Se hotell (114)

Reiser til Sentrale Thailand

En reise til sentrale Thailand kan inneholde storbymylder i Bangkok, strandliv i Cha Am og Hua Hin og vakker natur på Koh Chang. Med Ving kan du kombinere ni forskjellige reisemål i sentrale Thailand.
Med Ving kan du velge mellom ni ulike reisemål i sentrale Thailand – alt fra Koh Samui i sør til Bangkok i nord, og fra Koh Tao i vest til Koh Chang i øst. Vi anbefaler å kombinere reisemålene slik at du for eksempel innleder ferien med et par dager i Bangkok før du reiser videre til strendene lenger sør. Du kan også avrunde reisen i Bangkok om det passer bedre. Ving tilbyr reiser med rutefly hele året, slik at du kan reise når du vil og være borte så lenge du ønsker.

Reise med barn

Selv om reisemålene i sentrale Thailand kanskje ikke er like kjente som de på Phuket, er det mange hotell her som passer for en ferie med barn. Med litt planlegging går flyreisen og turen videre til reisemålet som en lek. Her kan det også være en god idé å kombinere reisemålene slik at man kan hvile ut etter flyreisen før turen går videre til en herlig familieferie på stranden.
Finn ditt hotell

Reiser til Sentrale Thailand

Bangkok
 • Attraksjoner
 • Shopping
 • Underholdning
I Bangkok har Ving både enklere hotell og luksushotell. Gå heller ikke glipp av våre familievennlige Family Comfort-hotell.
Cha-Am
Et reisemål med alt du kan tenke deg – fantastiske strender, golf og spennende utflukter. Du kan selvfølgelig også kombinere med andre reisemål.
Hua Hin
 • Underholdning
 • Shopping
 • Attraksjoner
Hotell med fem bølger eller budsjett? Familieferie eller romantikk ved stranden? Ving har det du ser etter!
Rayongkysten
Ro og fred, sol og avslapning på en deilig strand. Med Vings ruteflypakker får du en skreddersydd reise til Rayong Beach.
Koh Samui
 • Strender
 • Shopping
 • Underholdning
Koh Samui er en klassiker på det thailandske ferierepertoaret. Med Ving kan du skreddersy den perfekte reisen.
Koh Tao
 • Attraksjoner
 • Shopping
 • Sport & aktiviteter
På Koh Tao bor du på et hotell som ligger i en egen vik, med stranden rett nedenfor. Hvorfor ikke kombinere med Bangkok eller Koh Samui?
Koh Samet
Koh Samet er et vakkert stykke Thailand. Rolig og stille i frodig natur, med hotell på stranden.
Koh Phangan
Avslappende og vakkert - og livlig hvis du vil. Velkommen til Koh Phangan!
Koh Chang
Vakker natur og oppdagelsesferder på nært hold. Hvorfor ikke kombinere Koh Chang med et par dager i Bangkok?

Finn reise til Sentrale Thailand
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.