Restplasser i desember

Ønsk god jul og godt nytt år fra varmere breddegrader - bestill en restplass i desember!

Har du ingen planer for jule- og nyttårsferien, eller er du ute etter den perfekte julegave? Bestill en av våre restplasser og ta med de du er glad i på en herlig restplassferie i desember.
Restplassferier har vi hele året, men på denne siden har vi samlet vårt restplasstilbud for desember. Men du gjør lurt i å skynde deg å bestille, for det er mange som vil reise bort i jule- og nyttårsferien, og våre restplassbilletter forsvinner raskt.

Husk at restplassbilletter slippes tidligst 90 dager før avreise, så hvis du ikke finner noen restplasser i desember kan du endre avreisedatoen i menyen nedefor.

NB! Restplasser med kort tid til avreise må betales med én gang.

Flere sydenreiser i desember

Varmeguiden

Hvor er det varmt i desember?

Gi bort litt varme til jul. I varmeguiden kan kan du se på hvilke reisemål det er varmt i desember. Både i luften og i sjøen.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.