Bilder fra Thailand

Phra Nang Beach, Krabi

Klong Muang Beach, Krabi

Ao Hua Non, Koh Mook

Kata Beach

Kamala Beach

Patong

Kamala Beach

Maya Bay, Phi Phi Islands

Kamala Beach

Kamala Beach

Khao Lak

Kamala Beach - Cafe del Mar Beach Club

Solnedgang ved Bangtao Beach

Maya Bay, Phi Phi Islands

Fra Ao Nang og Klong Muang kan du ta båt til Chicken Island og Tup Island.

Phra Nang Beach, Krabi

Koh Phi Phi

Railay Beach, Krabi

Loh Dalum Beach, Koh Phi Phi

Hong Island, båtutflukt fra Klong Muang og Ao Nang, Krabi

Khao Lak, Wat Laek Kaen-tempelet

Phuket Country Club

Grand Palace, Bangkok

Hat Khlong Dao, Koh Lanta

Koh Rok, båtudflukt fra Koh Lanta

Koh Chang

Kata Beach

Koh Mook

Ao Nang, Krabi

Tuk-tuk

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.