Se hotell (11)

Reiser til Chiang Mai

Storslåtte fjellandskap, spennende villmarksaktiviteter og mange hundre år gamle templer. Velkommen til Chiang Mai!

Chiang Mai er hovedstad og kultur- og turistsentrum i regionen og ligger 70 mil nord for Bangkok. Det er en avslappet og hyggelig universitetshovedstad med mange severdigheter og et nattmarked med nesten uforskammede lave priser. Byen er også et kjent håndverkssentrum for blant annet silke og sølvsmykker. Chiang Mai har dessuten nesten like mange templer som Bangkok! Wat Phra That Doit Suthep er det helligste og mest kjente. Det er også flere fine golfbaner her. Du kommer deg rundt med tuk tuk, taxi, små lokalbusser eller leier sykkel.

Sol, bad og eventyr

Vil du ha en ferie med både avslapning og eventyr skal du bestille en kombinasjonsreise med Ving. Da starter du med en uke i Chiang Mai og avslutter med en uke på stranden på et av reisemålene våre lenger syd. Gled deg til en opplevelsesrik ferie - en reise for både kropp og sjel.

Sangha Metta-prosjektet i det nordlige Thailand

I Chiang Mai sponser Ving Sangha Metta-prosjektet, som støtter buddhistiske munker og nonner i deres arbeid med HIV/aids.

De informerer lokalbefolkningen om hvordan man forebygger HIV/aids og besøker smittede. Dessuten gir de fattige familier økonomisk støtte til blant annet begravelse når en aidssyk dør. De tar også vare på foreldreløse barn, som får oppgaver i templene.

Vårt bidrag er en del av salgsinntektene fra 2-dagersturen til River Kwai.

Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Chiang Mai

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
29°13°
8
Soltimer/dag
29
Regnfrie dager
 • februar
32°14°
9
Soltimer/dag
27
Regnfrie dager
 • mars
34°17°
9
Soltimer/dag
29
Regnfrie dager
 • april
36°22°
8
Soltimer/dag
23
Regnfrie dager
 • mai
34°23°
7
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • juni
32°23°
5
Soltimer/dag
11
Regnfrie dager
 • juli
31°23°
4
Soltimer/dag
10
Regnfrie dager
 • august
31°23°
4
Soltimer/dag
8
Regnfrie dager
 • september
31°23°
5
Soltimer/dag
11
Regnfrie dager
 • oktober
31°21°
7
Soltimer/dag
18
Regnfrie dager
 • november
30°19°
8
Soltimer/dag
24
Regnfrie dager
 • desember
28°15°
8
Soltimer/dag
28
Regnfrie dager
Fly og transport

Flytid

Ca. 15 timer fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding

Slik reiser du hit

Med Ving reiser du til Chiang Mai med rutefly hele året, via Bangkok.
Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt.

Les mer om transport her.

Flyet lander på Bangkoks flyplass (Suvarnabhumi Airport). Derfra flyr du videre med innenriksfly til Chiang Mai (ca. 1 time og 20 minutter), før du tar taxi til hotellet (ca. 20 minutter). Reisetiden fra flyplassen til hotellene i Bangkok er ca. 45 minutter (ca. 35 km). Tidene kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Fakta

Vår service

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet være gyldig i minst 6 måneder etter ankomst til Thailand. Norske statsborgere trenger ikke visum til Thailand for opphold på mindre enn 30 dager. For lengre opphold kreves visum. Thailandske immigrasjonsmyndigheter kan be om bekreftelse på returbillett. For mer informasjon ta kontakt med Thailands ambassade på tlf. 22 12 86 60. https://thaiembassy.no/en-home/

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Thailand.

Vaksinering

Ving anbefaler Twinrix fra GlaxoSmithKline AS. Da får du mangeårig beskyttelse mot både Hepatitt A og B. Twinrix bør du få minst 4 uker før du reiser. Mer informasjon på www.reiseklinikken.no.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd på Utenriksdepartementets nettsider.

Valuta og betaling

Thailandske baht (THB). Visa, MasterCard og American Express aksepteres de fleste steder.

Tidsforskjell

Sommertid: +5 timer. Vintertid: +6 timer.

Elektrisitet

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

Thai, men mange som jobber i turistnæringen snakker også litt engelsk.

Ekstrasenger

Er dere tre personer som bor i et rom eller i en leilighet i Thailand, innebærer det ofte at dere må dele seng eller senger (to smale dobbeltsenger, én eller to dobbeltsenger queen size eller én dobbeltseng king size). Den sengen som deles har felles madrass og sengetøy. Tar rommet eller leiligheten fire personer får dere dele to smale dobbeltsenger, to dobbeltsenger queen size eller en king size seng. Se hva som gjelder spesifikt for ditt hotell.

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Finn reisen din til Chiang Mai