Bilder fra Thailand

Hong Island, båtutflukt fra Klong Muang og Ao Nang, Krabi

Kata Beach

Kamala Beach

Patong

Kamala Beach

Phi Phi Islands

Kamala Beach

Kamala Beach

Khao Lak

Kamala Beach - Cafe del Mar Beach Club

Solnedgang ved Bangtao Beach

Phi Phi Islands

Klong Muang Beach nord for Ao Nang

Fra Ao Nang kan du ta båt til Chicken Island

Khao Lak, Wat Laek Kaen-tempelet

Phuket Country Club

Grand Palace, Bangkok

Koh Chang

Kata Beach

Koh Mook

Koh Hong, et ufluktsmål fra Ao Nang, Krabi

Ao Nang, Krabi

Tuk-tuk

Ao Nang, Krabi

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.