Varmeguiden for februar

Hvor er det varmt i februar?

I februar er det varmt og solsikkert på reisemål som Thailand, Mexico og Aruba. Reis i februar og nyt livet på varmere breddegrader.

Er det på tide å planlegge vinterferien til et varmt land i februar? Vår varmeguide hjelper deg å finne det perfekte reisemålet med akkurat den temperaturen du leter etter.

Klikk på et reisemål for å se hvordan det aktuelle været ser ut akkurat der.

Lengter du langt bort til varme land, paradisstrender, vaiende palmer og skikkelig høy temperatur, kan vi varmt anbefale Karibia med øyer som Jamaica og Aruba. Er det heller en sval bris og norsk sommertemperatur som lokker?

I vårt utvalg finner du en mengde solsikre reisemål i februar. For å se nøyaktig temperatur kan du gå inn på de respektive reisemålene.

Finn raskt reiser til varmen i februar

Varme land i februar

Se hvor varmt det er på våre reisemål i februar

Varme reisemål i februar
Varmt

Slipp kalde vinder

Hvem lengter ikke til varmen når februarkulda herjer som verst? For en behagelig temperatur på rundt 20–25 grader skal du reise til:

Hvem lengter ikke til varmen når februarkulda herjer som verst? For en behagelig temperatur på rundt 20–25 grader skal du reise til: - [Florida](/usa/florida) - [Kanariøyene](/kanarioyene) - [Kapp Verde](/kapp-verde) - [Madeira](/portugal/madeira) - [Marokko](/marokko)
Solsikra reisemål i februar
Varmere

For deg som lengter etter sommeren

For deg som leter etter midtsommervarme på 25–30 grader og deilige kvelder kan vi anbefale:

For deg som leter etter midtsommervarme på 25–30 grader og deilige kvelder kan vi anbefale: - [Aruba](/aruba) - [Den dominikanske republikk](/den-dominikanske-republikk) - [Jamaica](/jamaica) - [Cuba](/cuba) - [Mexico](/mexico) - [Seychellene](/seychellene)
Reisor til varmen i februar
Varmest

Ordentlig februarvarme

For å få det riktig varmt i februar med temperaturer godt over 30 grader anbefaler vi å reise til:

For å få det riktig varmt i februar med temperaturer godt over 30 grader anbefaler vi å reise til: - [Bali](/indonesia/bali) - [Gambia](/gambia) - [Maldivene](/maldivene) - [Vietnam](/vietnam) - [Sri Lanka](/sri-lanka) - [Thailand](/thailand)

På tide med en reise til varmen i februar

Varme reisemål året rundt

Velg hvilken måned du vil reise i, så gir varmeguiden deg tips om hvor du kan reise for å få sol og perfekt temperatur!

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.