Se hotell (15)

Reiser til Khao Lak

Khao Lak er en flere kilometer lang strand i Phang Nga-provinsen ca. 1,5 time nord for Phuket – perfekt for alle som foretrekker en rolig ferie.
Som på så mange andre feriesteder i Thailand er det stranden som frister deg til å reise til Khao Lak. De kilometerlange strendene med gyllen sand er vanskelige, om ikke umulige, å motstå. Og hvorfor skulle du det? White Sand Beach er nøyaktig hva det høres ut som; en lang, palmebeskyttet strand med pudderaktig, hvit sand. Mange mener at Khao Lak er ensbetydende med paradis. Med de lange strendene i vest og den frodige regnskogen i øst, er det lett å forelske seg i stedet. Khao Lak er helt klart det roligste feriestedet rundt Phuket, og kanskje der du best opplever hva som er det egentlige Thailand. Det ligger flere gode restauranter langs hovedgaten, og mange av dem har fin utsikt. Hvis du vil nyte middagen mens du ser på den spektakulære solnedgangen, er stranden det perfekte stedet. Khao Lak kan nok oppfattes som litt for rolig for enkelte, men for andre er det et perfekt sted å slappe av noen varme ferieuker. Det er alltid god plass på stranden, og du kan gå fine turer langs vannet og på småveiene.

Hotell for livsnytere

Hvis du skal reise på ferie uten barn, for å nyte livet og reisefølget ditt, anbefaler vi Beyond Resort Khao Lak. Hotellet passer godt for voksne, med spa, strandbeliggenhet og meget høye karakterer fra våre tidligere gjester.

Barnevennlig hotell i Khao Lak

Ving tilbyr også et hotell for hele familien: På Emerald Beach Resort & Spa bor du omgitt av tropisk vegetasjon rett ved havet. Dagene tilbringer man helst på den vakre stranden, ved bassengområdet eller i den skyggefulle hagen, alt etter eget ønske. Hvis du vil omgås med andre, arrangeres det aktiviteter for barn og voksne i alle aldre både på dagtid og kveldstid.

Se mer av Thailand

Her er det også mange utfluktsmuligheter for den som vil reise rundt og se litt mer av Thailand. Du kan for eksempel ta en båttur fra Khao Lak til den lille øygruppen Koh Similan dit snorklere og dykkere valfarter for å oppleve de fargerike korallrevene. Med litt flaks kan du få se både havskilpadder, rokker, blekksprut og masse fargerike fisker. Eller du kan ta en tuk-tuk til noen av fossefallene i Khao Lak: To Chong Fah Waterfall eller To Sai Rung Waterfall.
Nyttige tips
  • Familiehotell
  • Hotell for voksne
  • Hotell på stranden
  • Hotell med spa
  • Kilometerlange sandstrender
  • Stille og rolig

Våre gjesters vurdering Khao Lak

Finn reise til Khao Lak

REISEFORSLAG TIL Khao Lak