Se hotell (81)

Reiser til Phuket

På en reise til Phuket kan du nyte paradisstrender, det lekre thailandske kjøkken, spennende utflukter og fine hotell nær stranden. Velkommen til Thailands største øy, som lokker til seg gjester fra hele verden året rundt.
Når du bestiller en reise med Ving til Phuket kan du velge blant en rekke reisemål på øyas fine vestkyst. Velg mellom alt fra livlige Patong Beach med sitt mylder av shopping og uteeliv, til fredelige Nai Yang Beach. Rolig er det også i Khao Lak, ca. to timers biltur nord for Phuket. Det er også herlig i elegante Surin Beach og fine Cape Panwa Beach.

Fine sandstrender

Det er først og fremst de fantastiske strendene som har gjort det så populært å reise til Phuket. Mange av strendene er gylne og kilometerlange med myk, fin sand. Får du lyst på en utflukt er det enkelt å ta en longtail-båt til en annen strand i nærheten. Freedom Beach, mellom Karon Beach og Patong kan kun nås med båt. Ved flere av strendene kan du snorkle blant fargerike koraller og fisker.

Lokale restauranter

Det er rimelig å spise godt på en reise til Phuket, og det er en utrolig bredde i matutvalget. Den rimeligste, og ofte beste maten får du på gaten og på lokale restauranter. Du kan også spise på internasjonale kjeder og førsteklasses restauranter. Skulle du bli grepet av hjemlengsel kan du til og med spise skandinavisk mat.

Barnevennlige hotell

Phuket er umåtelig populært blant barnefamilier, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Med sine barnevennlige strender, vennlige lokalbefolkning, lave priser og rike fornøyelsesliv er Phuket et ordentlig paradis for barnefamilier. Aller best bor du på et av Vings Sunwing Family Resorts, Sunwing Kamala Beach og Sunwing Bangtao Beach. Her treffer du Vings populære maskoter Lollo & Bernie, og det er barneklubb, flere fine bassenger, strandbeliggenhet og mye mer. I Kata Beach finner du også flere barnevennlige hotell.

Voksenhotell på Phuket

Det er selvsagt ikke bare barnefamilier som trives på Phuket. Enten du er ute etter en fredelig oase hvor du kan lade opp batteriene, eller et livlig natteliv og billig shopping, kan du finne et reisemål som passer for deg. Dere som reiser uten barn har flere fine voksenhotell å velge mellom, blant annet Sunprime Kamala Beach. Dette hotellet henvender seg til gjester som ønsker seg en avslappende ferie fylt av god mat, trening og et tilbakelent strandliv.

Vings reiser til Phuket

Når du bestiller en reise med Ving til Phuket kan du velge mellom å fly med rutefly eller på charter. Reiser du med rutefly bestemmer du selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Med Ving kan du reise til Phuket når som helst på året. Du kan også kombinere flere reisemål på samme ferie om du ønsker å oppleve så mye som mulig på reisen. Dette er spesielt enkelt på Phuket hvor avstandene er korte og det er billig å ta seg fra et reisemål til et annet.
Finn ditt hotell
Strender

Strender på Phuket

Phuket har mange herlige strender, og en fin måte å komme seg til noen av de nærliggende strendene, er å ta en taxibåt, en såkalt longtail-båt. Den kjører deg til stranden hvor du nyter dagen, og henter deg ved avtalt klokkeslett. Husk å avtale pris og hentetid før avreise. Reiser du med barn, kommer de til å trives ved de populære strendene i Kamala, Bangtao, Khao Lak, Karon Beach og Kata Beach som delvis er langgrunne. Bare et steinkast fra stranden i Kamala ligger Sunwing Kamala Beach, et familieparadis som har fått utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset", og voksne som reiser uten barn kommer til å trives på Sunprime Kamala. Populære Patong Beach er også en av de livligste strendene på Phuket. Strendene i Nai Yang Beach, Surin Beach og Cape Panwa Beach passer for deg som vil ha ro og fred.
Mat, drikke og uteliv

Mat og drikke i Thailand

Det er rimelig å spise godt i Thailand, og variasjonen er enorm. På de mest populære reisemålene som for eksempel Patong kan prisnivået være høyere, men sammenlignet med Norge er det fortsatt veldig billig. Det er vanlig å bestill to–tre retter per person og la alle smake på alt. Som ellers når du er i utlandet er det to grunnregler: velg et sted hvor det er mange gjester, og hvis mulig et sted hvor det er mange thailendere. Den første regelen garanterer at maten ikke har stått for lenge, og den andre at maten holder god kvalitet.

Maten i Thailand

Det thailandske kjøkken, i hvert fall det ute ved kysten, baserer seg hovedsakelig på ferskvarer og basisvarer som nudler og ris. De fleste menyene virker veldig omfattende ved første øyekast, men du oppdager snart at det dreier seg om variasjoner over noen få temaer. Det vi kalles wok, altså ingredienser som er hurtig stekt, serveres ofte med eller uten ris og nudler, separat eller som en del av retten. Pad thai er et av disse mange navnene, og denne retten består av nudler, tofu, egg, grønnsaker og andre godbiter, og serveres ofte med hakkede peanøtter.

På de aller fleste restauranter er menyen på engelsk, man det kan allikevel være gøy å kjenne igjen noen ord. Stavingen kan variere noe, da thai ikke bruker det vestlige alfabetet, men oversetter lyden til bokstavene.

• Biff - Woa
• Fisk - Pla
• Svin - Muu
• Kylling - Gai
• Ris - Kao
• Nudler - Guay tiaw
• Reker - Gung
• Vann - Nam

Tradisjonelle retter fra Thailand

Fried rice
Kommer i mange varianter; med reker, kylling, storfekjøtt, vegetarisk eller hva kokken har i bakhånd. En slags asiatisk "pytt i panne", altså, som du får overalt.

Curryretter
Et stort hovedtema for mat i Thailand er deres mange curryretter. Det er så mange ulike variasjoner av dette med alt fra sauser og supper til stekte grønnsaker blandet med curry. En tradisjonell curryrett i Thailand består av ris og små skåler med forskjellig currypasta med kylling, reker eller suppe ved siden av. Du blander ingrediensene som du ønsker. Disse rettene går også under navnet "Rice and curry". I Thailand gjenkjennes currypasta oftest som en kremet krydderblanding. Den thailandske currypastaen inneholder alltid frisk chili samt ingredienser som løk, sitrongress og ingefær. Fargen på chilien som benyttes bestemmer fargen på den thailandske cyrrypastaen. Den finnes i forskjellige styrker:

Grønn curry – den mildeste. Til deg som ønsker litt sterk mat.
Gul curry – den kjenner vi til hjemmefra som en mild og justerbar curry, men her i Thailand er den gule currypastaen sterkere og kategoriseres som medium sterk.
Rød curry – den sterkeste currypastaen, som ofte benyttes i retten Phanang eller Massaman curry.

Pad Thai
Den kan sammenliknes med en wok-rett. Den består av nudler og stekte grønnsaker. Den serveres med et utvalg av kylling, reker, kjøtt eller tofu, alt etter hva du ønsker. Oftest serveres retten med cashewnøtter. Pad Thai anses av mange å være Thailands nasjonalrett.

Suppe
Supper må også nevnes når man snakker om thailandsk mat. De kan være enten klare eller tykke, og da gjerne basert på kokosmelk, hvilket gir den en litt søt smak. En suppe er en selvsagt del av et thailandsk måltid, som en kompletterende smak og konsistens.

Salat
Salater av forskjellige typer er også populære. De inneholder ofte kylling, reker, blekksprut eller annet kjøtt. På samme måte er rå grønnsaker og frukt som blandes med chili, lime og fiskesaus.

Drikke

De to vanligste ølmerkene er Singha og Chang. Singha er litt søtere enn Chang. Alkoholprosenten ligger på 6–7 volumprosent. I tillegg til Singha og Chang støter man på de større ølmerkene som Heineken, Carlsberg og Tiger.
Fruktjuice må man definitivt prøve. De finnes både som juice og shakes, da som en forfriskende blanding av saftis og vann. De lages av vann på flaske, med isbiter og sukker om du ønsker det. En annen populær drink er såkalt Mekongwhisky, som mange foretrekker å blande med Coca Cola.

Nattelivet på Phuket

På feriestedene Kamala Beach, Bangtao Beach, Khao Lak, Nai Yang, Surin Beach og Cape Panwa Beach er nattelivet rolig. Langs strendene på disse stedene ligger det hyggelige barer med uteservering. I høysesongen arrangerer enkelte hotell enklere underholdning i form av musikk og danseforestillinger. Hvis du reiser til Sunwing Kamala Beach i Kamala eller Sunwing Bangtao Beach i Bangtao kan hele familien forvente seg Sunwings populære og profesjonelle familieshow. Langs vestkysten av Phuket er utelivet livligere. I Karon Beach er det flere barer og diskotek, både internasjonale og lokale. På nabostedet Kata Beach er det også et bra uteliv, bare litt roligere. Patong Beach er et utmerket valg hvis du vil bo midt i sentrum av begivenhetene. Både nattelivet og fornøyelseslivet i Patong er stort og variert. Her er det alle mulige typer barer og nattklubber. Om du er usikker på hvor du skal gå, kan du alltids begynne på fornøyelsesgaten Bangla Road.
Shopping

Shopping på Phuket

Thailand er landet for deg som elsker å shoppe! Her kan du fylle kofferten med alt mellom himmel og jord, og utvalget er enormt og prisene lave. Kjøpesentrene har alltid hatt faste priser, og flere og flere butikker begynner å innføre det. På markeder og i mange småbutikker kan du fortsatt prute.

Kjøpesentre

På veien til Phuket Town ligger de tre store varehusene Tesco Lotus, Big C og enorme Central Festival. I Phuket Town ligger handlesentrene Robinson og Ocean Plaza. I Patong ligger kjøpesenteret Jungceylon. De fleste butikkene ta de vanligste kortene, men sørg for å ha kontanter i bakhånd.

Markeder

På Phuket er det mange forskjellige markeder, både lokale og internasjonale, store og små. Her kan du kjøpe det meste. I Phuket Town ligger det største markedet på Phuket, også kjent som nattemarkedet eller weekend-markedet. I tillegg er det mange tradisjonelle markeder i Patong. Også i Khao Lak, Karon Beach, Kata Beach, Kamala Beach og Bangtao Beach er det lokale markeder.

Skreddere

Phuket har et godt utvalg av skreddere, og prisene er veldig lave. Skreddersydde plagg kan fås til samme pris som masseproduserte her hjemme, om ikke billigere. På Phuket anbefaler vi Jaspal Tailors, som tilbyr kundene en introduksjon i hvordan du ser forskjell på forskjellige typer stoff og kvalitet, og hva som utgjør prisforskjellen. Du kan gi dem ditt favorittplagg, og de syr en nøyaktig kopi på én dag. Jaspal Tailors har butikker på hotellet Karon Sea Sands i Karon Beach, i sentrum av Bangtao Beach og på hovedgaten i Khao Lak. Vi anbefaler gjerne forskjellige skreddere avhengig av hvilket reisemål du bor på, så spør en av Vings reiseledere på stedet.

Varer som er verdt å kjøpe

Ting som er verdt å kjøpe i Thailand:
• Silkestoff
• Skreddersydde plagg
• Smykkesteiner
• Gull, sølv og perler
• Tinnprodukter
• Treutskjæringer
• Batikkstoffer
• Vesker
• Briller og linser

Pruting

Prute bør du gjøre, selv om det er litt uvant for oss nordmenn. Vanligvis kan du begynne med å tilby halvparten av summen og siden komme fram til en pris begge parter er fornøyd med. Ikke prut på en vare om du ikke er virkelig interessert. Prut med sunn fornuft, og unngå å prute på restauranter og på varer som har en prislapp.
Sport og trening

Sport og trening på Phuket

Om du liker å være aktiv i ferien er Phuket med alle sine sportsaktiviteter et bra valg. Her venter fantastisk snorkling, muligheten til å ta dykkersertifikat, tradisjonell thaiboksing, jungelvandring og kanopadling samt fine golfbaner. Strendene på Phuket tilbyr også vannsportsaktiviteter av forskjellige slag.

Golf på Phuket

Phuket Golf & Country Club
En herlig og fin 27-hullsbane med utfordrende hull, hvor det ene skiller seg ut fra alt annet. Det tiende hullet er par 5, 461 meter langt, og kan med ett snorrett slag med carry på 200 meter, gi fin mulighet for birdie.

Loch Palm Golf
Spill golf på Loch Palm som har vakker beliggenhet på et platå med enestående utsikt over åsene rundt. Midt på banen ligger Crystal Lake, den største innsjøen på hele Phuket. På det tredje hullet, par 4 og 294 meter fra gul tee, slår du over innsjøen to ganger. På de fleste av banens hull har du nærkontakt med vannet. I tillegg er fairways omkranset av 1400 palmer.

Laguna Golf Phuket
Laguna Golf i Phuket er en 18-hulls golfbane par-71. Banen ligger inne på Laguna Phuket Resort – et stort og fint grøntområde.

Les mer om golf på Phuket.

Snorkling og dykking

Phuket er berømt for sine fine strender og sitt krystallklare vann med fargeglade fisker og vakre koraller. Flere firmaer tilbyr dykkerkurs og mulighet for å ta dykkersertifikat. Om du allerede har sertifikat, kan du delta i deres fine dykkeutflukter. Khao Lak er et populært sted å dykke og snorkle, og det samme gjelder øyene rundt Phuket.

Thaiboksing

Hvis du er nysgjerrig på thaiboksing er det flere steder på Phuket hvor du kan se kamper og til og med trene thaiboksing. Du kan ta timer i thaiboksing på egen hånd, eller sammen med venner.
Aktiviteter og severdigheter

Aktiviteter på Phuket

Det er en lang rekke aktiviteter du kan prøve på en reise til Phuket. I tillegg til å utforske Phukets vakre strender, kan du dra på spennende båtutflukter og besøke vakre øyer. Khao Lak og Cape Panwa er bra utgangspunkt for deg som vil på dagstur til en øy. På Phuket kan du også spille eventyrlig flott golf, besøke temaparker og oppsøke folkeliv og moro i Patong eller Phuket Town.

Veldedighet

Soi Dog
Dette er en organisasjon som hjelper hjemløse hunder og katter og drives av frivillige og donasjoner. Målet er at flest mulig dyr skal få et trygt og nytt hjem. Organisasjonen er godt likt og holder åpent for besøkende som vil ha en omvisning og høre mer om arbeidet for dyrene. Du kan også jobbe som frivillig for en dag eller mer. Du finner mer informasjon på deres hjemmeside: https://www.soidog.org/

Gibbons Project
Gibbons Project redder gibbonaper som har blitt tatt fra naturen mens de var små. Målet til Gibbons Project er å redde og rehabilitere Thailands gibbonaper slik at de kan lære seg å leve i naturen på egen hånd. Gibbons Project ligger i et naturreservat i nærheten av Khao Phra Thaeo National Park, og drives av frivillige og donasjoner. Du finner mer informasjon på deres hjemmeside: https://www.gibbonproject.org/visit-us/contact-us/

Phuket Town – provinshovedstaden på Phuket

Phuket Town er Phukets største by, grunnlagt av kinesiske handelsfolk for å dra nytte av øyas tinnforekomster. I dag er flere hus fra denne perioden bevart i Old China Town. Dagens Phuket Town er en fin by å vandre rundt i, med en livlig fiskehavn, nattmarked og fargerike handlegater. I helgene holdes det et stort marked med mat, klær, sko og mye annet. Rett utenfor byen ligger det flere store handlesentre.

Khao Phra Thaeo National Park

Khao Phra Thaeo National Park er en del av den regnskogen som er bevart på Phuket. Nasjonalparken ligger nord på Phuket, og her finner du fossefallene Tonsai og Bang Pae. I dette området kan du følge en åtte kilometer lang tursti. Du kan bli med på en guidet tur, noe vi anbefaler, for da kan du lære mer om den tropiske naturen og dyrene som lever i nasjonalparken.

Severdigheter på Phuket

Phuket har vakre templer, monumenter og fantastisk vakre solnedganger. Det er i tillegg mye kultur og fine opplevelser.

The Big Buddha

Denne imponerende marmorstatuen rager 45 meter i været. Byggeprosjektet pågår fortsatt og finansieres av donasjoner. Hvis du har lyst kan du donere en murstein og få navnet ditt risset inn i den. Med litt hell kan du også bli velsignet av en munk. Å gå hele veien opp tar på kreftene, men det er verdt strevet, for fra toppen har du utsikt over hele sørsiden av Phuket.

Laem Phromthep Cape

Et av Phukets mest populære utsiktspunkter og kjent for en av de vakreste solnedgangene i Sør-Thailand. Fra toppen har du en fantastisk utsikt over øyer og strender i nærheten. Om ettermiddagen er det mange som kommer hit for å se solen gå ned i det glitrende havet. Laem Phromthep Cape ligger ca. to kilometer sør for Rawai Beach, og du finner i tillegg et fruktmarked og en restaurant med havutsikt her.

Templer

Thailandske templer er ofte store severdigheter, både selve templet og folkelivet som hører med. Phuket har flere templer som du kan besøke. Her er noen tips:

Put Jaw er barmhjertighetgudinnens tempel, og det eldste kinesiske templet på øya. Templet er over 200 år gammelt, og ble sist renovert for 100 år siden. Det ligger i nærheten av markedet i Phuket Town.

Wat Phra Thong, nord for byen Thalang, er øyas nest viktigste tempel. Templets gullbuddha er halvt begravd, og det sies at alle som har forsøkt å grave den fram har blitt rammet av ulykker.

Wat Chalong er øyas største tempel, og rommer to statuer av Phukets mest respekterte munker, som blant annet meglet under tinnarbeideropprøret i 1876. Templet ligger to mil øst for Patong.
Hvordan du tar deg rundt

Hvordan reiser du rundt på Phuket

Det er mange forskjellige måter å ta seg rundt rundt på våre reisemål på Phuket.

Tuk-tuk

Tuk- tuk er navnet på de lokale taxibussene. Pass på å avtale pris på forhånd om du skal kjøre lengre strekninger.

Taxi

Taxi kan bestilles, og det gjør du enklest på hotellet. Taxiene ser ut som vanlige biler. Thaiene mener ofte tuk-tuk eller motorsykkeltaxi når de sier "taxi", noe som kan være lurt å vite. Ordet limousin brukes ofte om taxi, og fra flyplassen kan du også ta en Taxi-meter, som er de absolutt rimeligste taxiene.

Motorsykkeltaxi

Disse står på hvert gatehjørne og venter på at du skal leie dem. De er litt billigere enn tuk-tuk, med betydelig farligere å kjøre med. Hjelm er ikke inkludert i leien.

Lokalbuss

Lokalbuss eller Songthaew som de sier på thailandsk, er den rimeligste måten å reise rundt på Phuket. Bussene går langs strendene og passerer turiststedene og begynner/slutter turen im Phuket Town. Bussene har ingen faste tidtabeller eller holdeplasser; det holder å rekke ut hånden når den kommer for å vise at du vil sitte på.

Longtail-båt og taxibåter

Det er mulig å leie sin egen longtail-båt for en dag og selv bestemme hvor du vil dra, selv om enkelte fredede øyer og strender har restriksjoner på antall besøkende. Det er vanlig å avtale pris på forhånd, og betale på tilbakereisen.
Fakta

Tidsforskjell

Sommertid: +5 timer. Vintertid: +6 timer.

Vår service på reisemålet

I vinterhalvåret kan du få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon og på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd. Kan vi ikke løse det på telefon eller e-post kommer vi til ditt eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter møter vi deg også på flyplassen og sørger for at du kommer på riktig buss hvis du har bestilt transport.
Fly og transport

Flytid

Ca. 11 timer fra Oslo lufthavn, mellomlanding forekommer.

Slik reiser du hit

Ving har charterreiser til Phuket i vinterhalvåret.

Du kan i tillegg reise med Ving til Phuket året rundt med rutefly og ha fleksibel reiselengde.

Flyet lander på Phukets flyplass.

Les mer om transport til hotellet under hvert reisemål.
Vær
 • januar
31°23°
9
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • februar
32°23°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mars
33°24°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • april
33°25°
7
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • mai
31°25°
6
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • juni
31°25°
5
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
12
Regnfrie dager
 • juli
31°25°
3
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • august
31°24°
4
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • september
30°24°
4
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • oktober
31°24°
5
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • november
31°24°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • desember
31°24°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
Klimaet på og rundt Phuket, der Vings reisemål Kamala, Bangtao, Patong, Karon, Kata, Surin, Khao Lak og Cape Panwa ligger, kan deles opp i to årstider (sammenliknet med Thailands tre øvrige årstider). I høysesong, dvs. november-mars, er det stort sett behagelig temperatur og sjelden regn. I mai begynner regntiden, som vanligvis varer til oktober. Regntid vil ikke si at det regner uavbrutt. Nedbøren kommer i hovedsak som kraftige, ganske korte regnskurer og solen skinner i mellom regnskurene. Kaldt blir det aldri. Tropisk klima med høy luftfuktighet. I løpet av året forekommer det uvær med kraftig vind og mye nedbør.

November, desember, januar, februar og mars

Dette er normalt sett høysesong på Phuket, med dagtemperaturer som ofte overstiger 30 grader og en vanntemperatur som ligger stabilt på 26-27 grader. I november og desember kan det regne enkelte dager, men det er korte skurer og temperaturen synker ikke.

April, mai, juni, juli, august, september og oktober

Om sommeren er temperaturen i stort sett den samme som om vinteren; rundt 30 grader med noen grader til i vannet: 27-28. Om sommeren kan det regne hver dag i form av korte skurer, sjelden i form av langvarig regn.

Reiseforslag til Thailand 1 uke

Anan House
Anan House
Karon Beach, Phuket, Thailand
 • Fly + del i Dobbeltrom
 • 1 uke
 • Avreise 23 jan 2023 fra Oslo, Gardermoen
Fly + hotell, 1 uke
23 jan 2023 fra Oslo, Gardermoen
Karon Village
Karon Village
Karon Beach, Phuket, Thailand
 • Fly + del i Dobbeltrom med balkong
 • 1 uke
 • Avreise 23 jan 2023 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokost
Inkl. frokost
Fly + hotell, 1 uke
23 jan 2023 fra Oslo, Gardermoen
Karona Resort & Spa
Karona Resort & Spa
Karon Beach, Phuket, Thailand
 • Fly + del i Dobbeltrom i bungalow
 • 1 uke
 • Avreise 23 jan 2023 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokostbuffé
Inkl. frokostbuffé
Fly + hotell, 1 uke
23 jan 2023 fra Oslo, Gardermoen

Reiseforslag til Thailand 2 uker

Kata Place
Kata Place
Kata Beach, Phuket, Thailand
 • Fly + del i Dobbeltrom uten balkong
 • 2 uker
 • Avreise 2 jan 2023 fra Oslo, Gardermoen
Fly + hotell, 2 uker
2 jan 2023 fra Oslo, Gardermoen
Best Western Phuket Ocean Resort
Best Western Phuket Ocean Resort
Karon Beach, Phuket, Thailand
 • Fly + del i Dobbeltrom mot havet
 • 2 uker
 • Avreise 20 mar 2023 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokostbuffé
Inkl. frokostbuffé
Fly + hotell, 2 uker
20 mar 2023 fra Oslo, Gardermoen
Palm Galleria
Palm Galleria
Khao Lak, Phuket, Thailand
 • Fly + del i Dobbeltrom Superior
 • 2 uker
 • Avreise 20 mar 2023 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokostbuffé
Inkl. frokostbuffé
Fly + hotell, 2 uker
20 mar 2023 fra Oslo, Gardermoen
Peace Laguna
Peace Laguna
Ao Nang, Krabi, Thailand
 • Fly + del i Dobbeltrom med balkong
 • 2 uker
 • Avreise 6 mar 2023 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokostbuffé
Inkl. frokostbuffé
Fly + hotell, 2 uker
6 mar 2023 fra Oslo, Gardermoen
The Waters Khao Lak by Katathani
The Waters Khao Lak by Katathani
Khao Lak, Phuket, Thailand
 • Fly + del i Dobbeltrom
 • 2 uker
 • Avreise 20 mar 2023 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokostbuffé
Inkl. frokostbuffé
Fly + hotell, 2 uker
20 mar 2023 fra Oslo, Gardermoen
Sunwing Bangtao Beach
sunwing
 • Barnevennlig
Sunwing Bangtao Beach
Bangtao Beach, Phuket, Thailand
 • Fly + del i 1-roms Family Suite, balkong mot hage
 • 2 uker
 • Avreise 20 mar 2023 fra Oslo, Gardermoen
Fly + hotell, 2 uker
20 mar 2023 fra Oslo, Gardermoen
Kantary Beach Villas & Suites
nordiskefavoritter
Kantary Beach Villas & Suites
Khao Lak, Phuket, Thailand
 • Fly + del i Dublettrom juniorsuite
 • 2 uker
 • Avreise 20 mar 2023 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokostbuffé
Inkl. frokostbuffé
Fly + hotell, 2 uker
20 mar 2023 fra Oslo, Gardermoen
Sunwing Kamala Beach
sunwing
 • Barnevennlig
Sunwing Kamala Beach
Kamala Beach, Phuket, Thailand
 • Fly + del i 1-roms Family Suite, balkong mot bassengområde
 • 2 uker
 • Avreise 20 mar 2023 fra Oslo, Gardermoen
Fly + hotell, 2 uker
20 mar 2023 fra Oslo, Gardermoen
Sunprime Kamala Beach
sunprime
 • Passer for voksne
Sunprime Kamala Beach
Kamala Beach, Phuket, Thailand
 • Fly + del i 1-roms Classic Suite, balkong mot hage
 • 2 uker
 • Avreise 20 mar 2023 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokostbuffé
Inkl. frokostbuffé
Fly + hotell, 2 uker
20 mar 2023 fra Oslo, Gardermoen

Reiser til Phuket

concept-logo
Bangtao Beach
 • Strender
 • Attraksjoner
 • Barnevennlig
Bangtao Beach kan friste med en herlig ferie for alle barnefamilier, og særlig på hotellet Sunwing Bangtao Beach – rett ved den åtte kilometer lange stranden.
concept-logo
concept-logo
Kamala Beach
 • Sport & aktiviteter
 • Barnevennlig
 • Strender
I Kamala Beach finnes det hotell for enhver smak. Her finner du et Sunwing-hotell med Lollo & Bernie for barnefamilier, og Sunprime Kamala Beach – et smakfullt hotell for voksne som reiser uten barn.
Karon Beach
 • Strender
 • Underholdning
 • Attraksjoner
I Karon Beach er det lett å trives. Barnefamilier bør ta en ekstra titt på vårt Family Comfort-hotell Phuket Orchid Resort.
Kata Beach
 • Strender
 • Barnevennlig
 • Shopping
I Kata Beach har Ving hotell fra to bølger til Top Selection-hotell med fem bølger. Velkommen til en deilig og avslappende ferie i Thailand.
Khao Lak
 • Barnevennlig
 • Strender
 • Sport & aktiviteter
I Khao Lak kan vi friste med hotell for både barnefamilier og voksne som reiser uten barn. Det er også mulig å kombinere Khao Lak med et av reisemålene lenger sør.
Phi Phi Island
Phi Phi-øyene regnes som noen av Thailands vakreste, og Vings hotell ligger på de flotteste strendene.
Nai Yang Beach
 • Barnevennlig
 • Sport & aktiviteter
 • Strender
Nai Yang Beach ligger rolig og usjenert til, men likevel på livlige Phuket. Vings hotell ligger i en nasjonalpark, ikke langt fra stranden.
Patong Beach
 • Strender
 • Attraksjoner
 • Shopping
Ving har flere bra hotell å velge mellom i Patong Beach. Reiser du med charter, kan du gjerne kombinere oppholdet med et roligere reisemål på Phuket.
Surin Beach
Surin er et av de mer elegante reisemålene i Phuket, like fint for barnefamilier som for voksne som reiser uten barn.
Cape Panwa
En reise til Panwa-halvøya er midt i blinken for deg som trives på solsengen. Det er bare å velge det hotellet som passer deg.

Finn reise til Phuket
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.