Restplasser i desember

Ønsk god jul og godt nytt år fra varmere breddegrader - bestill en restplass i desember!

Har du ingen planer for jule- og nyttårsferien, eller er du ute etter den perfekte julegave? Bestill en av våre restplasser og ta med de du er glad i på en herlig restplassferie i desember.
Restplassferier har vi hele året, men på denne siden har vi samlet vårt restplasstilbud for desember. Men du gjør lurt i å skynde deg å bestille, for det er mange som vil reise bort i jule- og nyttårsferien, og våre restplassbilletter forsvinner raskt.

Husk at restplassbilletter slippes tidligst 90 dager før avreise, så hvis du ikke finner noen restplasser i desember kan du endre avreisedatoen i menyen nedefor.

NB! Restplasser med kort tid til avreise må betales med én gang.

Flere sydenreiser i desember

Varmeguiden

Hvor er det varmt i desember?

Gi bort litt varme til jul. I varmeguiden kan kan du se på hvilke reisemål det er varmt i desember. Både i luften og i sjøen.

Gi bort litt varme til jul. I varmeguiden kan kan du se på hvilke reisemål det er varmt i desember. Både i luften og i sjøen.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.