Se hotell (12)

Reiser til Chiang Mai

Storslåtte fjellandskap, spennende villmarksaktiviteter og mange hundre år gamle templer. Velkommen til Chiang Mai!
Chiang Mai er hovedstad og kultur- og turistsentrum i regionen og ligger 70 mil nord for Bangkok. Det er en avslappet og hyggelig universitetshovedstad med mange severdigheter og et nattmarked med nesten uforskammede lave priser. Byen er også et kjent håndverkssentrum for blant annet silke og sølvsmykker. Chiang Mai har dessuten nesten like mange templer som Bangkok! Wat Phra That Doit Suthep er det helligste og mest kjente. Det er også flere fine golfbaner her. Du kommer deg rundt med tuk tuk, taxi, små lokalbusser eller leier sykkel.

Sol, bad og eventyr

Vil du ha en ferie med både avslapning og eventyr skal du bestille en kombinasjonsreise med Ving. Da starter du med en uke i Chiang Mai og avslutter med en uke på stranden på et av reisemålene våre lenger syd. Gled deg til en opplevelsesrik ferie - en reise for både kropp og sjel.

Sangha Metta-prosjektet i det nordlige Thailand

I Chiang Mai sponser Ving Sangha Metta-prosjektet, som støtter buddhistiske munker og nonner i deres arbeid med HIV/aids.
De informerer lokalbefolkningen om hvordan man forebygger HIV/aids og besøker smittede. Dessuten gir de fattige familier økonomisk støtte til blant annet begravelse når en aidssyk dør. De tar også vare på foreldreløse barn, som får oppgaver i templene.
Vårt bidrag er en del av salgsinntektene fra 2-dagersturen til River Kwai.
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Chiang Mai

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Chiang Mai
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.