Se hotell (12)

Reiser til Khao Lak

Khao Lak er en flere kilometer lang strand i Phang Nga-provinsen ca. 1,5 time nord for Phuket – perfekt for alle som foretrekker en rolig ferie.
Som på så mange andre feriesteder i Thailand er det stranden som er trekkplasteret i Khao Lak. De kilometerlange strendene med gyllen sand er vanskelige, om ikke umulige, å motstå. Og hvorfor skulle du det? White Sand Beach er nøyaktig hva det høres ut som; en lang, palmebeskyttet strand med pudderaktig, hvit sand. Mange mener at Khao Lak er ensbetydende med paradis. Med de lange strendene og de frodige regnskogene er det lett å forelske seg i stedet. Khao Lak er helt klart det roligste feriestedet rundt Phuket, og kanskje der du best opplever hva som er det egentlige Thailand.

Det ligger flere gode restauranter langs hovedgaten, og mange av dem har fin utsikt mot den vakre solnedgangen. Khao Lak kan nok oppfattes som litt for rolig for enkelte, men for andre er det et perfekt sted å slappe av noen varme ferieuker. Det er alltid god plass på stranden, og du kan gå fine turer langs vannet og på småveiene.

Hotell for livsnytere

Hvis du skal reise på ferie uten barn anbefaler vi noen av våre Prime Select-hotell i Khao Lak: Kantary Beach og Beyond Resort. Begge passer godt for voksne, og har spa og strandbeliggenhet og får meget høye karakterer fra våre tidligere gjester.

Barnevennlig hotell i Khao Lak

Ving tilbyr også et hotell for hele familien: På Emerald Beach Resort & Spa bor du omgitt av tropisk vegetasjon rett ved havet. Dagene tilbringer man helst på den vakre stranden, ved bassengområdet eller i den skyggefulle hagen, alt etter eget ønske. Hvis du vil omgås med andre, arrangeres det aktiviteter for barn og voksne i alle aldre både på dagtid og kveldstid.

Se mer av Thailand

Har du lyst til å ta en pause fra solsengen er det mye å se i området. Du kan for eksempel ta en båttur til den lille øygruppen Koh Similan dit snorklere og dykkere valfarter for å oppleve de fargerike korallrevene. Med litt flaks kan du få se både havskilpadder, rokker, blekksprut og masse fargerike fisker. Du kan også ta en tuk-tuk til noen av fossefallene i området: Nam Tok Tone Prai eller Nam Tok Lampi.
Nyttige tips
  • Familiehotell
  • Hotell for voksne
  • Hotell på stranden
  • Hotell med spa
  • Kilometerlange sandstrender
  • Stille og rolig
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Khao Lak

REISEFORSLAG TIL Khao Lak

Finn reise til Khao Lak
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.