Se hotell (14)

Reiser til Ao Nang

Ao Nang og den vakre skjærgården tiltrekker seg både soldyrkere, klatrere og snorklere som kommer hit for å nyte strender, dykking og latmannsliv.
Ao Nang-stranden er det vi kaller en 'ettermiddagsstrand', ikke spesielt bred og med korallsand blandet med småskjell. Men i området ligger noen av Thailands vakreste hvite strender, blant annet den berømte Railay Beach og de små paradisøyene Koh Poda og Chicken Island. Hit og til andre øyer i området reiser du med båt fra stranden i Ao Nang. Vil du dykke og snorkle på en av de mange større og mindre revene i vannet utenfor Ao Nang går det mange arrangerte turer.

Bo slik du vil

Reiser du med Ving til Ao Nang kan du være sikker på at vi har et hotell som passer for deg. Med et titalls hotell å velge mellom – alt fra budsjetthotell til de mer luksuriøse – har vi noe for enhver smak. Dersom du ønsker å bo billig og sentralt kan vi anbefale The Verandah, mens Centara Grand Beach Resort & Villas ligger rett ved stranden et lite stykke fra sentrum i Ao Nang.

Eventyr på nært hold

Vannet utenfor Krabi er krystallklart, og her kan man se både revhai, skilpadder, grotter og skipsvrak. Hyggelige Ao Nang har et bra utvalg av restauranter og barer langs hovedgaten og strandgaten. Akkurat passe livlig, vil nok mange si.
Som avveksling kan du ta tuk-tuk til Krabi, provinshovedstaden med ekte thailandsk miljø, ca. 20 minutter fra Ao Nang. Her kan du blant annet besøke nattmarkedet, som selger alt fra klær og kunsthåndverk til elektronikk og grønnsaker.

Valgfrihet med Ving

Når du reiser til Ao Nang med Ving kan du velge mellom komfortabel charter med faste reiselengder, eller skreddersydde reiser med rutefly til akkurat de tidene som passer deg, året rundt. Du kan selvsagt også kombinere to forskjelige reisemål i løpet av ferien, slik at du får se og oppleve dobbelt så mye.
Nyttige tips
  • Hotell ved stranden
  • Prisgunstig innkvartering
  • Kombiner flere reisemål
  • Spennende utflukter
  • Mange restauranter

Våre gjesters vurdering Ao Nang

Finn reise til Ao Nang