Se hotell (671)

Reiser til Asia

Med Ving kan du bestille reiser til mer enn et dusin land i Asia, og til Phuket i Thailand flyr du direkte med våre egne charterfly.
Ving tilbyr reiser til både store og små reisemål i Asia. Velg mellom mer enn 20 forskjellige reisemål i Thailand, eller noen av Maldivenes paradisiske øyer. Her venter spennende smaker i Vietnam og Indien, samt naturopplevelser på Sri Lanka og Bali. Til Phuket i Thailand flyr du direkte med behagelig charter, slik at du slipper å bytte fly og får så mye som mulig ut av ferien.

Storbyer og strender

En reise til Asia kan like gjerne være en storbyferie som en herlig uke eller to på stranden. Eller begge deler. Du kan for eksempel kombinere et par opplevelsesrike dager i Dubai med herlig barfotferie på Maldivene, eller innlede badeferien i Thailand med shopping og opplevelser i Bangkok. Satser du på en ren storbyferie kan vi anbefale en reise til Singapore, Hongkong, Kuala Lumpur eller Tokyo.

Skreddersy reisen til Asia

Til de aller fleste av våre reisemål i Asia kan du reise med rutefly, noe som betyr at du kan legge opp reisen slik det passer deg, og du velger selv når du vil reise, hvor lenge du ønsker å være borte og hvor mange reisemål du vil besøke. Du kan for eksempel bestille en reise til Qatar som en del av en lengre reise til et av våre andre reisemål, enten på utveien eller hjemreisen. Ving har hotell for enhver smak, med alt fra to til fem bølger, med strandbeliggenhet eller sentral beliggenhet, luksushotell eller litt enklere, og med eller uten All Inclusive.
Finn ditt hotell

Reiser til Asia

Maldivene
Maldivene er et skikkelig paradis med kritthvite strender, krystallklart vann og turkisblå laguner. Her venter fullstendig avkobling, og de største severdighetene? De finner du under havoverflaten.
Thailand
Mange nordmenn velger å reise til Thailand år etter år. Ikke rart med tanke på strendene, maten, utfluktene og det herlige klimaet.
Sri Lanka
Opplev folkelivet, den frodige regnskogen, den interessante historien og de langstrakte sandstrendene på Sri Lanka. Denne øya byr på mange utflukts- og aktivitetsmuligheter!
Indonesia
På en reise til Indonesia kan du slappe av på vakre strender, dykke i krystallklart vann, nyte tropisk natur og feriere på allsidige Bali.
India
En reise til India kan oppsummeres med krydret mat, billig shopping, sterke farger, et mylder av mennesker, gylne strender og en svak duft av røkelse.
Malaysia
I Malaysia får du oppleve flere spennende sider av Asia; fargesprakende markeder, skyskrapere, tusenårig historie, rik kultur og paradisstrender.
Singapore
Bestill gjerne en kombinasjon med din reise til Singapore, som for eksempel Bangkok eller Kuala Lumpur. Ving har mulighetene.
Vietnam
Reis med Ving til Vietnam som byr på herlige strender, spennende historie, nydelig mat og fargerik kultur. Her er det både storby og strender.
Kina
På en reise til Kina får du oppleve en særegen blanding av øst og vest i kombinasjon med vakker natur på øyene i området rundt Hong Kong.
Japan
En reise til kontrastfylte Japan er uforglemmelig, hvor tusen år med historie og gamle tradisjoner møter høyteknologi og storbyenes neonlys.
De forente arabiske emirater
Reis med Ving til De forente arabiske emirater. Her er det strender, luksus, natur, et enormt utvalg av aktiviteter, alltid sol – året rundt.
Qatar
Med Ving kan du besøke Qatar som en pause på en lengre reise, eller som en miniferie med sol, bad og spennende kultur.