Se hotell (16)

Reiser til Patong Beach

I løpet av en ferie i Patong Beach rekker du å få med deg både shopping, natteliv, utflukter og herlig badeliv på den kilometerlange stranden.
Patong er som en innbydende eksotisk buffé – her er det noe for alle. Hvor ellers kan du spise en tre-kilos hummer til middag, prute på en skreddersydd dress, prøve strikkhopping og se thaiboksing, høre den nyeste club mix, nyte solnedgangen og ta en drink – mer eller mindre innen ett og samme kvartal?

Patong er Phukets mest populære reisemål, en blanding av marked og folkefest, som åpner ved soloppgang og stenger i de sene nattetimer. Her er det kort vei mellom alt fra saftig ananas, vannski og massasje til små strandbarer, gigantiske nattklubber og en mengde restauranter. Dagene tilbringes som regel på stranden eller med å utforske Patongs enorme mengde butikker. Når mørket senker seg trekkes man mot fornøyelses- og restaurantområdene hvor neonlysene blinker til ut i de små timer, og stemningen er livlig og utfordrende på én og samme tid. Patong sover aldri.

Patong Beach

Uten stranden hadde ikke Patong vært like populær, for den virker som en motvekt til byens neonglitrende fornøyelser. Søker du litt avveksling i ferien er det bare å legge seg på stranden som strekker seg tre kilometer langs hele Patong. Her kan du slappe av og nyte tilværelsen, og alle strandbarene og restaurantene gjør at du aldri går tørst eller sulten.

Valgfrihet med Ving

Hvordan vil du bo? På et hotell nær stranden, nær sentrum eller nær begge to? Billig eller eksklusivt? Med over et dusin hotell, fra enkle budsjetthotell til ekstra luksus er du sikker på å finne noe som passer for deg og de du reiser sammen med. Vil du heller bo i leilighet kan du bestille det også. Men uansett hvor du velger å bo bør du ta en titt på Duangjitt Resort & Spa, et av våre mest populære hotell på hele Phuket.

Spennende utflukter

Vil du se noe mer enn Patong i løpet av reisen til Phuket er det bare å utforske Thailands største øy. Dra på utflukt med tuk-tuk eller longtail-båt og opplev øde strender, gamle templer, kultur og tett jungel. Vil du dykke ligger noen av verdens beste dykkeområder bare en kort båttur unna.
Nyttige tips
  • Prisgunstig innkvartering
  • Hotell ved stranden
  • Hotell i sentrum
  • Kilometerlang sandstrand
  • Gode shoppingmuligheter
  • Restauranter og uteliv
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Patong Beach

Finn reise til Patong Beach
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.