Busstransport med Ving

Smidig og behagelig

Busstransport på en charterreise

Bestiller du busstransport med Ving kommer du enkelt og smidigt frem til hotellet, og tilbake til flyplassen når du skal hjem. Det er lettest å kjøpe transfer når du bestiller reisen din. Hvis du allerede har bestilt reisen din, kan du også etterbestille transport på Min Side under "Bestill tilvalg".

  • Bussene våre følger lokale sikkerhetsforskrifter. Standarden på bussene kan derfor variere fra reisemål til reisemål.
  • Bussen stopper ofte ved flere hotell, og transporttiden kan derfor variere.
  • Reiser du med barn under to år kan du enten ha barnet på fanget, i setet eller ta med et barnesete til bil. Merk at ikke alle busser har trepunktsbelte, vi kan derfor ikke garantere at du kan spenne fast barnesetet. På de reisemål der transporten skjer med båt, har barn under to år ikke eget sete.

Hvis du bor på et av våre Sunprime Hotels, Sunwing Family Resorts eller Ocean Beach Clubs, og flyr med Sunclass Airlines, er Easy Travel inkludert. Da kjører bussen direkte til hotellet ditt, uten noen stopp på veien. Du finner mer informasjon om transport til hotellet ditt i hotellbeskrivelsen under "Beliggenhet og transport".

Sportsutstyr
Hvis du har bestilt busstransport kan du ta med deg sportsutstyret ditt, som for eksempel en sykkel, i bussen hvis det er plass. Dette kan imidlertid ikke forhåndsbestilles. På noen reisemål kan det påløpe en kostnad for transport av utstyret. Kostnaden vil bli opplyst om og betales direkte på destinasjonen ved ankomst.

Privat transport på charterreiser

  • Vanligvis er det en minibuss eller personbil (avhengig av tilgjengelighet) som henter deg.
  • Bagasjeplassen kan være begrenset, for eksempel vil en personbil normalt ha plass til tre mellomstore kofferter, mens en minibuss kan ta syv mellomstore kofferter.
  • Ved ankomst møter Vingvertene deg på flyplassen og viser deg til transporten som tar deg direkte til hotellet ditt.
  • Ved hjemreise vil du motta informasjon om hentetid på SMS og i Ving-appen.
  • Reiser du med barn som trenger barnesete i bilen, må du ordne med barnesete på egen hånd, da det ikke er tilgjengelig hos vår samarbeidspartner. Vær oppmerksom på at det i de fleste land er påbudt å bruke barnesete i bil. Hvis du følger lovene og reglene som gjelder i Norden for bilbarneseter, bør det vanligvis være akseptabelt også i andre land.

Transport på reiser med rutefly

Reiser du med rutefly og vil bestille transport mellom flyplassen og hotellet etter at reisen er bestilt, kontakter du en av våre reiserådgivere på 915 08 888. De undersøker om det lar seg gjøre og hjelper deg med å bestille. På de fleste reisemål har vi avtaler med lokale samarbeidspartnere som tar deg trygt til hotellet og flyplassen.

Transport på Maldivene

For å komme deg til hotellet du skal bo på må du bestille transport. Det gjør du samtidig som du bestiller reisen på hjemmesiden vår eller på telefon. Vel fremme på flyplassen på Maldivene er det representanter fra hotellet som hjelper deg videre. Ventetid kan forekomme på flyplassen før videre transport til hotellet.

Prisen varierer avhengig av transportmiddelet, som kan være innenriksfly, sjøfly eller speedbåt avhengig av avstanden til hotellet ditt. En del hotell tilbyr gjestene å vente i en lounge. Type transport, om det tilbys lounge samt pris får du ved bestilling, eller under hver hotellpresentasjon som har en egen rubrikk for beliggenhet og transport.

Lander flyet ditt etter kl. 15.30 på Malé flyplass, må du bestille en overnatting på et hotell ved flyplassen. Det samme må du hvis hjemreisen er tidligere enn kl. 09.00. Da må du bestille overnatting på et hotell ved flyplassen til dagen før hjemreise. Vi hjelper deg med å ordne dette, etter at du har bestilt reisen.

Oppgrader reisen din med Ving