Se hotell (299)

Reiser til Thailand

Det er ikke noe mysterium hvorfor så mange nordmenn velger å reise tilbake til Thailand år etter år. Bare tenk på paradisstrendene, det berømte kjøkkenet, de spennende utfluktene, de fine hotellene, det solsikre klimaet og de vennlige menneskene.

Ving tilbyr reiser til alle deler av Thailand, fra Khao Lak i vest til Koh Chang i øst. Du kan også dra på storbyferie til Bangkok, eller kombinere flere reisemål i løpet av samme ferie. Når du bestiller en reise med Ving til Thailand kan du velge mellom å fly med rutefly eller på charter. Med rutefly kan du reise hele året, og skreddersy din egen ferie. Reiser du med rutefly bestemmer du selv avreisedato og hvor lenge du vil være borte.

Phuket – populær øy i Sør-Thailand

Den berømte øya Phuket tiltrekker seg alle typer feriegjester, og det er lett å forstå hvorfor. Barnefamiliene stortrives på de barnevennlige hotellene og de lange, brede sandstrendene. Ungdom som reiser til Thailand for å feste trives nok best i Patong med sitt mylder av barer og yrende folkeliv på Bangla Road. Kravstore gjester vil finne både hotell og restauranter av høy klasse på Phuket, og ryggsekkturister som reiser på lavbudsjett får også sitt. Det lave prisnivået og den vennlige lokalbefolkningen er noe av det beste ved hele Thailand.

Krabi – vakker skjærgård i Sør-Thailand

Velkommen til den aller vakreste delen av skjærgården i Thailand. Krabi kan skryte av kjente øyer som Koh Lanta og Koh Phi Phi, men også små og mer beskjedne naboøyer som Koh Mook og Koh Ngai. Her er det reisemål for enhver smak, og om du liker å feriere i vakker natur vil du stortrives i Krabi. Ao Nang ligger på fastlandet og har et stort utvalg av butikker og restauranter, med alt fra små lokale gatekjøkken til store internasjonale kjeder og kjøpesentre. Ao Nang passer for deg som vil dra på dagsturer ut til paradisstrendene på øyene i nærheten, og tilbringe kveldene på restauranter og ha uteliv og butikker på nært hold.

Sentrale deler av Thailand – kombiner storby og strandliv

Til de sentrale deler av Thailand hører øyene på Thailands østkyst, verdensbyen Bangkok og feriestedene i området rundt. Her kan du kaste deg ut i et full moon party på Koh Phangan, spille golf i Hua Hin, dykke på Koh Samui eller "shop 'til you drop" i Bangkoks mange kjøpesentre og markeder. Du behøver ikke begrense deg til ett sted, for du kan uten problem kombinere flere reisemål på ferien til Thailand. Hva med å begynne med en helg i Bangkok før du slapper av på et valgfritt badereisemål i en uke eller to?

Nord-Thailand – for erfarne thailandsfarere

I Nord-Thailand er klimaet annerledes og tempoet lavere enn på en del andre reisemål i Thailand. Her er det ikke soling og badeliv som lokker, for til Nord-Thailand reiser man for å oppleve den utrolig vakre naturen og kanskje prøve spennende aktiviteter som rafting og jeepsafari. Opplev Thailands store kontraster ved å kombinere Bangkok med et opphold i rolige Chiang Mai.

Det thailandske kjøkken

Selv om menyen på mange thairestauranter kan virke uoversiktlig, vil du ved å studere den nærmere oppdage at det handler om ulike varianter over samme tema. Populære matvarer er reker, kylling, svin, storfekjøtt og grønnsaker som serveres med nudler eller ris. Du kan leve veldig billig på en reise i Thailand om du spiser på små, lokale spisesteder eller gatekjøkken i stedet for de store restaurantene med hvite duker. La deg ikke lure av innredningen, for ofte er det de enkleste spisestedene som har den beste maten.

Fine sandstrender

Om vi ser bort fra faktorer som rimelig shopping, god mat og store severdigheter, er det med stor sannsynlighet strendene som er det største trekkplasteret på en reise til Thailand. Her er det strender i alle varianter; lange, små, brede, smale, rolige og populære. Det klare vannet er som skapt for snorkling og dykking, enten du blir med på en båtutflukt eller nøyer deg med stranden. Vil du utforske nye strender er det bare å hoppe på en longtailbåt og bli med til en nærliggende strand.

Finn ditt hotell

REISEFORSLAG TIL THAILAND

Karona Resort & Spaprimecomfort
 • Passer for voksne
Karona Resort & Spa
Karon Beach, Phuket, Thailand
 • 2 uker
 • Fly + del i Dobbeltrom i bungalow
 • Inkl. Frokostbuffé
 • Avreise 5 mar 2020 fra Oslo, Gardermoen
Frokostbuffé
Oslo, Gardermoen, 5 mar 2020, 2 uker
Kantary Beach Villas & Suitesprimeselect
 • Passer for voksne
Kantary Beach Villas & Suites
Khao Lak, Phuket, Thailand
 • 2 uker
 • Fly + del i Dublettrom juniorsuite
 • Inkl. Frokostbuffé
 • Avreise 5 mar 2020 fra Oslo, Gardermoen
Frokostbuffé
Oslo, Gardermoen, 5 mar 2020, 2 uker
Phuket Orchid Resort & Spafamilygarden
 • Barnevennlig
Phuket Orchid Resort & Spa
Karon Beach, Phuket, Thailand
 • 2 uker
 • Fly + del i Dobbeltrom, balkong
 • Inkl. Frokostbuffé
 • Avreise 5 mar 2020 fra Oslo, Gardermoen
Frokostbuffé
Oslo, Gardermoen, 5 mar 2020, 2 uker

Reiser til Thailand

Phuket
De fine strendene er den viktigste grunnen til at så mange velger å reise til Phuket år etter år. På denne populære halvøya er det et stort tilbud om shopping og mange restauranter og barer.
Krabi
Oppdag den paradisiske thailandske skjærgården på en reise til Krabi. Her er den ene stranden hvitere enn den andre, og med longtailbåt kan du utforske en ny strand hver dag i ferien.
Sentrale Thailand
En reise til sentrale deler av Thailand kan inneholde alt fra storbyliv i Bangkok til fine strender og minneverdige naturopplevelser. Det går fint an å kombinere flere reisemål på samme reise.
Nord-Thailand
Alle som er glade i å reise til Thailand burde før eller siden besøke Nord-Thailand, hvor natur, tempo og klima skiller seg ut fra resten av landet.

FINN REISE TIL Thailand