemål. Bestill en reise til varmen og klassikere som Spania eller Hellas, eller prøv et nytt og varmt junireisemål som Albania eller Kroatia.

Klikk på et reisemål for å se hvordan det aktuelle været ser ut akkurat der.

Sommeren i Sør-Europa er mer pålitelig enn den her hjemme, og om du ønsker solsikre og varme reisemål skal du bestille en tur til Tyrkia eller Kypros. Også på Kanariøyene og Madeira begynner det å bli riktig varmt, men takket være beliggenheten i Atlantehavet er det mulig å oppleve svalende vind.

I vårt utvalg finner du en rekke solsikre reisemål i juni. For å se nøyaktig temperatur kan du gå inn på de forskjellige reisemålene.

Finn raskt reiser til varmen i juni

Varme land i juni

Se hvor varmt det er på våre reisemål i juni

Varme reisemål i juni
Varmere

Varmt og herlig, men under 30 grader

For deg som søker varme og solsikre reisemål, men ikke lengter etter ekstrem hete, anbefaler vi:

Varmt i juni
Varmest

Riktig varmt og over 30 grader

Du som søker varme reisemål hvor iskremen smelter fort og bading er mer eller mindre obligatorisk, skal bestille en reise til:

På tide med en reise til varmen i juni

Varme reisemål året rundt

Velg hvilken måned du vil reise i, så gir varmeguiden deg tips om hvor du kan reise for å få sol og perfekt temperatur!

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.