Busstransport med Ving

Smidig og behagelig

Transport mellom flyplass og hotell – gjør det enkelt

Bestiller du busstransport med Ving kommer du enkelt og trygt frem til hotellet, og tilbake til flyplassen når du skal hjem. Hvis du bor på et av våre Sunprime Hotels, Sunwing Family Resorts eller Ocean Beach Clubs, og flyr med Sunclass Airlines, er Easy Travel inkludert. Da kjører bussen direkte til hotellet ditt, uten noen stopp på veien. Du finner mer informasjon om transport til hotellet ditt i hotellbeskrivelsen under ”Beliggenhet og transport”.

Busstransport er som regel ikke inkludert i reisens pris, men tilbys som et tillegg du kan kjøpe når du bestiller reisen. Har du allerede bestilt en reise, står det i billetten om du har kjøpt transport eller ikke. Skal du på en charterreise kan du også etterbestille transport på Min Side under ”Bestill tilvalg”.

På flere av våre reisemål er det mulig å velge mellom å bestille busstransport eller privat transport.

Greit å vite om Vings busstransport:

• Bussene våre følger lokale sikkerhetsforskrifter. Standarden på bussene kan derfor variere fra reisemål til reisemål.
• Bussen stopper ofte ved flere hotell, og transporttiden kan derfor variere (gjelder vanligvis ikke for reiser med rutefly).

Easy Travel logo

Enkelt å reise med Sunclass Airlines

  • 10 kg ekstra bagasje
  • Direktebuss til og fra hotellet*
  • Bagasjeinnsjekk på hotellet på hjemreisen**
  • Plastemballasje til barnevognen***

Reiser med rutefly - transport

Pakkereiser med rutefly

Reiser du med rutefly og vil bestille transport mellom flyplassen og hotellet etter at reisen er bestilt, kontakter du en av våre reiserådgivere på 915 08 888. De undersøker om det lar seg gjøre og hjelper deg med å bestille. På de fleste reisemål har vi avtaler med lokale samarbeidspartnere som tar deg trygt til hotellet og flyplassen.

Maldivene - transport med sjøfly, innenriksfly eller speedbåt

For å komme deg til hotellet du skal bo på må du bestille transport. Det gjør du samtidig som du bestiller reisen på hjemmesiden vår eller på telefon. Vel fremme på flyplassen på Male er det representanter fra hotellet som hjelper deg videre. Ventetid kan forekomme på flyplassen før videre transport til hotellet.

Prisen varierer avhengig av transportmiddelet, som kan være innenriksfly, sjøfly eller speedbåt avhengig av avstanden til hotellet ditt. En del hotell tilbyr gjestene å vente i en lounge. Type transport, om det tilbys lounge samt pris får du ved bestilling, eller under hver hotellpresentasjon som har en egen rubrikk for beliggenhet og transport.

Lander flyet ditt etter kl. 15.30 på Male flyplass, må du bestille en overnatting på et hotell ved flyplassen. Det samme må du hvis hjemreisen er tidligere enn kl. 09.00. Da må du bestille overnatting på et hotell ved flyplassen til dagen før hjemreise. Vi hjelper deg med å ordne dette, etter at du har bestilt reisen.

Privat transport på charterreiser

#### Greit å vite om privat transport:

  • Vanligvis er det en minibuss eller personbil (avhengig av tilgjengelighet) som henter deg.
  • Bagasjeplassen kan være begrenset, for eksempel vil en personbil normalt ha plass til tre mellomstore kofferter, mens en minibuss kan ta syv mellomstore kofferter.
  • Ved ankomst møter Vingvertene deg på flyplassen og viser deg til transporten som tar deg direkte til hotellet ditt.
  • Ved hjemreise vil du motta informasjon om hentetid på SMS og i Ving-appen.
  • Reiser du med barn som trenger barnesete i bilen, må du ordne med barnesete på egen hånd, da det ikke er tilgjengelig hos vår samarbeidspartner. Vær oppmerksom på at det i de fleste land er påbudt å bruke barnesete i bil, og du er selv ansvarlig for å undersøke hva som gjelder på reisemålet du skal reise til.

Oppgrader reisen din med Ving