Se hotell (3)

Reiser til Phi Phi Island

Tre gode grunner til å reise til Phi Phi Island: Kritthvit sand, deilige badeforhold og fantastiske dykkermuligheter.
Phi Phi-øyene er og forblir Thailands vakreste øyer. Her kan du parkere skoene og leve et barfotliv iført sarong og shorts, og nyte livet under palmene ved bassenget, eller gå turer langs den myke, solvarme sandstranden. Kveldslivet er rolig, men om du savner liv og røre kan du reise med longtail-båt til øyas sentrum Ton Sai. Der er det et godt utvalg av restauranter og andre fornøyelser.

Bo ved stranden på Phi Phi

Ving har flere bra hotell på øya, for eksempel SAii Phi Phi Island Village, en liten bungalow-by på østsiden av øya. Her venter en rolig og avslappet ferie i en bungalow omgitt av en hage med kokospalmer, bougainvillea og andre tropiske blomster. Vil du bo nærmere Ton Sai kan du bestille et av hotellene på stranden i Ton Sai-bukten.

Skreddersy reisen til Phi Phi Island

Med Ving bestiller du reise til Phi Phi Island med rutefly slik at du kan reise akkurat når det passer deg, både på sommeren og om vinteren.

Fantastisk dykking og snorkling

Du kan leie en longtail-båt og selv bestemme kursen, eller bli med på en av de mange snorkle- og dykkerutfluktene som tilbys. Når du dykker i nasjonalparken Hat Thara kan du se leopardhaier, skilpadder, drake- og skorpionfisker og uendelig mye mer. På en bra dag kan sikten være opptil 40 meter!
Nyttige tips
  • Hotell ved stranden
  • Kombiner flere reisemål
  • Valgfri reiselengde
  • Helårsreisemål
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Phi Phi Island

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Phi Phi Island
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.