Se hotell (27)

Reiser til Koh Samui

Trendy Koh Samui lokker med hvite sandstrender, utmerkede dykkemuligheter og et rolig uteliv.
Å feriere på Koh Samui er enkelt. Det gjelder bare å skille de myke, hvite strendene fra hverandre og lære seg hvor øyas eneste by, Na Thon, ligger. Likevel er det mye å se og oppleve her, enten du vil slappe av på den solvarme sanden eller se glitrende show, sitte på puter med bena i kors og spise reker, eller nyte tilværelsen i skyggen med en iskald thailandsk øl. Før ble øya kalt verdens største kokosnøttplantasje, mens den i dag er verdensberømt for sine fantastiske strender. Den fem kilometer lange Chaweng-stranden med palmer, turkis hav og hvit sand er den lengste, vakreste og mest populære. Her ligger det små badeviker mellom klippene, og lagunen i nord er perfekt for barn.

Liten, elegant og trendy

Koh Samui er Thailands "boutique-øy" nummer én – liten, elegant og trendy. Langs de herlige strendene ligger de fleste av øyas hotell og bungalower – fra bohemske bambushytter til 5-stjerners luksushotell. Ving har bra hotell både langs Chaweng og Lamai, og på flere av dem bor du ved stranden. Det er også mange restauranter å velge mellom, og utvalget er nesten like kosmopolitisk som i Bangkok – fra utmerkede thairestauranter til enkle steder som serverer kokosnøttfarmernes og fiskernes husmannskost. Og nattelivet er herlig avslappet.

Hotell for enhver smak

Når du bestiller en reise med Ving til Koh Samui kan du velge blant en mengde hotell i ulike prisklasser, fra rimelige budsjetthotell til eksklusive luksushotell. For dere som reiser med barn kan vi anbefale Family Comfort-hotellet Bandara, et trivelig og barnevennlig hotell ved stranden. Reisende uten barn bør ta en titt på Prime Select-hotellet The Kala Samui. Om du ikke skulle falle for hotellets lekre infinity-basseng, kan du bestille en villa med eget basseng.

Vings reiser til Koh Samui

Til Koh Samui kan du bestille reise med hotell og rutefly, til de tider som passer for deg. Det innebærer at du selv velger hvilken dag du vil reise og hvor mange dager du ønsker å være borte.
Ving tilbyr reiser til Koh Samui året rundt, både sommer og vinter. Du kan også kombinere din reise til Koh Samui med et opphold på et annet reisemål. Du kan for eksempel begynne ferien med noen dager i Bangkok, eller en hel uke på en av de nærliggende øyene Koh Tao eller Koh Phangan.
Nyttige tips
 • Familiehotell
 • Hotell for voksne
 • Hotell i ulike prisklasser
 • Fine sandstrender
 • Valgfri reiselengde
 • Også om sommeren
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Koh Samui

Reiseforslag med rutefly

Vinter

Sommer

First Residence
First Residence
Koh Samui, Thailand
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 9 dager, 7 hotellovernattinger
 • Avreise 6 jun 2023 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokost
Inkl. innsjekket bagasje
Inkl. frokost
Fly og 7 hotellovernattinger
6 jun 2023 fra Oslo, Gardermoen
Briza Beach Resort , Koh Samui
Briza Beach Resort , Koh Samui
Koh Samui, Thailand
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 9 dager, 7 hotellovernattinger
 • Avreise 31 aug 2023 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokost
Inkl. innsjekket bagasje
Inkl. frokost
Fly og 7 hotellovernattinger
31 aug 2023 fra Oslo, Gardermoen
Amari Koh Samui
Amari Koh Samui
Koh Samui, Thailand
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 9 dager, 7 hotellovernattinger
 • Avreise 6 jun 2023 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokost
Inkl. innsjekket bagasje
Inkl. frokost
Fly og 7 hotellovernattinger
6 jun 2023 fra Oslo, Gardermoen

Finn reise til Koh Samui
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.