Se hotell (15)

Reiser til Patong Beach

I løpet av en ferie i Patong Beach rekker du å få med deg både shopping, natteliv, utflukter og herlig badeliv på den kilometerlange stranden.
Patong er som en innbydende eksotisk buffé – her er det noe for alle. Hvor ellers kan du spise en tre-kilos hummer til middag, prute på en skreddersydd dress, prøve strikkhopping og se thaiboksing, høre den nyeste club mix, nyte solnedgangen og ta en drink – mer eller mindre innen ett og samme kvartal?

Patong er Phukets mest populære reisemål, en blanding av marked og folkefest, som åpner ved soloppgang og stenger i de sene nattetimer. Her er det kort vei mellom alt fra saftig ananas, vannski og massasje til små strandbarer, gigantiske nattklubber og en mengde restauranter. Dagene tilbringes som regel på stranden eller med å utforske Patongs enorme mengde butikker. Når mørket senker seg trekkes man mot fornøyelses- og restaurantområdene hvor neonlysene blinker til ut i de små timer, og stemningen er livlig og utfordrende på én og samme tid. Patong sover aldri.

Patong Beach

Uten stranden hadde ikke Patong vært like populær, for den virker som en motvekt til byens neonglitrende fornøyelser. Søker du litt avveksling i ferien er det bare å legge seg på stranden som strekker seg tre kilometer langs hele Patong. Her kan du slappe av og nyte tilværelsen, og alle strandbarene og restaurantene gjør at du aldri går tørst eller sulten.

Valgfrihet med Ving

Hvordan vil du bo? På et hotell nær stranden, nær sentrum eller nær begge to? Billig eller eksklusivt? Med over et dusin hotell, fra enkle budsjetthotell til ekstra luksus er du sikker på å finne noe som passer for deg og de du reiser sammen med. Vil du heller bo i leilighet kan du bestille det også. Men uansett hvor du velger å bo bør du ta en titt på Duangjitt Resort & Spa, et av våre mest populære hotell på hele Phuket.

Spennende utflukter

Vil du se noe mer enn Patong i løpet av reisen til Phuket er det bare å utforske Thailands største øy. Dra på utflukt med tuk-tuk eller longtail-båt og opplev øde strender, gamle templer, kultur og tett jungel. Vil du dykke ligger noen av verdens beste dykkeområder bare en kort båttur unna.
Nyttige tips
  • Prisgunstig innkvartering
  • Hotell ved stranden
  • Hotell i sentrum
  • Kilometerlang sandstrand
  • Gode shoppingmuligheter
  • Restauranter og uteliv

Våre gjesters vurdering Patong Beach

Finn reise til Patong Beach