Se hotell (705)

Reiser til Asia

Med Ving kan du bestille reiser til mer enn et dusin land i Asia, og til Thailand flyr du direkte med våre egne charterfly.

Ving tilbyr reiser til både store og små reisemål i Asia. Velg mellom mer enn 20 forskjellige reisemål i Thailand, eller noen av Maldivenes paradisiske øyer. Utforsk det heftige utelivet i Tel Aviv og naturopplevelser på Sri Lanka. Til mange av våre destinasjoner i Thailand flyr du direkte fra Norge med behagelig charter, slik at du slipper å bytte fly og får så mye ut av ferien som mulig.

Storbyer og strender

En reise til Asia kan like gjerne være en storbyferie som en herlig uke eller to på stranden. Eller begge deler. Du kan for eksempel kombinere et par opplevelsesrike dager i Dubai med herlig barfotferie på Maldivene, eller innlede badeferien i Thailand med shopping og opplevelser i Bangkok. Satser du på en ren storbyferie kan vi anbefale en reise til Singapore, Hongkong eller Tokyo.

Skreddersy reisen til Asia

Til de aller fleste av våre reisemål i Asia kan du reise med rutefly, noe som betyr at du kan legge opp reisen slik det passer deg, og du velger selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan også besøke flere reisemål på samme ferie. Ving har hotell for enhver smak, med alt fra to til fem hjerter, med strandbeliggenhet eller sentral beliggenhet, luksushotell eller litt enklere, og med eller uten All Inclusive.

Finn ditt hotell

Reiser til Asia

Maldivene
Maldivene er et skikkelig paradis med kritthvite strender, krystallklart vann og turkisblå laguner. Her venter fullstendig avkobling, og de største severdighetene? De finner du under havoverflaten.
Thailand
Det er ikke noe mysterium hvorfor så mange nordmenn velger å reise tilbake til Thailand år etter år. Bare tenk på paradisstrendene, det berømte kjøkkenet, de spennende utfluktene, de fine hotellene, det solsikre klimaet og de vennlige menneskene.
Sri Lanka
På en reise til Sri Lanka vil du bli kjent med et land med flere tusen års kulturhistorie, frodig natur, fargerikt folkeliv og milelange strender.
Indonesia
På en reise til Indonesia kan du slappe av på fantastiske sandstrender, dykke i krystallklart vann og nyte den vakre naturen.
India
En reise til India kan kort oppsummeres med kryddersterk mat, billig shopping, sterke farger, et mylder av mennesker, gylne strender og en svak duft av røkelse. Og en og annen ku som rusler forbi.
Malaysia
I Malaysia får du oppleve flere spennende sider av Asia. Der venter fargesprakende markeder, noen av verdens høyeste bygg, en spennende kultur med myter og legender, og ikke minst – hvite paradisstrender der palmene kaster svalende skygger i den finkornede sanden.
Singapore
Bestill gjerne en kombinasjon med din reise til Singapore, som for eksempel Bangkok eller Kuala Lumpur. Ving har mulighetene.
Vietnam
På en reise til Vietnam får du innfridd alle forventninger om herlige strender, spennende historie, fantastisk mat og fargerik kultur. Med Ving kan du velge mellom storby og strandliv, blant annet på den vakre øya Phu Quoc.
Kina
På en reise til Kina får du oppleve en særegen blanding av øst og vest i kombinasjon med vakker natur på øyene i området rundt Hong Kong.
Japan
En reise til Japan er en fengslende vandring mellom kontraster; her går tusenårig historie og hypermoderne, teknologisk innovasjon hånd i hånd.
Israel
Velkommen til Israel, et land som i tillegg til historiske severdigheter også byr på strender, heftig uteliv og gode shoppingmuligheter. Med Ving bor du i Tel Aviv. og siden Israel ikke er store landet, er det enkelt å reise rundt og utforske landet på egen hånd.
De forente arabiske emirater
Om du bestemmer deg for en reise til De forente arabiske emirater vil du ikke bli skuffet. Her møtes du av sol, varme og deilig badeliv. De forente arabiske emirater tilbyr eksotisk luksus og et enormt utvalg av aktiviteter året rundt.
Doha
En reise til Doha kan være begynnelsen på en lengre reise, eller en spennende langhelg i solen.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.