Restplasser i november

Du som drømmer om å unnslippe høstens regn og ruskevær – bestill en restplass i november!

Bestill en restplass i november og glem regnklær og paraply! I stedet bestiller du en restplass til solen sammen med noen du er glad i, og nyter sol og deilig temperatur.

Det er mange som vil reise i november, og da går restplassene raskt unna, så pass på å sikre restplassferien din i november allerede nå!
Hvis du ikke finner noen restplasser i november som passer kan du endre avreisedatoen i menyen nedefor.

NB! Restplasser med kort tid til avreise må betales med én gang.

Flere sydenreiser i november

Varmeguiden

Hvor er det varmt i november?

Reis fra sludd og regn. I varmeguiden kan du se på hvilke reisemål det er varmt i november for en mere behagelig høst.

Reis fra sludd og regn. I varmeguiden kan du se på hvilke reisemål det er varmt i november for en mere behagelig høst.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.