Utflukter, Koh Lanta

Velkommen! Hvorfor ikke krydre ferien din med en utflukt eller to?
Vi har satt sammen et nøye utvalgt og utprøvd utfluktsprogram i samarbeid med våre partnere. Vi følger opp og fornyer dette ved hjelp av blant annet kundeundersøkelser der du og andre gjester får gi oss deres synspunkter. På den måten kan vi alltid tilby aktuelle og interessante opplevelser.

Det er flere fordeler med å bestille utflukten hos Ving: Alle nødvendige forsikringer er på plass og sikkerhetskrav er oppfylt. Det er tydelige regler for om- og avbestilling og for hva som er inkludert i prisen. Dessuten – hvis du skulle få problemer eller være misfornøyd med utflukten vet du alltid hvor du skal henvende deg. Alt dette får du på kjøpet når du bestiller utflukten med Ving.

Praktisk informasjon om våre utflukter

Raya Phi Phi – The Beach

Raya Phi Phi – The Beach

En heldagsutflukt for deg som vil kombinere snorkling med et besøk på den kjente øya Koh Phi Phi.

Les mer Skjul

Vi starter dagen med å reise ut med speedbåten i retning Phi Phi-øyene, men stopper på veien for å snorkle i det glassklare vannet og se fargerike fisker, koraller og kanskje skilpadder.

Når du har snorklet og opplevd verden under overflaten er det på tide å fortsette til noen av de mest kjente stedene på Phi Phi: Maya Bay der Leonardo DiCaprio vasset i land i filmen "The Beach", lagunen i Phi Phi Leh og mye mer.

Mindre enn fire mil fra Ao Nang ligger søsterøyene Phi Phi Leh og Phi Phi Don – øygruppen som ble verdensberømt takket være filmen "The Beach" med Leonardo DiCaprio i hovedrollen.

Etter enda et bade- og snorklestopp går vi i land på paradisøya Phi Phi Don og utforsker landsbyen Tonsai, hjertet av øya med mange koselige gater strøk, suvenirbutikker og klær.

I løpet av dagen stopper vi 2-3 ganger for å snorkle på de beste stedene i området og nyter sol bad og sightseeing fra båten.

Inkludert i prisen: Lunsj, kaffe, te, vann, fersk frukt, snorkleutstyr og skandinavisk snorkleguide.

Tid: Heldagsutflukt (ca. 08.00-17.00).

Guide: Skandinavisktalende snorkleguide.

Lurt å ta med: Solkrem, badetøy, kamera og behagelige klær.

Vakre Koh Lanta

Vakre Koh Lanta

Hvis du har lyst til å oppleve Koh Lantas kultur og folkeliv, og samtidig lære mer om øyas religion – da er dette en utflukt for deg. Lunsj er inkludert.

Les mer Skjul


Vi henter deg på hotellet på morgenkvisten og drar for å besøke en lokal grunnskole. Her får vi se hvordan undervisningen foregår, og hvordan klasserommene og skoleuniformene ser ut, for å nevne noe.

Neste stopp ligger tvers over veien: to buddhisttempler. Vi besøker det ene og går innom tempelgården. Etterpå besøker vi en muslim som forteller oss hvordan religionen former hans hverdag. Her finnes det en fantastisk hage der vi kan beundre vakre orkideer.

Natur står også på programmet når vi drar videre, for nå skal vi om bord på en longtailbåt og utforske mangroveskogens dyreliv. Har vi flaks får vi se liv både over og under vann, og kanskje får vi besøk av en ape eller to. Pass i så fall godt på eiendelene dine, de er spennende for nysgjerrige aper uten skrupler. I løpet av dagen besøker vi også en økologisk gård der det dyrkes grønnsaker, eksotiske frukter og krydder. Her får vi se oss omkring og smake på noen av gårdens godsaker.

Dagens siste stopp er på Koh Lantas østkyst, i Old Town. Som navnet antyder er dette en gammel by, og du vil se at byen har vært flittig besøkt av kinesiske handelsfartøy i sin tid. Her får du anledning til å gå på oppdagelsesferd i gatene og butikkene på egen hånd, eller bare slappe av nede ved havet med en forfriskning.

Tid:
Halvdagsutflukt. Ca. 8.30–14.00.

Guide:
Skandinavisktalende guide

Kjekt å ha med:
Solkrem, vann og kamera.

Emerald Cave – kan bestilles hjemmefra

Emerald Cave – kan bestilles hjemmefra

En dag med avslapning, snorkling og vakker natur i området sør for Koh Lanta. Lunsj, frukt og drikke er inkludert.

Les mer Skjul

Vi svømmer gjennom Emerald Cave på Koh Mook og kommer inn til en fantastisk lagune omgitt av klippevegger. Deretter tar vi turen til en av de vakreste øyene i området – Koh Kradan. Etter en piknik på den hvite sandstranden kan du bade og snorkle i det turkise havet. Det vil også bli anledning til å bade og snorkle ved flere av de andre øyene i nærheten i løpet av dagen.

Bestill hjemmefra: Denne utflukten kan du bestille samtidig som du bestiller reisen din, eller på "Min side" hvis du allerede har gjort det.

Mat og drikke: Lunsj og fersk frukt, samt kaffe, te, vann og brus er inkludert.

Tid: Heldagsutflukt, ca. 08.00–17.00.

Guide: Skandinavisktalende snorkleguide

Lurt å ta med: Solkrem, badetøy, håndkle og kamera.

Øvrig informasjon:
Det er mulig å låne snorkleutstyr.
Ikke glem billetten eller referansenummeret!