Se hotell (16)

Reiser til Nord-Thailand

Alle som elsker Thailand må før eller siden besøke Nord-Thailand, hvor tempoet er lavere enn på andre thailandske reisemål, og naturen enda vakrere.
Turiststedene i Sør-Thailand er populære reisemål for soling og badeliv. I Nord-Thailand eksisterer det ikke noe strandliv, men landsdelen lokker med helt andre kvaliteter. Hit reiser du for å oppleve den praktfulle naturen, og for å prøve aktiviteter som fotturer, båtturer på elven og jeepsafari. I fjellandsbyene bor det nomader og fjellfolk av ulike stammer, og det er ikke langt mellom severdigheter og templer å utforske på reisen.

Kombiner flere reisemål

Vings hotell i Nord-Thailand ligger i Chiang Mai, Chiang Rai og i Det gylne triangel hvor Burma, Laos og Thailand møtes. Om du ønsker å få mest mulig ut av reisen anbefaler vi å kombinere et hotellopphold i Nord-Thailand med et besøk til et annet reisemål. Du kan for eksempel begynne reisen med noen dager i Bangkok før du reiser nordover og nyter roen i Chiang Mai. Du kan også velge å avrunde oppholdet med en ukes strandliv på et reisemål ved kysten i sør. På denne måten kan du få oppleve det aller beste av Thailand. Valget er ditt!

Vings reiser til Nord-Thailand

Takket være Vings fleksible reiselengder kan du selv bestemme når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Ving tilbyr reiser til Nord-Thailand hele året, og takket være det tropiske klimaet er det alltid varmt, uansett årstid. Det er tørrest i vintermånedene, da det regner mindre enn om sommeren. Nettene kan bli kjølige, så vi anbefaler å ta med en litt varm jakke til kveldsbruk.
Finn ditt hotell
Finn reise til Nord-Thailand

Reiser til Nord-Thailand

Chiang Mai
Besøk den legendariske elven Kwai, gå i fjellene og nyt naturen i Chiang Mai. Hvorfor ikke kombinere med et par dager i Bangkok?
Chiang Rai
Eventry og naturopplevelser. besøk Chiang Rai og oppdag at Thailand er så mye mer enn vakre strender.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.