Se hotell (12)

Reiser til Khao Lak

Khao Lak er en flere kilometer lang strand rett nord for Phuket, perfekt for alle som foretrekker en rolig ferie.

Som på så mange andre feriesteder i Thailand er det stranden som er trekkplasteret i Khao Lak. De kilometerlange strendene med gyllen sand er vanskelige, om ikke umulige, å motstå. Og hvorfor skulle du det? White Sand Beach er nøyaktig hva det høres ut som; en lang, palmebeskyttet strand med pudderaktig, hvit sand. Mange mener at Khao Lak er ensbetydende med paradis. Med de lange strendene og de frodige regnskogene er det lett å forelske seg i stedet. Khao Lak er helt klart det roligste feriestedet rundt Phuket, og kanskje der du best opplever hva som er det egentlige Thailand.

Det ligger flere gode restauranter langs hovedgaten, og mange av dem har fin utsikt mot den vakre solnedgangen. Khao Lak kan nok oppfattes som litt for rolig for enkelte, men for andre er det et perfekt sted å slappe av noen varme ferieuker. Det er alltid god plass på stranden, og du kan gå fine turer langs vannet og på småveiene.

Hotell for livsnytere

Hvis du skal reise på ferie uten barn anbefaler vi noen av våre Prime Select-hotell i Khao Lak: Kantary Beach og Beyond Resort. Begge passer godt for voksne, og har spa og strandbeliggenhet og får meget høye karakterer fra våre tidligere gjester.

Barnevennlig hotell i Khao Lak

Ving tilbyr også et hotell for hele familien: På Emerald Beach Resort & Spa bor du omgitt av tropisk vegetasjon rett ved havet. Dagene tilbringer man helst på den vakre stranden, ved bassengområdet eller i den skyggefulle hagen, alt etter eget ønske. Hvis du vil omgås med andre, arrangeres det aktiviteter for barn og voksne i alle aldre både på dagtid og kveldstid.

Se mer av Thailand

Har du lyst til å ta en pause fra solsengen er det mye å se i området. Du kan for eksempel ta en båttur til den lille øygruppen Koh Similan dit snorklere og dykkere valfarter for å oppleve de fargerike korallrevene. Med litt flaks kan du få se både havskilpadder, rokker, blekksprut og masse fargerike fisker. Du kan også ta en tuk-tuk til noen av fossefallene i området: Nam Tok Tone Prai eller Nam Tok Lampi.

Nyttige tips
 • Familiehotell
 • Hotell for voksne
 • Hotell på stranden
 • Hotell med spa
 • Kilometerlange sandstrender
 • Stille og rolig
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Khao Lak

Vær
 • januar
31°23°
9
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • februar
32°23°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mars
33°24°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • april
33°25°
7
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • mai
31°25°
6
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • juni
31°25°
5
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
12
Regnfrie dager
 • juli
31°25°
3
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • august
31°24°
4
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • september
30°24°
4
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • oktober
31°24°
5
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • november
31°24°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • desember
31°24°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
Strender
Khao Lak har mange vidunderlige strender med lys og finkornet sand. Det er bare å legge ut på oppdagelsesreise. Vanndybden kan variere på grunn av store tidevannsforskjeller i området. Det er utleie av solsenger og parasoller på avgrensede strandsoner.

Khuk Khak Beach

En lang og vakker sandstrand rett nord for Khao Lak sentrum. Her kan du finne din egen bit av paradiset.

White Sand Beach

En av de vakreste strendene i området rundt Khao Lak. Populære White Sand Beach lever virkelig opp til navnet sitt med en lang palmestrand med pudderaktig, hvit sand. Det ligger noen restauranter her, og det er tilbud om noen aktiviteter.

Khao Lak Beach

Denne stranden ligger sør for Khao Lak sentrum, like ved vårt hotell Emerald Resort. Stranden er ca. fem kilometer lang, og enkelte steder ligger det klipper i vannkanten.

Nang Tong Beach og Bang Niang

Stranden Nang Tong ligger litt nord for Khao Lak og glir etter et stykke over i Bang Niang. Bang Niang ligger sentralt til i Khao Lak med mange hotell i området. Dette betyr at det i høysesong kan være mange mennesker på stranden. Enkelte deler av stranden er også privateid.

Sol og bad på Phuket

Phuket har mange herlige strender, og en fin måte å finne veien til dem er å ta en taxibåt, en såkalt longtail-båt. Den kjører deg til stranden hvor du nyter noen timer i solen, og henter deg ved avtalt klokkeslett. Avtal pris og tid før avreise.
Fly og transport

Flytid

Ca. 12 timer fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding(er).

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til Khao Lak i vinterhalvåret.

Du kan dessuten reise med Ving til Khao Lak hele året med rutefly.

Flyet lander på Phuket flyplass.
Med Vings busstransport kommer du enkelt og trygt til hotellet ditt i Khao Lak. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Transporten foregår som regel med buss, men av og til med minibuss eller taxi avhengig av hotellets tilgjengelighet og antall gjester. Reisetiden fra Phukets flyplass til hotellet ditt varierer fra ca. 1 time og 30 minutter til ca. 2 timer og 30 minutter (70-95 km), avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Den eksakte bussruten er avhengig av lokale forhold og bestemmes på reisemålet. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
Mat, drikke og natteliv
Khao Lak har flere lokale thairestauranter hvor du kan spise både billig og veldig godt. Det er langt mellom førsteklasses restauranter, men prøv noen av de store hotellene som Le Meridien og Beyond Resort. I de senere år har det dukket opp noen restauranter med skandinavisk mat i sentrum av Khao Lak.

Mat og drikke i Thailand

Det er rimelig å spise godt i Thailand, og variasjonen er enorm. På de mest populære reisemålene som for eksempel Patong kan prisnivået være høyere, men sammenlignet med Norge er det fortsatt veldig billig. Det er vanlig å bestill to–tre retter per person og la alle smake på alt. Som ellers når man er i utlandet er det to grunnregler: Velg et sted hvor det er mange gjester, og hvis mulig et sted hvor det er mange thaier. Den første regelen garanterer at maten ikke har stått for lenge, og den andre at maten holder god kvalitet.

Maten i Thailand

Det thailandske kjøkken, i hvert fall det ute ved kysten, baserer seg hovedsakelig på ferskvarer og basisvarer som nudler og ris. De fleste menyene virker veldig omfattende ved første øyekast, men du oppdager snart at det dreier seg om variasjoner over noen få temaer. Det vi kalles wok, altså ingredienser som er hurtig stekt, serveres ofte med eller uten ris og nudler, separat eller som en del av retten. Pad thai er et av disse mange navnene, og denne retten består av nudler, tofu, egg, grønnsaker og andre godbiter, og serveres ofte med hakkede peanøtter.

Fried rice

Fried rice kommer i et utall varianter; med reker, kylling, storfekjøtt, vegetarisk eller hva kokken har i bakhånd. En slags asiatisk "pytt i panne", altså. Fried rice får du overalt, og er en av de tryggeste rettene man kan velge for å unngå magesyke, siden den alltid en nylaget.

Rice and curry

Et annet hovedtema er rice and curry, en slags thailandsk hurtigmat, hvor du får en tallerken ris og selv forsyner deg fra de skålene med curry som står fremme. Her er det like mange varianter som det er kokker. Til forskjell fra stekt ris eller nudler kan curries være ordentlig krydret med chili og andre sterke saker, så det er ikke noe for nybegynnere.

Salat

Ulike typer salater er også populære. Det befinner seg ganske langt fra vår tamme salat, og inneholder ofte kylling, reker, blekksprut og annet kjøtt. En salat med ris er ofte nok til lunsj. En advarsel: Thailandske salater er sterk kost! Her viser ofte kokken sin forkjærlighet for chili, og en salat kan være overstrødd med hakkede røde og grønne chilier. Vær forsiktig og bestill hvit ris ved siden av, for det hjelper ikke med vann.

Suppe

Suppe må også nevnes når man snakker om thailandsk mat. De kan enten være klare eller tykke. Tykke supper er ofte basert på kokosmelk, noe som gir en litt søt smak. Supper er en naturlig del av et thailandsk måltid.

Matnyttige begrep

På de aller fleste restauranter er menyen på engelsk, men det kan likevel være morsomt å kjenne igjen noen begrep. Stavemåten kan varierer noe, da thaiene ikke bruker det vestlige alfabetet, men oversetter lyden til bokstaver.

• Biff – Woa
• Fisk – Pla
• Svinekjøtt – Muu
• Kylling – Gai
• Ris – Kao
• Nudler– Guay tiaw
• Reker – Gung
• Vann – Nam

Drikke

De to vanligste ølmerkene er Singha og Chang, begge godt tilpasset det thailandske klimaet og skikkelige tørsteslukkere. Singha er litt søtere enn Chang. Alkoholprosenten ligger på 6–7 volumprosent. I tillegg til Singha og Chang støter man på de større ølmerkene som Heineken, Carlsberg og Tiger.
Fruktjuice må man definitivt prøve. De finnes både som juice og shakes, da som en forfriskende blanding av saftis og vann. De lages av vann på flaske, og er både trygge å drikke og oppkvikkende. Om du ikke sier fra at du bare ønsker litt sukker, kan de bli litt vel søte. En annen populær drink er såkalt Mekongwhisky. Mange foretrekker å blande den med Cocoa Cola.
Khao Lak er et fredelig reisemål med et begrenset natteliv. Stedet har flere små og hyggelige restauranter som serverer god thaimat, fruktjuice og kaldt thailandsk øl som Singha og Chang. I de siste årene har det dukket opp en liten sidegate til hovedgaten, hvor du finner de mer tradisjonelle thaibarene.
Shopping
Khao Lak har mange små og mellomstore butikker med et fint utvalg. Noen butikker tar de vanlige kortene, men det er lurt å ha kontanter i baklomma.

Kjøpesenter

Du finner kjøpesentre på Phuket. Langs veien til Phuket Town ligger de tre store sentrene Lotus, Cenrtal Festival og Big C. I Phuket Town kan du handle på Robinson og Ocean Plaza. I Patong ligger nye Jungceylon med et stort butikkutvalg.

Marked i Khao Lak

Khao Lak har to lokale markeder som selger mat og klær. Det ene ligger i Bang Niang og det andre, Build Market, finner du rett utenfor sentrum av Bang Niang.

Shopping på Phuket

Thailand er landet for deg som elsker å shoppe. Her kan du fylle kofferten med alt mellom himmel og jord, og utvalget er enormt og prisene lave. Kjøpesentrene har alltid hatt faste priser, og flere og flere butikker begynner å innføre det. På markeder og i mange småbutikker gjelder fortsatt regelen om at man skal prute til en pris begge parter er fornøyd med. Vær ikke redd for å begynne med å prute ned til halv pris. Husk at selgeren alltid sørger for å sitte igjen med en liten fortjeneste.

Kjøpesentre

På veien til Phuket Town ligger de tre store varehusene Tesco Lotus, Big C og Central Festival. I Phuket Town ligger handlesentrene Robinson og Ocean Plaza. I Patong ligger kjøpesenteret Jungceylon. De fleste butikkene ta de vanligste kortene, men sørg for å ha kontanter i bakhånd.

Skreddere

Hjemme er det nesten utenkelig å få sydd seg en dress eller kjole. Det er dyrt, og det er ikke så mange skreddere igjen. Men i Thailand er det omvendt, for her ligger det en skredder på ethvert gatehjørne, og prisene er lave. Skreddersydde klær kan fås for samme pris som fabrikksydde hjemme, om ikke billigere.

Det er mange dyktige skreddere på Phuket, men det er like mange dårlige som bruker stoffer av dårlig kvalitet og utfører slett arbeid. Selv om plagget ser bra ut, er det kanskje ikke like pent etter noen vask. Vi vil at du skal finne en ærlig og dyktig skredder og bli ordentlig fornøyd.

Varer som er verdt å kjøpe

Ting som er verdt å kjøpe i Thailand:
• Silkestoff
• Skreddersydde plagg
• Smykkesteiner
• Gull, sølv og perler
• Tinnprodukter
• Treutskjæringer
• Batikkstoffer
• Vesker
• Briller og linser

Pruting

Prute bør du gjøre, selv om det er litt uvant for oss nordmenn. Ber de om 600 baht for en fin håndlaget drage kan du begynne med å foreslå 300 og se hva som skjer. Ikke prut for mye om du er oppriktig interessert. På den andre siden skal du ikke kjøpe om du synes det blir for dyrt. Ikke ta det personlig. Om du ikke får det som du vil skal du takke for deg, smile og gå videre. Det kommer flere sjanser. Ikke prut på restauranter og på varer som har en prislapp.
Aktiviteter og severdigheter

Dykking

Khao Lak er kjent for sine fine strender og det krystallklare vannet med vakre koraller og eksotiske, fargeglade fisker. Om du lengter etter å oppleve livet under overflaten skal du kontakte Raya Divers. Dykkerskolen er skandinavisk og har skandinaviske instruktører. Det koster mindre for et grunnkurs i PADI Open Water Diving med sertifikat her enn i Skandinavia.
Vannet er varmt og omgivelsene er vakre, så dette er en opplevelse man virkelig bør unne seg. Om du allerede har dykkersertifikat kan du delta på en av deres herlige utflukter. Ta kontakt med oss for mer informasjon om Raya Divers' dykkerskole, utflukter og kurs.

Minigolf

Det ligger en jungelaktig minigolfbane i sentrum av Bang Niang som både små og store setter pris på. Et perfekt alternativ om det blir litt for mye strandliv.

Similan Islands

Ute i havet vest for Khao Lak ligger Similan Islands. Vannet rundt disse øyene regnes som et av verdens beste dykkeområder. Vannet er klart og tilholdssted for mange fiskearter. For den som liker å holde seg på land er det flere paradisstrender på øyene.

Surin Islands

Nordvest for Khao Lak ligger Surin Islands. Disse øyene minner om Similan Islands, men har betydelig færre turister. Raya Divers arrangerer turer hit.

Khao Lak National Park, Lam Ru

Litt sør for Khao Lak-stranden ligger nasjonalparken Lam Ru med mange plante- og dyrearter. Med litt flaks kan du få øye på makaker, kjempeekorn og svart asiatisk bjørn. Parken omfatter også strender og korallrev og flere fjell, som for eksempel Lak og Sang Tong. Inngangspenger.

Khao Sok National Park

Ca. 50 kilometer nordøst for Khao Lak ligger Khao Sok nasjonalpark. Parkene er kjent for sin oppdemmede innsjø og paradisiske omgivelser. Her finner du verdens eldste regnskog. Inngangspenger.

Gibbon Project i Phuket

Gibbon Rehabilitation Project ved Bang Pae på nordsiden av Phuket tar vare på og forsøker å hjelpe gibbonaper til et fritt liv i trærne og lærer dem å leve i naturen igjen på egen hånd. Åpent hver dag.

James Bond Island

I Phang Nga-bukten reiser de mektige kalksteinsklippene seg over havoverflaten. Noen er mer enn 100 meter høye. Her finner du den berømte James Bond-øya, kjent fra "The Man with the Golden Gun".

Wat Suwan Naka – et av de største tempelområdene i Phang Nga

Wat Suwan Naka er et av de største tempelområdene i hele Phang Nga-provinsen. I en grotte er det en stor liggende Buddhastatue hvor du kan bli velsignet av en munk. Grottetempelet er tilholdssted for mange aper.

Nam Tok Lampi

Vakkert fossefall ca. tre mil sør for Khao Lak. For å komme hit går du først en tur gjennom frodig og tett jungel.

Ton Chong Fah

Foss i et avsidesliggende område av nasjonalparken Lam Ru et stykke nord for Khao Lak.

Sai Rung

Den fossen som ligger nærmest Khao Lak, ca. ti kilometer nord for Bang Niang. Den beste tiden på året å besøke stedet er i oktober og november da det fortsatt kan være regntid i Thailand.

Takua Pa – gammel by med typisk portugisisk arkitektur

Takua Pa ligger nord for Khao Lak. Gamlebyen er kjent for sin bebyggelse i typisk portugisisk kolonistil.

Tsunami Memorial Place – politibåten som ble minnesmerke for tsunamien

Ved Tsunami Memorial Place ligger politibåten som ble et minnesmerke for tsunamien i 2004. Båten ligger ca. to kilometer inne på land. Ved siden av båten, på hovedveien, ligger det også et tsunamimuseum.
Hvordan du tar deg rundt
I Khao Lak kan du ta tuk-tuk, taxi og motorsykkeltaxi, og det går buss til og fra Phuket Town. Vi advarer mot å leie bil, motorsykkel, moped og vannscooter. Ingen utleiefirmaer har totalforsikring, og det er farlig å kjøre på egen hånd. Reiseforsikringen dekker ikke hvis noe oppstår ved leie av motorkjøretøy. Vi anbefaler i stedet å leie en taxi eller en luftkondisjonert buss med engelsktalende sjåfør.

Taxi

Taxi kan bestilles og ser ut som vanlige biler. Hotellet ordner også taxiservice, men den er ofte litt dyrere enn taxiene utenfor hotellområdet. Thaiene mener ofte tuk-tuk eller motorsykkeltaxi når de sier "taxi", noen som kan være godt å vite. Ordet limousin brukes om taxibil. Fra flyplassen kan du også ta Taxi-Meter, de desidert rimeligste taxibilene.

Tuk-tuk

I Khao Lak kan du kjøre tuk-tuk, de små lokale taxibussene. Avtal prisen på forhånd når du skal på lengre turer. Glem ikke å prute når du kjører tuk-tuk.

Buss

Mellom Khao Lak og Phuket (Phuket Town) kan du ta buss. Bussen går en gang i timen på dagtid, og det er mange forskjellige typer buss. De aller fleste har luftkondisjonering.
Fakta

Vår service på reisemålet

Du kan få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon og på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd. Hvis vi ikke kan hjelpe deg over telefon eller e-post kommer vi ut til ditt eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter, møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer deg på riktig buss hvis du har bestilt transport.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Vaksinering

Ving anbefaler Twinrix fra GlaxoSmithKline AS. Da får du mangeårig beskyttelse mot både Hepatitt A og B. Twinrix bør du få minst 4 uker før du reiser. Mer informasjon på www.reiseklinikken.no.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd på Utenriksdepartementets nettsider.

Valuta og betaling

Baht (THB). På reisemålet fungerer EuroCard, MasterCard og VISA. Minibank finner du på flyplassen, i Khao Laks sentrum og på flere hotell.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Sommertid: +5 timer. Vintertid: +6 timer.

Elektrisitet

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

Thai, men mange som jobber i turistnæringen snakker også litt engelsk.

Ekstrasenger

Er dere tre personer som bor i et rom eller i en leilighet i Thailand, innebærer det ofte at dere må dele seng eller senger (to smale dobbeltsenger, én eller to dobbeltsenger queen size eller én dobbeltseng king size). Den sengen som deles har felles madrass og sengetøy. Tar rommet eller leiligheten fire personer får dere dele to smale dobbeltsenger, to dobbeltsenger queen size eller en king size seng. Se hva som gjelder spesifikt for ditt hotell.

Øvrig informasjon

Khao Lak ligger i Phang Nga på fastlandet, ca. 85 km fra flyplassen på Phuket. Fortau og gater har groper og høye kanter. Kupert mellom strendene. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Reise med barn

Å reise med barn til Phuket

Det er mange som tar med seg barn, også spedbarn, til Thailand. Det eneste som kan være litt besværlig er den forholdsvis lange flyreisen og eventuell jetlag. Men det pleier å være glemt etter en dag eller to. Forhåndsbestill gjerne transport fra flyplassen til hotellet, slik at det er i orden når dere lander.

Mat til barna

For barn som er litt kresne i matveien står både kylling og pommes frites på menyen, og de kan i tillegg prøve fried rice eller banana pancake. Retter med chili kan vente til de er litt større. Kjøp alltid vann på flaske; det kan utgjøre forskjellen mellom en fantastisk ferie og to uker på hotellrommet. Så er det bare å slippe barna løs på stranden!

Barnevennlige boforhold

Det beste for en familie er kanskje å velge et mindre bungalow-hotell eller resort. Da bor dere nær stranden og restauranten og har kort vei hjem til sengen. Har dere med en Babycom blir ferien garantert en suksess.

Restauranter

Barn er velkommen og høyt elsket overalt i Thailand, men det er sjelden at de vises spesielle hensyn på restaurantene. Det er for eksempel ingen barnemenyer, men menyene inneholder som regel noe også små barn kan spise: Omelett, kyllingsandwich, frukttallerken eller banana fritters. Det er sjelden at restaurantene har barnestoler, stellebord o.l.

Barnemat og bleier

De selger barnemat og bleier på velassorterte apotek, i enkelte dagligvarebutikker og på noen av de større hotellene.

REISEFORSLAG TIL Khao Lak

Emerald Beach Resort & Spa
familygarden
 • Barnevennlig
Emerald Beach Resort & Spa
Khao Lak, Phuket, Thailand
 • Fly + del i Dobbeltrom med balkong
 • 2 uker
 • Inkl. frokostbuffé
 • Avreise 13 mar 2022 fra Oslo, Gardermoen
Frokostbuffé
Fly + hotell, 2 uker
13 mar 2022 fra Oslo, Gardermoen
Kantary Beach Villas & Suites
nordiskefavoritter
Kantary Beach Villas & Suites
Khao Lak, Phuket, Thailand
 • Fly + del i Dublettrom juniorsuite
 • 2 uker
 • Inkl. frokostbuffé
 • Avreise 13 mar 2022 fra Oslo, Gardermoen
Frokostbuffé
Fly + hotell, 2 uker
13 mar 2022 fra Oslo, Gardermoen
Palm Galleria
Palm Galleria
Khao Lak, Phuket, Thailand
 • Fly + del i Dobbeltrom deluxe mot havet
 • 2 uker
 • Inkl. frokostbuffé
 • Avreise 16 jan 2022 fra Oslo, Gardermoen
Frokostbuffé
Fly + hotell, 2 uker
16 jan 2022 fra Oslo, Gardermoen
The Leaf Oceanside by Katathani
The Leaf Oceanside by Katathani
Khao Lak, Phuket, Thailand
 • Fly + del i Dobbeltrom
 • 2 uker
 • Inkl. frokost
 • Avreise 13 mar 2022 fra Oslo, Gardermoen
Frokost
Fly + hotell, 2 uker
13 mar 2022 fra Oslo, Gardermoen
The Waters Khao Lak by Katathani
The Waters Khao Lak by Katathani
Khao Lak, Phuket, Thailand
 • Fly + del i Dobbeltrom
 • 2 uker
 • Inkl. frokostbuffé
 • Avreise 2 jan 2022 fra Oslo, Gardermoen
Frokostbuffé
Fly + hotell, 2 uker
2 jan 2022 fra Oslo, Gardermoen
X10 Khaolak Resort
X10 Khaolak Resort
Khao Lak, Phuket, Thailand
 • Fly + del i Dobbeltrom
 • 2 uker
 • Inkl. frokostbuffé
 • Avreise 16 jan 2022 fra Oslo, Gardermoen
Frokostbuffé
Fly + hotell, 2 uker
16 jan 2022 fra Oslo, Gardermoen
Finn reise til Khao Lak
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.