Se hotell (3)

Reiser til Koh Phangan

På Koh Phangan får du en ferie i luksuriøse omgivelser, på en øy som inspirerer til oppdagelser.
Koh Phangan ligger to mil nord for Koh Samui, og er roligere enn sin storesøster lenger sør, til tross for at Had Rin lengst sør på øya er kjent for sine Full Moon Parties. Da kommer folk hit fra fjern og nær for å feste til solen står opp. Men det er bare lengst sør på øya at det blir så livlig. Koh Phangan er også et populært reisemål for de som er glade i yoga Øyas fjellendte indre er dekket av tett jungel, og strendene ligger ofte i fine, små badeviker avgrenset av granittklipper eller mangroveskog. Her er det like herlig å ta yogaøvelser i den thailandske solnedgangen som å svømme ut med dykkermaske og snorkel for å utforske korallenes fargeprakt.

Oppdag Koh Phangan

Koh Phangan er ikke større enn at man rekker å oppleve hele øya i løpet av ferien. Føler du deg energisk kan du leie en mountainbike og dra til Koh Phangan National Park for å bade i fossefallet og nyte utsikten. Eller kanskje leie en båt for å utforske bademulighetene i de små vikene på nordkysten av øya; Ao Chaloklum, Ao Thong eller Ao Mae Hat.

Kombinér ferien med Ving

Du får enda mer ferie hvis du kombinerer Koh Phangan med for eksempel Koh Samui eller Bangkok. På denne måten får du to reiser i én og får oppleve mer av dette vakre landet. Velger du å reise med Ving kan du dessuten reise året rundt, både sommer og vinter, og velge akkurat den avreisedagen og reiselengden som passer deg best.

Våre gjesters vurdering Koh Phangan

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Koh Phangan