Se hotell (16)

Reiser til Koh Chang

Reis til Koh Chang før alle andre gjør det! Velkommen til den kuperte og grønne paradisøya Koh Chang. Her venter vakre strender og gode dykkemuligheter.
Koh Chang er en stor nasjonalpark der 75 prosent av arealet er vernet. Her kan du nyte grønn og frodig natur og kritthvite strender uten trengsel. Koh Chang er fremdeles en fredelig og relativt lite utbygget øy, selv om de i senere år er bygget en del hotell her ute. Her kan du nyte en fredelig tilværelse utenfor den store turiststrømmen – enn så lenge. Til Koh Chang kan du reise året rundt, men den beste tiden er fra november til april.

Aktiviteter på Koh Chang

Sør for Koh Chang ligger det flere små øyer som er utmerkede for dykking og snorkling. På Koh Chang kan du også bli med på dyphavsfiske, båtturer, kajakkpadling, fotturer m.m. Det er flere arrangører som tilbyr eventyr i forskjellige former. Sørg for at du får en guide som snakker bra engelsk – da kommer utflukten til å bli både morsom, spennende og lærerik.

Bo bra på Koh Chang

Når du bestiller en reise til Koh Chang med Ving kan du velge mellom flere fine og populære hotell, og alle ligger i nærheten av stranden. Om du reiser uten barn er The Emerald Cove Koh Chang et bra alternativ. Dette hotellet har et fint basseng rett ved stranden, et lekkert spa og flere restauranter.

Vings reiser til Koh Chang

Med Ving kan du reise til Koh Chang med rutefly året rundt. Da velger du selv når det passer deg å reise og hvor lenge du vil være borte. Du får hele reisen i én pakke – komfortabelt, trygt og enkelt.
Nyttige tips
  • Hotell for voksne
  • Gode dykkemuligheter
  • Fine strender
  • Kombiner flere reisemål
  • Valgfri reiselengde
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Koh Chang

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Koh Chang
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.