Se hotell (686)

Reiser til Asia

Thailands vakre strender, Malaysias urgamle regnskoger eller Indias sterke kontraster. Verdens største verdensdel, både når det gjelder areal og befolkning, inkluderer et enormt mangfold som kan oppleves på flere måter. Klikk deg rundt i Vings verden og la deg inspirere – vi tilbyr både komfortabel charter og skreddersydde ruteflypakker.

Finn ditt hotell

REISER TIL Asia

Maldivene
Maldivene er et skikkelig paradis med kritthvite strender, krystallklart vann og turkisblå laguner. Her venter fullstendig avkobling, og de største severdighetene? De finner du under havoverflaten.
Thailand
Det er ikke noe mysterium hvorfor så mange nordmenn velger å reise tilbake til Thailand år etter år. Bare tenk på paradisstrendene, det berømte kjøkkenet, de spennende utfluktene, de fine hotellene, det solsikre klimaet og de vennlige menneskene.
Sri Lanka
På en reise til Sri Lanka vil du bli kjent med et land med flere tusen års kulturhistorie, frodig natur, fargerikt folkeliv og milelange strender.
Indonesia
På en reise til Indonesia kan du slappe av på fantastiske sandstrender, dykke i krystallklart vann og nyte den vakre naturen.
India
En reise til India kan kort oppsummeres med kryddersterk mat, billig shopping, sterke farger, et mylder av mennesker, gylne strender og en svak duft av røkelse. Og en og annen ku som rusler forbi.
Malaysia
I Malaysia får du oppleve flere spennende sider av Asia. Der venter fargesprakende markeder, noen av verdens høyeste bygg, en spennende kultur med myter og legender, og ikke minst – hvite paradisstrender der palmene kaster svalende skygger i den finkornede sanden.
Singapore
Velkommen til Singapore – en kosmopolitisk smeltedigel med en rekke attraksjoner. Her møter du en eksotisk blanding av kinesisk, malayisk og vestlig kultur,
Vietnam
På en reise til Vietnam får du innfridd alle forventninger om herlige strender, spennende historie, fantastisk mat og fargerik kultur. Med Ving kan du blant annet reise med rutefly til den vakre øya Phu Quoc.
Kina
På en reise til Kina får du oppleve en særegen blanding av øst og vest i kombinasjon med vakker natur på øyene i området rundt Hong Kong.
Japan
En reise til Japan er en fengslende vandring mellom kontraster; her går tusenårig historie og hypermoderne, teknologisk innovasjon hånd i hånd.
Israel
Velkommen til Israel, et land som i tillegg til historiske severdigheter også byr på strender, heftig uteliv og gode shoppingmuligheter. Med Ving bor du i Tel Aviv. og siden Israel ikke er store landet, er det enkelt å reise rundt og utforske landet på egen hånd.
De forente arabiske emirater
Velkommen til sol, varme og deilig badeliv – midt på vinteren. De forente arabiske emirater tilbyr eksotisk og solfylt luksus.