Utflukter, Koh Lanta

Velkommen! Hvorfor ikke krydre ferien din med en utflukt eller to?
Vi har satt sammen et nøye utvalgt og utprøvd utfluktsprogram i samarbeid med våre partnere. Vi følger opp og fornyer dette ved hjelp av blant annet kundeundersøkelser der du og andre gjester får gi oss deres synspunkter. På den måten kan vi alltid tilby aktuelle og interessante opplevelser.

Det er flere fordeler med å bestille utflukten hos Ving: Alle nødvendige forsikringer er på plass og sikkerhetskrav er oppfylt. Det er tydelige regler for om- og avbestilling og for hva som er inkludert i prisen. Dessuten – hvis du skulle få problemer eller være misfornøyd med utflukten vet du alltid hvor du skal henvende deg. Alt dette får du på kjøpet når du bestiller utflukten med Ving.

Praktisk informasjon om våre utflukter

Raya Phi Phi – The Beach – kan bestilles hjemmefra

Raya Phi Phi – The Beach – kan bestilles hjemmefra

En heldagsutflukt for deg som vil kombinere snorkling med en tur til Phi Phi-øyene. Lunsj er inkludert.

Les mer Skjul

Vi starter dagen med å reise ut med speedbåten i retning Phi Phi-øyene, men stopper på veien for å snorkle i det glassklare vannet og se fargerike fisker, koraller og kanskje skilpadder.

Når du har snorklet og opplevd verden under overflaten er det på tide å reise videre, blant annet for å beundre noen av de mest kjente stedene på Phi Phi: Maya Bay der Leonardo DiCaprio vasset i land i filmen "The Beach", Viking Cave, lagunen ved Phi Phi Leh og mye mer.

Etter enda et bade- og snorklestopp går vi i land på paradisøya Phi Phi Don og utforsker landsbyen Tonsai, hjertet av øya med mange koselige gater strøk, suvenirbutikker og klær.

I løpet av dagen stopper vi 2-3 ganger for å snorkle på de beste stedene i området og nyter sol bad og sightseeing fra båten.

Bestill hjemmefra: Denne utflukten kan du bestille samtidig som du bestiller reisen din, eller på "Min side" hvis du allerede har gjort det.

Inkludert i prisen: Lunsj, kaffe, te, vann, fersk frukt, snorkleutstyr og skandinavisk snorkleguide.

Tid: Heldagsutflukt (ca. 08.00-17.00).

Guide: Skandinavisktalende snorkleguide.

Lurt å ta med: Solkrem, badetøy, kamera og behagelige klær.

Emerald Cave

Emerald Cave

En dag med avslapning, snorkling og vakker natur i området sør for Koh Lanta.

Les mer Skjul

Vi svømmer gjennom Emerald Cave på Koh Mook og kommer inn til en fantastisk lagune omgitt av klippevegger. Deretter tar vi turen til en av de vakreste øyene i området – Koh Kradan. Etter en piknik på den hvite sandstranden kan du bade og snorkle i det turkise havet. Det vil også bli anledning til å bade og snorkle ved flere av de andre øyene i nærheten i løpet av dagen.

Mat og drikke: Lunsj og fersk frukt, samt kaffe, te, vann og brus er inkludert.

Tid: Heldagsutflukt, ca. 08.00–17.00.

Guide: Skandinavisktalende snorkleguide

Lurt å ta med: Solkrem, badetøy, håndkle og kamera.

Øvrig informasjon:
Det er mulig å låne snorkleutstyr.
Ikke glem billetten eller referansenummeret!