Se hotell (795)

Reiser til Asia

Med Ving kan du bestille reiser til mer enn et dusin land i Asia, og til Thailand flyr du direkte med våre egne charterfly.

Ving tilbyr reiser til både store og små reisemål i Asia. Velg mellom mer enn 20 forskjellige reisemål i Thailand, eller noen av Maldivenes paradisiske øyer. Utforsk det heftige utelivet i Tel Aviv og naturopplevelser på Sri Lanka. Til mange av våre destinasjoner i Thailand flyr du direkte fra Norge med behagelig charter, slik at du slipper å bytte fly og får så mye ut av ferien som mulig.

Storbyer og strender

En reise til Asia kan like gjerne være en storbyferie som en herlig uke eller to på stranden. Eller begge deler. Du kan for eksempel kombinere et par opplevelsesrike dager i Dubai med herlig barfotferie på Maldivene, eller innlede badeferien i Thailand med shopping og opplevelser i Bangkok. Satser du på en ren storbyferie kan vi anbefale en reise til Singapore, Hongkong eller Tokyo.

Skreddersy reisen til Asia

Til de aller fleste av våre reisemål i Asia kan du reise med rutefly, noe som betyr at du kan legge opp reisen slik det passer deg, og du velger selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan også besøke flere reisemål på samme ferie. Ving har hotell for enhver smak, med alt fra to til fem hjerter, med strandbeliggenhet eller sentral beliggenhet, luksushotell eller litt enklere, og med eller uten All Inclusive.

Finn ditt hotell

REISER TIL Asia