Se hotell (12)

Reiser til Chiang Mai

Storslåtte fjellandskap, spennende villmarksaktiviteter og mange hundre år gamle templer. Velkommen til Chiang Mai!
Chiang Mai er hovedstad og kultur- og turistsentrum i regionen og ligger 70 mil nord for Bangkok. Det er en avslappet og hyggelig universitetshovedstad med mange severdigheter og et nattmarked med nesten uforskammede lave priser. Byen er også et kjent håndverkssentrum for blant annet silke og sølvsmykker. Chiang Mai har dessuten nesten like mange templer som Bangkok! Wat Phra That Doit Suthep er det helligste og mest kjente. Det er også flere fine golfbaner her. Du kommer deg rundt med tuk tuk, taxi, små lokalbusser eller leier sykkel.

Sol, bad og eventyr

Vil du ha en ferie med både avslapning og eventyr skal du bestille en kombinasjonsreise med Ving. Da starter du med en uke i Chiang Mai og avslutter med en uke på stranden på et av reisemålene våre lenger syd. Gled deg til en opplevelsesrik ferie - en reise for både kropp og sjel.

Sangha Metta-prosjektet i det nordlige Thailand

I Chiang Mai sponser Ving Sangha Metta-prosjektet, som støtter buddhistiske munker og nonner i deres arbeid med HIV/aids.
De informerer lokalbefolkningen om hvordan man forebygger HIV/aids og besøker smittede. Dessuten gir de fattige familier økonomisk støtte til blant annet begravelse når en aidssyk dør. De tar også vare på foreldreløse barn, som får oppgaver i templene.
Vårt bidrag er en del av salgsinntektene fra 2-dagersturen til River Kwai.
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Chiang Mai

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Vaksinering

Ving anbefaler Twinrix fra GlaxoSmithKline AS. Da får du mangeårig beskyttelse mot både Hepatitt A og B. Twinrix bør du få minst 4 uker før du reiser. Mer informasjon på www.reiseklinikken.no.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd på Utenriksdepartementets nettsider.

Valuta og betaling

Thailandske baht (THB). Visa, MasterCard og American Express aksepteres de fleste steder.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Sommertid: +5 timer. Vintertid: +6 timer.

Elektrisitet

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

Thai, men mange som jobber i turistnæringen snakker også litt engelsk.
Fly og transport

Flytid

Ca. 15 timer fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding

Slik reiser du hit

Med Ving reiser du til Chiang Mai med rutefly hele året, via Bangkok.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Flyet lander på Bangkoks flyplass (Suvarnabhumi Airport). Derfra flyr du videre med innenriksfly til Chiang Mai (ca. 1 time og 20 minutter), før du tar taxi til hotellet (ca. 20 minutter). Reisetiden fra flyplassen til hotellene i Bangkok er ca. 45 minutter (ca. 35 km). Tidene kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
29°13°
8
Soltimer/dag
29
Regnfrie dager
 • februar
32°14°
9
Soltimer/dag
27
Regnfrie dager
 • mars
34°17°
9
Soltimer/dag
29
Regnfrie dager
 • april
36°22°
8
Soltimer/dag
23
Regnfrie dager
 • mai
34°23°
7
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • juni
32°23°
5
Soltimer/dag
11
Regnfrie dager
 • juli
31°23°
4
Soltimer/dag
10
Regnfrie dager
 • august
31°23°
4
Soltimer/dag
8
Regnfrie dager
 • september
31°23°
5
Soltimer/dag
11
Regnfrie dager
 • oktober
31°21°
7
Soltimer/dag
18
Regnfrie dager
 • november
30°19°
8
Soltimer/dag
24
Regnfrie dager
 • desember
28°15°
8
Soltimer/dag
28
Regnfrie dager

Finn reise til Chiang Mai
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.