Busstransport med Ving

Enkelt og miljøvennlig

Transport mellom flyplass og hotell – gjør det enkelt

Bestiller du busstransport med Ving kommer du enkelt og trygt frem til hotellet. Hvis du bor på et av våre Sunprime Hotels, Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Clubs eller utvalgte Family Garden-hotell, og flyr med Sunclass Airlines, er Easy Travel inkludert. Da kjører bussen direkte til hotellet ditt, uten noen stopp på veien. Du finner mer informasjon om transport til hotellet ditt i hotellbeskrivelsen under ”Beliggenhet og transport”.

Busstransport er som regel ikke inkludert i reisens pris, men tilbys som et tillegg du kan kjøpe når du bestiller reisen. Har du allerede bestilt en reise, står det i billetten om du har kjøpt transport eller ikke. Når du legger inn en bestilling på ving.no, kan du velge å kjøpe til busstransport.

Busstransport bestilles samtidig med reisen. Skal du på en charterreise kan du også etterbestille transport på Min Side under ”Bestill tilvalg”.

Greit å vite om Vings busstransport:

• Bussene våre følger lokale sikkerhetsforskrifter. Standarden på bussene kan derfor variere fra reisemål til reisemål.

• Bussen stopper ofte ved flere hotell, og transporttiden kan derfor variere (gjelder vanligvis ikke for reiser med rutefly).

Easy Travel logo

Enkelt å reise med Sunclass Airlines

  • 10 kg ekstra bagasje
  • Direktebuss til og fra hotellet*
  • Bagasjeinnsjekk på hotellet på hjemreisen**
  • Plastemballasje til barnevognen***

Reiser med rutefly - transport

Pakkereiser med rutefly

Reiser du med rutefly og vil bestille transport mellom flyplassen og hotellet etter at reisen er bestilt, kontakter du en av våre reisekonsulenter på 915 08 888. De undersøker om det lar seg gjøre og hjelper deg med å bestille. På de fleste reisemål har vi avtaler med lokale samarbeidspartnere som tar deg trygt til hotellet og flyplassen.

Maldivene - transport med sjøfly, innenriksfly eller speedbåt

For å komme deg til hotellet du skal bo på må du bestille transport. Det gjør du samtidig som du bestiller reisen på hjemmesiden vår eller på telefon. Vel fremme på flyplassen på Male er det representanter fra hotellet som hjelper deg videre. Ventetid kan forekomme på flyplassen før videre transport til hotellet.

Prisen varierer avhengig av transportmiddelet, som kan være innenriksfly, sjøfly eller speedbåt avhengig av avstanden til hotellet ditt. En del hotell tilbyr gjestene å vente i en lounge. Type transport, om det tilbys lounge samt pris får du ved bestilling, eller under hver hotellpresentasjon som har en egen rubrikk for beliggenhet og transport.

Lander flyet ditt etter kl. 15.30 på Male flyplass, må du bestille en overnatting på et hotell ved flyplassen. Det samme må du hvis hjemreisen er tidligere enn kl. 09.00. Da må du bestille overnatting på et hotell ved flyplassen til dagen før hjemreise. Vi hjelper deg med å ordne dette, etter at du har bestilt reisen.

Oppgrader reisen din med Ving

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.