Se hotell (1)

Reiser til Koh Mook

Koh Mook – også kjent som Perleøya – er et aldri så lite paradis av en øy. Her venter rolige omgivelser, fine strender og frodig natur. Koh Mook er som skapt for strandferier.
Rett utenfor den lange Trangkysten, sør for Koh Lanta, ligger lille, fredelige Koh Mook. På denne øya tilbringer du det meste av ferien slik de fleste forestiller seg en thailandsferie – på stranden med tærne vekselsvis i sanden og det varme, krystallklare vannet. Liker du å dykke eller snorkle har du enda en grunn til å reise hit, for rundt øya finnes det massevis av fargerike fisker.

Emerald Cave - må oppleves!

Øyas mest kjente attraksjon er naturfenomenet Emerald Cave, smaragdgrotten som man reiser til med båt og deretter svømmer inn i. Når man kommer ut på andre siden av grotten åpenbarer det seg en vakker og "hemmelig" lagune, omgitt av bratte klipper dekket av vegetasjon. En herlig opplevelse! Det er også flere øyer i nærheten som man kan dra til, f.eks. Koh Ngai og Koh Kradan.

Vings hotell ligger på stranden

Vårt hotell Sivalai Resort ligger på en odde omgitt av kritthvite strender, og du bor i en av strandvillaene. Hotellet har en restaurant, basseng og barnebasseng, og hvis vil du ha litt avveksling er det ikke mer enn en kilometer til nærmeste landsby. Der finner du noen mindre, lokale restauranter.

Kombinér med andre reisemål

Mange velger å kombinere Koh Mook med andre reisemål, for eksempel Ao Nang eller Koh Lanta. Med Ving er det enkelt å skreddersy sin egen drømmereise. Ettersom du reiser med rutefly kan du reise året rundt og velge akkurat den avreisedagen og reiselengden som passer deg best.
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Koh Mook

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Koh Mook har fine strender med hvit korallsand.
Mat, drikke og uteliv
Det er en restaurant på hotellet Sivalai Resort. Utenfor hotellet er tilbudet svært begrenset. Det er vanlig å gi ca. 10 prosent i tips.
Utelivet på Koh Mook er svært begrenset.
Shopping
Det er svært få shoppingmuligheter på øya.
Sport og trening
Livet på Koh Mook er rolig. Det dreier seg først og fremst om snorkling, dykking og turer langs stranden.

Dykking og snorkling

Det er fine dykke- og snorklemuligheter. Vannet rundt øya er fullt av fargerike fisker.
Aktiviteter og severdigheter
På Koh Mook tar man livet med ro.

Utflukt til Emerald Cave og øyer i nærheten

Øyas mest kjente severdighet er naturfenomenet Emerald Cave, en grotte som må forseres for å nå den vakre og "hemmelige" lagunen skjult mellom bratte klippevegger.
Hvordan du tar deg rundt
Den enkleste måten å ta seg rundt i den thailandske skjærgården på er med longtailbåt. Det finnes også regulære båtlinjer til de større reisemålene og knutepunktene.
Fakta

Vår service på reisemålet

Med Ving reiser du på egen hånd. Vi tilbyr rutefly og hotell, men ikke reiselederservice.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Vaksinering

Ving anbefaler Twinrix fra GlaxoSmithKline AS. Da får du mangeårig beskyttelse mot både Hepatitt A og B. Twinrix bør du få minst 4 uker før du reiser. Mer informasjon på www.reiseklinikken.no.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd på Utenriksdepartementets nettsider.

Valuta og betaling

Baht (THB). På reisemålet fungerer Eurocard, MasterCard og Visa.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Elektrisitet

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

Thai, men mange som jobber i turistnæringen snakker også litt engelsk.

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Fly og transport

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Koh Mook med rutefly året rundt. Flyet lander på flyplassen i Krabi.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
Vær
 • januar
31°23°
9
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • februar
32°23°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • mars
33°24°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • april
33°25°
7
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
31°25°
7
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
9
Regnfrie dager
 • juni
31°25°
5
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
10
Regnfrie dager
 • juli
31°25°
5
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • august
31°24°
5
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • september
30°24°
5
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
7
Regnfrie dager
 • oktober
31°24°
5
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
9
Regnfrie dager
 • november
31°24°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • desember
31°24°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager

Finn reise til Koh Mook
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.