Se hotell (105)

Reiser til Sentrale Thailand

En reise med Ving til sentrale Thailand kan inneholde storbymylder i Bangkok, strandliv i Cha Am og Hua Hin eller den vakre øya Koh Chang.
Med Ving kan du velge mellom ni ulike reisemål i sentrale Thailand – alt fra Koh Samui i sør til Bangkok i nord, og fra Koh Tao i vest til Koh Chang i øst. Vi anbefaler å kombinere reisemålene slik at du for eksempel innleder ferien med et par dager i Bangkok før du reiser videre til strendene lenger sør. Du kan også avrunde reisen i Bangkok om det passer bedre. Ving tilbyr reiser med rutefly hele året, slik at du kan reise når du vil og være borte så lenge du ønsker.

Reise med barn

Selv om reisemålene i sentrale Thailand kanskje ikke er like kjente som de på Phuket, er det mange hotell her som passer for en ferie med barn. Med litt planlegging går flyreisen og turen videre til reisemålet som en lek. Her kan det også være en god idé å kombinere reisemålene slik at man kan hvile ut etter flyreisen før turen går videre til en herlig familieferie på stranden.
Finn ditt hotell

Reiser til Sentrale Thailand

Bangkok
 • Attraksjoner
 • Shopping
 • Underholdning
I Bangkok har Ving både enklere hotell og luksushotell. Gå heller ikke glipp av våre familievennlige Family Selection-hotell.
Cha-Am
Et reisemål med alt du kan tenke deg – fantastiske strender, golf og spennende utflukter. Du kan selvfølgelig også kombinere med andre reisemål.
Hua Hin
 • Underholdning
 • Shopping
 • Attraksjoner
Hotell med høy standard eller budsjettvennlig? Familieferie eller romantikk ved stranden? Ving har det du ser etter!
Rayongkysten
Ro og fred, sol og avslapning på en deilig strand. Med Vings ruteflypakker får du en skreddersydd reise til Rayong Beach.
Koh Samui
 • Strender
 • Shopping
 • Underholdning
Koh Samui er en klassiker på det thailandske ferierepertoaret. Med Ving kan du skreddersy den perfekte reisen.
Koh Tao
 • Attraksjoner
 • Shopping
 • Sport & aktiviteter
På Koh Tao bor du på et hotell som ligger i en egen vik, med stranden rett nedenfor. Hvorfor ikke kombinere med Bangkok eller Koh Samui?
Koh Samet
Koh Samet er et vakkert stykke Thailand. Rolig og stille i frodig natur, med hotell på stranden.
Koh Phangan
Avslappende og vakkert - og livlig hvis du vil. Velkommen til Koh Phangan!
Koh Chang
Vakker natur og oppdagelsesferder på nært hold. Hvorfor ikke kombinere Koh Chang med et par dager i Bangkok?

Finn reise til Sentrale Thailand
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.