Se hotell (16)

Reiser til Nord-Thailand

Alle som elsker Thailand må før eller siden besøke Nord-Thailand, hvor tempoet er lavere enn på andre thailandske reisemål, og naturen enda vakrere.
Turiststedene i Sør-Thailand er populære reisemål for soling og badeliv. I Nord-Thailand eksisterer det ikke noe strandliv, men landsdelen lokker med helt andre kvaliteter. Hit reiser du for å oppleve den praktfulle naturen, og for å prøve aktiviteter som fotturer, båtturer på elven og jeepsafari. I fjellandsbyene bor det nomader og fjellfolk av ulike stammer, og det er ikke langt mellom severdigheter og templer å utforske på reisen.

Kombiner flere reisemål

Vings hotell i Nord-Thailand ligger i Chiang Mai, Chiang Rai og i Det gylne triangel hvor Burma, Laos og Thailand møtes. Om du ønsker å få mest mulig ut av reisen anbefaler vi å kombinere et hotellopphold i Nord-Thailand med et besøk til et annet reisemål. Du kan for eksempel begynne reisen med noen dager i Bangkok før du reiser nordover og nyter roen i Chiang Mai. Du kan også velge å avrunde oppholdet med en ukes strandliv på et reisemål ved kysten i sør. På denne måten kan du få oppleve det aller beste av Thailand. Valget er ditt!

Vings reiser til Nord-Thailand

Takket være Vings fleksible reiselengder kan du selv bestemme når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Ving tilbyr reiser til Nord-Thailand hele året, og takket være det tropiske klimaet er det alltid varmt, uansett årstid. Det er tørrest i vintermånedene, da det regner mindre enn om sommeren. Nettene kan bli kjølige, så vi anbefaler å ta med en litt varm jakke til kveldsbruk.
Finn ditt hotell
Finn reise til Nord-Thailand

Reiser til Nord-Thailand

Chiang Mai
  • Aktiviteter (se og gjøre)
Besøk Chiang Mai, kjent som det nordlige Thailands perle. En by rik på kultur, historie og vakker natur. Hvorfor ikke kombinere med et par dager i Bangkok?
Chiang Rai
Eventry og naturopplevelser. besøk Chiang Rai og oppdag at Thailand er så mye mer enn vakre strender.