Se hotell (9)

Reiser til Koh Lanta

På Koh Lanta venter roen og kilometerlange sandstrender. Selvsagt kan velge et hotell som ligger rett på stranden.
Koh Lanta ligger sør for Phi Phi-øyene og er et herlig reisemål for deg som søker et rolig og vakkert feriested. Øya har over et dusin fine sandstrender ut mot Andamanhavet, noe som betyr herlige bad og magiske solnedganger. Som en avveksling kan du for eksempel besøke Koh Lantas lille "hovedstad" Ban Sala Dan, som er bygget på påler i vannet nord på øya. Her kan du utforske de lokale restaurantene og kanskje ta en titt på markedet.
På Koh Lanta kan du velge mellom alt fra store luksushotell til små familiedrevne guest houses. Du bor, spiser og morer deg som regel bare et par skritt fra stranden. En annen forskjell på Koh Lanta og mer etablerte reisemål er at øya fortsatt domineres av thaier, og du bor tett på hverdagslivet, og langt borte fra neonlys og støyende musikk. Derfor er Koh Lanta et populært reisemål blant både erfarne thailandsfarere og førstegangsbesøkende. Hit reiser du for å koble ut, reise på dagsutflukter og se solen gå ned over Det indiske hav. Gjerne på en hyggelig strandbar, med en iskald Singha i hånden og sirissenes sang i bakgrunnen.

Bo på stranden

Flere av Vings hotell ligger rett ved stranden, så om du er lei av å ligge ved bassenget er veien ikke lang til Andamanhavets varme vann. Vings hotell ligger langs Koh Lantas vestkyst hvor strendene er langgrunne og barnevennlige, med fin hvit sand og god plass.

Skreddersy en reise til Koh Lanta

Med Ving reiser du med rutefly og bestemmer selv avreisedato og hvor lenge du vil være borte. Du kan med andre ord skreddersy reisen din akkurat slik det passer deg, og likevel ha tryggheten du får når du reiser med Ving. Reis når du vil, både sommer og vinter. Ønsker du å se mer enn Koh Lanta i løpet av ferien, kan du kombinere det med et annet reisemål og oppleve enda mer.
Nyttige tips
  • Hotell ved stranden
  • Prisgunstig innkvartering
  • Kombiner flere reisemål
  • Kilometerlange sandstrender
  • Barnevennlige strender
  • Lokale restauranter

Våre gjesters vurdering Koh Lanta

Finn reise til Koh Lanta