Se hotell (1)

Reiser til Koh Ngai

Koh Ngai beskrives ofte som en paradisøy. Hit skal du reise om du vil ha en fredelig og avslappende ferie i vakre omgivelser.
Syd for Koh Lanta ligger den lille fjellendte øya Koh Ngai. Øya er et paradis for deg som vil ha fred og ro i ferien. Stemningen er avslappet og noen av feriegjestene blir så bergtatt av øyas fredelige atmosfære at de blir her i flere måneder. Koh Ngai er virkelig et stykke naturidyll, uten trafikk og med få hotell. Det nærmeste man kommer høylydt er de lydene som kommer fra jungelen. De fineste sandstrendene ligger på østsiden, og her koster det svært lite krefter å tilbringe dagene. Sanden er kritthvit og vannet helt klart. Det er også på østsiden Vings hotell ligger, og mattilbudet består for det meste av enkel thaimat og sjømat. Lekkert, vellaget og billig.

Den ville vestkysten

Vestkysten er litt villere med jungel og klippe- og sandstrender om hverandre. Aktivitetene er deretter. Her kan du gå tur i jungelen og beundre oppspilte aper og fargerike fugler – eller kanskje du ganske enkelt bare vil slappe av, bade, snorkle eller dykke. Dykkerforholdene rundt Koh Ngai er veldig bra, så her får du garantert en reise med mye å se og gjøre.

Utfluktstips

Vil du se mer enn Koh Ngai i løpet av Thailand-ferien, kan du dra på utflukter til nærliggende øyer. En populær utflukt er å kjøre båt til naturfenomenet Smaragdgrotten på Koh Muk. Med guide svømmer man i det varme vannet gjennom en mørk grotte før man kommer frem til en vakker lagune.

Avkobling i sanden

Vings hotell, Fantasy Resort, er et turistklassehotell og et av øyas beste, med små trivelige bungalower i frodige omgivelser rett ved stranden.

Skreddersy reisen til Koh Ngai

Med Ving reiser du med rutefly og bestemmer selv avreisedato og hvor lenge du vil være borte, året rundt. Du kan også kombinere med andre reisemål om du vil se og oppleve enda mer i ferien.
Nyttige tips
  • Hotell ved stranden
  • Kombiner flere reisemål
  • Valgfri reiselengde
  • Helårsreisemål

Våre gjesters vurdering Koh Ngai

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Koh Ngai

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.