Se hotell (17)

Reiser til Patong Beach

I løpet av en ferie i Patong Beach rekker du å få med deg både shopping, natteliv, utflukter og herlig badeliv på den kilometerlange stranden.
Patong er som en innbydende eksotisk buffé – her er det noe for alle. Hvor ellers kan du spise en tre-kilos hummer til middag, prute på en skreddersydd dress, prøve strikkhopping og se thaiboksing, høre den nyeste club mix, nyte solnedgangen og ta en drink – mer eller mindre innen ett og samme kvartal?

Patong er Phukets mest populære reisemål, en blanding av marked og folkefest, som åpner ved soloppgang og stenger i de sene nattetimer. Her er det kort vei mellom alt fra saftig ananas, vannski og massasje til små strandbarer, gigantiske nattklubber og en mengde restauranter. Dagene tilbringes som regel på stranden eller med å utforske Patongs enorme mengde butikker. Når mørket senker seg trekkes man mot fornøyelses- og restaurantområdene hvor neonlysene blinker til ut i de små timer, og stemningen er livlig og utfordrende på én og samme tid. Patong sover aldri.

Patong Beach

Uten stranden hadde ikke Patong vært like populær, for den virker som en motvekt til byens neonglitrende fornøyelser. Søker du litt avveksling i ferien er det bare å legge seg på stranden som strekker seg tre kilometer langs hele Patong. Her kan du slappe av og nyte tilværelsen, og alle strandbarene og restaurantene gjør at du aldri går tørst eller sulten.

Valgfrihet med Ving

Hvordan vil du bo? På et hotell nær stranden, nær sentrum eller nær begge to? Billig eller eksklusivt? Med over et dusin hotell, fra enkle budsjetthotell til ekstra luksus er du sikker på å finne noe som passer for deg og de du reiser sammen med. Vil du heller bo i leilighet kan du bestille det også. Men uansett hvor du velger å bo bør du ta en titt på Duangjitt Resort & Spa, et av våre mest populære hotell på hele Phuket.

Spennende utflukter

Vil du se noe mer enn Patong i løpet av reisen til Phuket er det bare å utforske Thailands største øy. Dra på utflukt med tuk-tuk eller longtail-båt og opplev øde strender, gamle templer, kultur og tett jungel. Vil du dykke ligger noen av verdens beste dykkeområder bare en kort båttur unna.
Nyttige tips
 • Prisgunstig innkvartering
 • Hotell ved stranden
 • Hotell i sentrum
 • Kilometerlang sandstrand
 • Gode shoppingmuligheter
 • Restauranter og uteliv
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Patong Beach

Strender
Patong Beach er den mest populære stranden på Phuket, og her er det ingen fare for å kjede seg. Om du går lei av å bade kan du prøve forskjellige aktiviteter langs stranden, eller hvorfor ikke prøve en deilig thaimassasje i nærheten av stranden?

Freedom Beach

Freedom Beach ligger mellom Karon Beach og Patong og kan kun nås med taxibåt. Dette er antakelig en av Phukets reneste og mest velstelte strender. Den er så finkornet at sanden knirker når du går på den. Her er det utmerkede snorklemuligheter på et avsperret område med koraller og et yrende fiskeliv.
Mat, drikke og uteliv
Patong Beach har mer enn hundre restauranter som serverer all slags mat. Restaurantene er i alle prisklasser, og utvalget er både thailandsk og internasjonalt. I sentrum av Patong ligger det en mengde restauranter, og langs strendene kan du nyte god mat på en hyggelig uteservering.

Gatekjøkken og matmarkeder

I Patong er det en overflod av gatekjøkken og lokale matmarkeder, blant annet Den Banzaan og matmarkedet ved Jungceylon Shopping Center. I Patong treffer du på gateselgere som tilbyr frukt, blant annet mango, papaya, mangostan, rambutan, ananas, banan og mange andre eksotiske frukter. Utvalger et uendelig! Varene oppbevares i en liten glassdisk på en vogn, og du peker på det du vil ha. Gateselgerens fingerferdighet når de skreller og skjærer opp frukten er en delikat opplevelse.
Patong har et utstrakt natte- og fornøyelsesliv. Du finner alle slags barer, lounger, puber og nattklubber i byen, og om du er usikker på hvor du skal gå, kan du alltid starte på Bangla Road. Denne gaten ligger omtrent midt i Patong, og lokker med flere store klubber. Langs gaten er det nok av mer eller mindre livlige barer og restauranter hvor du kan både innlede og avrunde kvelden.
Les mer om uteliv på Phuket.
Shopping
Om du planlegger å handle i Patong er det bare å vente på solnedgangen. Mange gater i Patong forvandles etter mørkets frambrudd til et stort nattmarked med boder som selger håndverk, silkesjal, saronger, strand- og fritidsklær, lærvarer, kofferter, elektronikk og leker. I Patong er det dessuten mange skreddere, apotek, supermarkeder og butikker som selger det aller meste.

Linser og briller

Linser og briller kan ordnes på noen timer i Patong. Ta med deg spesifikasjoner eller de gamle brillene hjemmefra, så går det raskere. Skjeve hornhinner tar litt lenger tid. Synsundersøkelse, glass og linser er mye billigere enn hjemme, mens innfatninger koster nesten det samme.

Handlesenter i Patong

Jungceylon er et stort og kjent handlesenter i hjertet av Patong. Her er det butikker for alle, fra finere klesbutikker til små og lokale suvenirbutikker. I øverste etasje finner du elektronikk og godteri. Senteret har også restauranter og en kino.

Markeder

Flere steder på Phuket har lokale markeder hvor du finner alt fra klær og kjøkkenutstyr til ferske grønnsaker, frukt og alt av matvarer. I selve Patong ligger markedene spredt litt overalt, og de pleier å åpne noen timer før solnedgang og stenger ved midnatt.

Central Festival – stort handlesenter mellan Patong og Phuket Town

Mellom Patong og Phuket Town ligger det enorme handlesenteret Central Festival. Her finner du det aller nyeste, med kjente butikker og varemerker.
Sport og trening
I Patong Beach kan du prøve ulike typer vannsportsaktiviteter, spille golf eller prøve deg på thaiboksing.
Aktiviteter og severdigheter
Det er mange aktiviteter å prøve seg på i Patong, som ulike typer vannsport, rimelig massasje, matlagingskurs, kino, nasjonalparker og øyutflukter med longtail-båt. Besøker du Phuket Town får du oppleve Phukets spennende provinshovedstad.
I Patong er det først og fremst fokus på strand- og fornøyelsesliv, men Patong er et fint utgangspunkt for deg som vil dra på utflukter og oppleve mer av Phuket.

Wat Suwan Khiri Wong (Patong Temple)

Et vakkert buddhisttempel rett utenfor Patong sentrum.
Utflukter
Berømte Phuket
Berømte Phuket
Bli med på en halvdagsutflukt full av kultur og fine opplevelser. Mat og drikke er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Opplev Thailand på sykkel fra Phuket
Opplev Thailand på sykkel fra Phuket
Vil du oppleve det ekte Thailand, se naturen og være aktiv? Da er dette utflukten for deg! Lunsj og forfriskninger er inkludert. Denne utflukten går hele året, og det er mulig å forhåndsbestille den i vintersesongen.
Les mer om utflukten
Phang Nga – En smak av Thailand
Phang Nga – En smak av Thailand
En spennende heldagsutflukt med fokus på Thailands vakre natur. Med buss og longtail-båt besøker vi Phang Nga-bukten og øya Koh Pin Kan, kjent fra Bond-filmen "Mannen med den gylne pistol". Lunsj, vann og te eller kaffe er inkludert.
Les mer om utflukten
Phi Phi og Early Bird
Phi Phi og Early Bird
En heldagstur med soling, bading og snorkling ved strender i den vakre skjærgården. Pikniklunsj på Bamboo Island samt frukt og vann på båten er inkludert. Denne utflukten går kun i vintersesongen.
Les mer om utflukten
Similan Islands – de ni øyene
Similan Islands – de ni øyene
Similan Islands er en av Thailands mest kjente øygrupper. Øyene er kjent for vakre strender, snorkling og dykking. Lunsj og forfriskninger er inkludert. Utflukten kjøres i perioden oktober–mai.
Les mer om utflukten
Phuket – jungeltur
Phuket – jungeltur
Phuket har mye mer enn lekre strender og hyggelige småsteder å by på. Visste du at størsteparten av området er dekket av regnskog? Det betyr at du som er på utkikk etter aktive opplevelser har flere spennende muligheter. Snacks, vann og mineralvann er inkludert. Denne utflukten er det kun mulig å bestille i vintersesongen.
Les mer om utflukten
Krabi Highlights
Krabi Highlights
Bli med på en reise til noen av Krabi-områdets vakreste øyer og strender om bord i en komfortabel speedbåt. Lunsj og drikke er inkludert.
Les mer om utflukten
Med MV Phuket Champagne til sjøs
Med MV Phuket Champagne til sjøs
Hvordan ser du for deg en ferie i paradis? Bli med på en heldagsutflukt om bord på MV Phuket Champagne! Mat og drikke er inkludert.
Les mer om utflukten
Hvordan du tar deg rundt
I Patong kan du reise rundt med lokalbuss, taxi og tuk-tuk. Tilgangen på transport er veldig bra. Fra Patong Beach kan du reise til Phuket Town, og det går offentlig kommunikasjon langs hele kysten opp til Bangtao Beach. Bussen har avgang fra strandpromenaden ca. hver halvtime. Fra Patong kan du ta taxibåt til strendene nord og sør langs kysten. Du kan også leie din egen longtail-båt for en dag. Avtal prisen på forhånd og betal på hjemturen. Båtene holder til ved sørenden av Patong Beach.
Fakta

Vår service på reisemålet

Du kan få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon og på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd. Hvis vi ikke kan hjelpe deg over telefon eller e-post kommer vi ut til ditt eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter, møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer deg på riktig buss hvis du har bestilt transport.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Vaksinering

Ving anbefaler Twinrix fra GlaxoSmithKline AS. Da får du mangeårig beskyttelse mot både Hepatitt A og B. Twinrix bør du få minst 4 uker før du reiser. Mer informasjon på www.reiseklinikken.no.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd på Utenriksdepartementets nettsider.

Valuta og betaling

Baht (THB). På reisemålet fungerer EuroCard, MasterCard og VISA.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Sommertid: +5 timer. Vintertid: +6 timer.

Elektrisitet

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

Thai, men mange som jobber i turistnæringen snakker også litt engelsk.

Øvrig informasjon

Fortau og gater er ujevne og fortauene har høye kanter. Kupert mellom strendene. Patong er i vekst og byggestøy kan forekomme. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Fly og transport

Flytid

Ca. 11 timer fra Oslo lufthavn, mellomlanding forekommer.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til Patong Beach i vinterhalvåret.

Du kan dessuten reise med Ving til Patong Beach hele året med rutefly.

Flyet lander på Phuket flyplass.
Med Vings busstransport kommer du enkelt og trygt til hotellet ditt i Patong Beach. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Transporten foregår som regel med buss, men av og til med minibuss eller taxi avhengig av hotellets tilgjengelighet og antall gjester. Reisetiden fra Phukets flyplass til hotellet ditt er ca. 1 time og 30 minutter (40 km), avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Av og til kjører bussen via Kamala og Bangtao for å levere/hente gjester, og da tar det ca. 10 minutter ekstra. Den eksakte bussruten er avhengig av lokale forhold og bestemmes på reisemålet. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
Vær
 • januar
31°23°
9
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • februar
32°23°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mars
33°24°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • april
33°25°
7
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • mai
31°25°
6
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • juni
31°25°
5
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
12
Regnfrie dager
 • juli
31°25°
3
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • august
31°24°
4
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • september
30°24°
4
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • oktober
31°24°
5
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • november
31°24°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • desember
31°24°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager

Finn reise til Patong Beach
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.