Se hotell (678)

Reiser til Asia

Med Ving kan du bestille reiser til mer enn et dusin land i Asia, og til Thailand flyr du direkte med våre egne charterfly.
Ving tilbyr reiser til både store og små reisemål i Asia. Velg mellom mer enn 20 forskjellige reisemål i Thailand, eller noen av Maldivenes paradisiske øyer. Utforsk det heftige utelivet i Tel Aviv, spennende smaker i Vietnam og Indien, samt naturopplevelser på Sri Lanka og Bali. Til mange av våre destinasjoner flyr du direkte med behagelig charter, slik at du slipper å bytte fly og får så mye som mulig ut av ferien.

Storbyer og strender

En reise til Asia kan like gjerne være en storbyferie som en herlig uke eller to på stranden. Eller begge deler. Du kan for eksempel kombinere et par opplevelsesrike dager i Dubai med herlig barfotferie på Maldivene, eller innlede badeferien i Thailand med shopping og opplevelser i Bangkok. Satser du på en ren storbyferie kan vi anbefale en reise til Singapore, Hongkong, Kuala Lumpur eller Tokyo.

Skreddersy reisen til Asia

Til de aller fleste av våre reisemål i Asia kan du reise med rutefly, noe som betyr at du kan legge opp reisen slik det passer deg, og du velger selv når du vil reise, hvor lenge du ønsker å være borte og hvor mange reisemål du vil besøke. Du kan for eksempel bestille en reise til Qatar som en del av en lengre reise til et av våre andre reisemål, enten på utveien eller hjemreisen. Ving har hotell for enhver smak, med alt fra to til fem bølger, med strandbeliggenhet eller sentral beliggenhet, luksushotell eller litt enklere, og med eller uten All Inclusive.
Finn ditt hotell

Reiser til Asia

Maldivene
Maldivene er et skikkelig paradis med kritthvite strender, krystallklart vann og turkisblå laguner. Her venter fullstendig avkobling, og de største severdighetene? De finner du under havoverflaten.
Thailand
Det er ikke noe mysterium hvorfor så mange nordmenn velger å reise tilbake til Thailand år etter år. Bare tenk på paradisstrendene, det berømte kjøkkenet, de spennende utfluktene, de fine hotellene, det solsikre klimaet og de vennlige menneskene.
Sri Lanka
Opplev folkelivet, den frodige regnskogen, den interessante historien og de langstrakte sandstrendene på Sri Lanka. Denne øya byr på mange utflukts- og aktivitetsmuligheter!
Indonesia
På en reise til Indonesia kan du slappe av på fantastiske sandstrender, dykke i krystallklart vann og nyte den vakre naturen.
India
En reise til India kan kort oppsummeres med kryddersterk mat, billig shopping, sterke farger, et mylder av mennesker, gylne strender og en svak duft av røkelse. Og en og annen ku som rusler forbi.
Malaysia
I Malaysia får du oppleve flere spennende sider av Asia. Der venter fargesprakende markeder, noen av verdens høyeste bygg, en spennende kultur med myter og legender, og ikke minst – hvite paradisstrender der palmene kaster svalende skygger i den finkornede sanden.
Singapore
Bestill gjerne en kombinasjon med din reise til Singapore, som for eksempel Bangkok eller Kuala Lumpur. Ving har mulighetene.
Vietnam
På en reise til Vietnam får du innfridd alle forventninger om herlige strender, spennende historie, fantastisk mat og fargerik kultur. Med Ving kan du velge mellom storby og strandliv, blant annet i spennende Hanoi.
Kina
På en reise til Kina får du oppleve en særegen blanding av øst og vest i kombinasjon med vakker natur på øyene i området rundt Hong Kong.
Japan
En reise til Japan er en fengslende vandring mellom kontraster; her går tusenårig historie og hypermoderne, teknologisk innovasjon hånd i hånd.
Israel
Velkommen til Israel, et land som i tillegg til historiske severdigheter også byr på strender, heftig uteliv og gode shoppingmuligheter. Med Ving bor du i Tel Aviv. og siden Israel ikke er store landet, er det enkelt å reise rundt og utforske landet på egen hånd.
De forente arabiske emirater
Om du bestemmer deg for en reise til De forente arabiske emirater vil du ikke bli skuffet. Her møtes du av sol, varme og deilig badeliv. De forente arabiske emirater tilbyr eksotisk luksus og et enormt utvalg av aktiviteter året rundt.
Qatar
Med Ving kan du besøke Qatar som en pause på en lengre reise, eller som en miniferie med sol, bad og spennende kultur.
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.