Busstransport med Ving

Enkelt og miljøvennlig

Transport mellom flyplass og hotell – gjør det enkelt

Bestiller du busstransport med Ving kommer du enkelt og trygt frem til hotellet. Hvis du bor på et av våre Sunprime Hotels, Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Clubs eller utvalgte Family Garden-hotell, og flyr med Sunclass Airlines, er Easy Travel inkludert. Da kjører bussen direkte til hotellet ditt, uten noen stopp på veien. Du finner mer informasjon om transport til hotellet ditt i hotellbeskrivelsen under ”Beliggenhet og transport”.

Busstransport er som regel ikke inkludert i reisens pris, men tilbys som et tillegg du kan kjøpe når du bestiller reisen. Har du allerede bestilt en reise, står det i billetten om du har kjøpt transport eller ikke. Når du legger inn en bestilling på ving.no, kan du velge å kjøpe til busstransport.

Prisen for transport gjelder alltid for både ankomst og hjemreise. Barn i alderen 2-12 år betaler halv pris, og barn under 2 år kjører gratis (uten eget sete). Du kan se nøyaktig pris før du velger å bestille.

Busstransport bestilles samtidig med reisen. Skal du på en charterreise kan du også etterbestille transport på Min Side under ”Bestill tilvalg”.

Greit å vite om Vings busstransport:

• Bussene våre følger lokale sikkerhetsforskrifter. Standarden på bussene kan derfor variere fra reisemål til reisemål.

• Bussen stopper ofte ved flere hotell, og transporttiden kan derfor variere (gjelder vanligvis ikke for reiser med rutefly).

Enkelt å reise

  • 10 kg ekstra bagasje
  • Direktebuss til og fra hotellet*
  • Bagasjeinnsjekk på hotellet på hjemreisen**
  • Plastemballasje til barnevognen***
- 10 kg ekstra bagasje - Direktebuss til og fra hotellet* - Bagasjeinnsjekk på hotellet på hjemreisen** - Plastemballasje til barnevognen***

Reiser med rutefly - transport

Pakkereiser med rutefly

Reiser du med rutefly og vil bestille transport mellom flyplassen og hotellet etter at reisen er bestilt, kontakter du en av våre reisekonsulenter på 915 08 888. De undersøker om det lar seg gjøre og hjelper deg med å bestille. På de fleste reisemål har vi avtaler med lokale samarbeidspartnere som tar deg trygt til hotellet og flyplassen.

Maldivene - transport med sjøfly eller innenriksfly

Transport på Maldivene

På Maldivene foregår transporten fra flyplassen med enten sjøfly, innenriksfly eller speedbåt. Du må bestille transport før ankomsten, da det ikke er mulig å kjøpe transport på stedet. Når du ankommer Maldivenes internasjonale flyplass på Malé, fortsetter reisen med innenriksfly, sjøfly eller speedbåt, avhengig av avstanden fra Malé til hotellet ditt. De aller fleste reiser med sjøfly – da sjekker man inn bagasjen i en separat TMA-skranke (Trans Maldivian Airlines) og blir kjørt med buss til sjøflyterminalen.

Noen av hotelløyene, som Komandoo og Kuredu, har egne lounger på flyplassen, der man kan sitte og vente på videre transport. Det er begrenset antall plasser på sjøflyene, så du må regne med litt ventetid. I mellomtiden har du gratis tilgang på WiFi og vann/kullsyrevann.

Et tips er å ha med ørepropper, siden det er mye støy i både sjøfly og speedbåt. Det hender at ørepropper deles ut om bord, men ta gjerne med dine egne hjemmefra – for sikkerhets skyld.

Transfer på Maldiverne foregår ofte med vandfly

Oppgrader reisen din med Ving

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.