Spill golf på Phuket

Golf på Phuket

Spill golf på Phuket i Thailand

Bestill en golfreise til Thailand og gled deg til gode greener og finurlige hull i tillegg til et fantastisk klima. Phuket er et godt valg for deg, enten du skal på en ren golfferie eller bare vil kombinere sol- og badeferien med noen slag golf.

Phuket har mye å tilby deg som vil dra på en golfreise eller kombinere sol- og badeferien med noen runder golf. Her finner du flotte golfbaner med fine greener og utfordrende hull omgitt av palmer og frodig vegetasjon. Loch Palm ligger vakkert til på et platå med en utrolig utsikt over fjelltoppene i nærheten. Midt på banen ligger Phukets største innsjø, Crystal lake, som du må slå over hele to ganger på det tredje hullet. Ikke langt fra Loch Palm finner du også Red Mountain Golf Club som byr på jungelaktige omgivelser og utfordrende nivåforskjeller.
En ferie eller en golfreise er aldri komplett uten et fint sted å bo, og på Phuket har vi et godt utvalg av hotell for alle reisefølger. Reiser du med barn anbefaler vi våre to Sunwing Family Resort, Sunwing Kamala Beach og Sunwing Bangtao Beach – to herlige familiehotell ved stranden, med store bassengområder, Lollo & Bernie-klubben, Teen Lounge, treningsrom og gruppetreningstimer.

Reser du med bare voksne kan du bo på Sunprime Kamala Beach. Hotellet ligger rett på den hyggelige Kamalastranden og passer perfekt fir deg som ønsker en avslappende ferie med god mat, sol, bading og trening

Fly med Ving til Thailand på vinterens golfreise og se fram til flotte greener, bra hotell og deilig, varm sol.

Greenfee365

I samarbeid med Greenfee365 kan vi tilby forhåndsbestilling av starttider på flere baner. Du velger hvor, når og hvor mye du vil spille. Bestill nå og sikre deg spilletid før du reiser.

Golf i Thailand

Anbefalte golfhotell

Sunprime Kamala Beach
Sunprime

Sunprime Kamala Beach

Rett ved Kamalastranden på Phuket ligger vårt populære hotell for voksne, med flere fine golfbaner (i Bangtao og på Phuket) i nærheten.

Voksenhotell ved stranden, like i nærheten av flere fine golfbaner

Sunwing Bangtao Beach
Sunwing

Sunwing Bangtao Beach

Et av våre mest populære familiehotell, med flere bra golfbaner i nærheten. Perfekt til å kombinere golf og familieliv.

Perfekt for deg som vil kombinere golf og familieliv

Phuket Orchid Resort & Spa
Family Garden

Phuket Orchid Resort & Spa

Det mest barnevennlige hotellet i Karon, med masser av aktiviteter for hele familien og kort avstand til golfbaner.

Karons mest barnevennlige hotell

Mer informasjon til deg som vil spille golf på Phuket

Gjør det enklere å spille golf med en leiebil

Gjør det enkelt å spille golf i ferien. Med en leiebil har du frihet til å velge den banen du vil, når du vil. I tillegg har du alltid plass til golfbagen.

Golfbag

Golfbager regnes som spesialbagasje og flyselskapene tar som regel ekstra betalt for å sende disse. Golfutstyr er ikke inkludert i den tillatte bagasjevekten. Det koster fra ca. 300 kroner å ta med golfutstyr på charterfly, men det koster betydelig mer med rutefly. Golfbagen må ikke veie over 15 kg og skal kun inneholde golfkøller og -baller.

Transport av golfbager fra flyplassen til og fra hotellet er ikke inkludert og bekostes av den reisende.

Golftralle

På grunn av plassmangel kan traller ikke tas med om bord på flyet. De kan leies på alle baner som tillater traller. Pris ca. kr 50–100,-.