Se hotell (15)

Reiser til Koh Chang

Reis til Koh Chang før alle andre gjør det! Velkommen til en kupert og frodig øy med vakre strender og gode dykkemuligheter.
Koh Chang er en stor nasjonalpark der 75 prosent av arealet er vernet. Her kan du nyte grønn og frodig natur og kritthvite strender uten trengsel. Koh Chang er fremdeles en fredelig og relativt lite utbygget øy, selv om de i senere år er bygget en del hotell her ute. Her kan du nyte en fredelig tilværelse utenfor den store turiststrømmen – enn så lenge. Til Koh Chang kan du reise året rundt, men den beste tiden er fra november til april.

Aktiviteter på Koh Chang

Sør for Koh Chang ligger det flere små øyer som er utmerkede for dykking og snorkling. På Koh Chang kan du også bli med på dyphavsfiske, båtturer, kajakkpadling, fotturer m.m. Det er flere arrangører som tilbyr eventyr i forskjellige former. Sørg for at du får en guide som snakker bra engelsk – da kommer utflukten til å bli både morsom, spennende og lærerik.

Bo bra på Koh Chang

Når du bestiller en reise til Koh Chang med Ving kan du velge mellom flere fine og populære hotell, og ingen ligger langt fra stranden. Skal du reise uten barn er The Dewa Koh Chang et godt alternativ. Dette hotellet har et lekkert bassengområde, et innbydende spa og en restaurant med flere velkomponerte retter å velge blant.

Vings reiser til Koh Chang

Med Ving kan du reise til Koh Chang med rutefly året rundt. Da velger du selv når det passer deg å reise og hvor lenge du vil være borte. Du får hele reisen i én pakke – komfortabelt, trygt og enkelt.
Nyttige tips
  • Hotell for voksne
  • Gode dykkemuligheter
  • Fine strender
  • Kombiner flere reisemål
  • Valgfri reiselengde

Våre gjesters vurdering Koh Chang

Finn reise til Koh Chang