Se hotell (3)

Reiser til Phi Phi Island

Tre gode grunner til å reise til Phi Phi Island: Kritthvit sand, deilige badeforhold og fantastiske dykkermuligheter.
Phi Phi-øyene er og forblir Thailands vakreste øyer. Her kan du parkere skoene og leve et barfotliv iført sarong og shorts, og nyte livet under palmene ved bassenget, eller gå turer langs den myke, solvarme sandstranden. Kveldslivet er rolig, men om du savner liv og røre kan du reise med longtail-båt til øyas sentrum Ton Sai. Der er det et godt utvalg av restauranter og andre fornøyelser.

Bo ved stranden på Phi Phi

Ving har flere bra hotell på øya, for eksempel SAii Phi Phi Island Village, en liten bungalow-by på østsiden av øya. Her venter en rolig og avslappet ferie i en bungalow omgitt av en hage med kokospalmer, bougainvillea og andre tropiske blomster. Vil du bo nærmere Ton Sai kan du bestille et av hotellene på stranden i Ton Sai-bukten.

Skreddersy reisen til Phi Phi Island

Med Ving bestiller du reise til Phi Phi Island med rutefly slik at du kan reise akkurat når det passer deg, både på sommeren og om vinteren.

Fantastisk dykking og snorkling

Du kan leie en longtail-båt og selv bestemme kursen, eller bli med på en av de mange snorkle- og dykkerutfluktene som tilbys. Når du dykker i nasjonalparken Hat Thara kan du se leopardhaier, skilpadder, drake- og skorpionfisker og uendelig mye mer. På en bra dag kan sikten være opptil 40 meter!
Nyttige tips
  • Hotell ved stranden
  • Kombiner flere reisemål
  • Valgfri reiselengde
  • Helårsreisemål

Våre gjesters vurdering Phi Phi Island

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Phi Phi Island