Se hotell (1)

Reiser til Koh Mook

Koh Mook – også kjent som Perleøya – er et aldri så lite paradis av en øy. Her venter rolige omgivelser, fine strender og frodig natur. Koh Mook er som skapt for strandferier.
Rett utenfor den lange Trangkysten, sør for Koh Lanta, ligger lille, fredelige Koh Mook. På denne øya tilbringer du det meste av ferien slik de fleste forestiller seg en thailandsferie – på stranden med tærne vekselsvis i sanden og det varme, krystallklare vannet. Liker du å dykke eller snorkle har du enda en grunn til å reise hit, for rundt øya finnes det massevis av fargerike fisker.

Emerald Cave - må oppleves!

Øyas mest kjente attraksjon er naturfenomenet Emerald Cave, smaragdgrotten som man reiser til med båt og deretter svømmer inn i. Når man kommer ut på andre siden av grotten åpenbarer det seg en vakker og "hemmelig" lagune, omgitt av bratte klipper dekket av vegetasjon. En herlig opplevelse! Det er også flere øyer i nærheten som man kan dra til, f.eks. Koh Ngai og Koh Kradan.

Vings hotell ligger på stranden

Vårt hotell Sivalai Resort ligger på en odde omgitt av kritthvite strender, og du bor i en av strandvillaene. Hotellet har en restaurant, basseng og barnebasseng, og hvis vil du ha litt avveksling er det ikke mer enn en kilometer til nærmeste landsby. Der finner du noen mindre, lokale restauranter.

Kombinér med andre reisemål

Mange velger å kombinere Koh Mook med andre reisemål, for eksempel Ao Nang eller Koh Lanta. Med Ving er det enkelt å skreddersy sin egen drømmereise. Ettersom du reiser med rutefly kan du reise året rundt og velge akkurat den avreisedagen og reiselengden som passer deg best.
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Koh Mook

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Koh Mook
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.