To voksne og ett barn på vei mot et fly

For deg som vil oppdage verden

Flyreiser

Flyreiser hos Ving

Bestill din neste flyreise med Ving og sammenlign selskaper for å finne flyturen som passer deg.

Når du bestiller flybilletter hos oss kan du velge den løsningen som passer deg best. Vil du finne den billigste flyreisen, eller ser du etter direktefly? Hos Ving kan du finne flyreiser over hele verden, og siden vi samarbeider med flere av verdens ledende flyselskaper finnes det en løsning som passer alle.

Hvis du ser etter en billig flyreise til en av våre charterdestinasjoner, tilbyr vi noen ganger restplasser hos vårt eget flyselskap Sunclass Airlines, da har du muligheten til å ta et skikkelig kutt på en flytur til varmen.

Tips
Dersom du bestiller både flybilletter og f.eks. fly og hotell eller fly og cruise i samme bestilling hos oss, er du beskyttet av pakkereiseloven og samler hele bestillingen på ett sted.

Flyreiser med rutefly

Vi samarbeider med flere ruteflyselskaper som tilbyr reiser over hele verden. I tillegg er bagasje alltid inkludert når du bestiller rutefly hos oss.

Et par på fottur på Mallorca

Pakkereiser med rutefly

Hos oss kan du finne flyvninger over hele verden med rutefly. Du kan bestille fly og hotell til fantastiske destinasjoner i Karibia, solfylte klassikere i Middelhavet og drømmende paradisstrender i Det indiske hav og Asia.

Fire venner på en takterrasse i Barcelona

Flyreiser til storbyer

En romantisk helg i Roma, med venner i Paris eller familiegjenforening i London med familien? Hos Ving finner du flyreiser til spennende byer over hele verden. Og bestiller du både fly og hotell samtidig er du beskyttet av pakkereiseloven.

Norwegian logo

Norwegian

Norwegian er Nordens største lavprisselskap og flyr fra flere regionale flyplasser.

Emirates logo

Emirates

Med Emirates kan du fly direkte fra Arlanda og Kastrup til Dubai, for så å reise videre til spennende destinasjoner i Asia og Det indiske hav.

SAS logo

SAS

SAS tilbyr flyreiser til store deler av Europa, Asia og Nord-Amerika.

Flyreiser med charterfly

Til flere av våre charterdestinasjoner tilbyr vi flyseter med vårt eget flyselskap Sunclass Airlines og våre samarbeidspartnere.

Bagasjeregler, taxfree og setereservasjon

Bagasjeregler

Det er ikke alltid lett å pakke riktig til en flyreise, derfor har vi her samlet bagasjereglene som gjelder for deg som har bestilt fly hos oss.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.