Restplasser i mai

Rimelige reiser - finn en restplass i mai!

Tjuvstart sommeren med en restplass i mai til et av våre solrike reisemål. Nedenfor ser du alle våre restplasser i mai hvor du får mye ferie for lite penger.

Husk at restplassbilletter slippes tidligst 90 dager før avreise, så hvis du ikke finner noen restplasser i mai kan du endre avreisedatoen i menyen nedefor.

NB! Restplasser med kort tid til avreise må betales med én gang.

Flere sydenreiser i mai

Varmeguiden

Hvor er det varmt i mai?

Varmeguiden viser temperaturen i luften og i vannet på ulike reisemål, så du kan se hvor det er varmt i mai.

Varmeguiden viser temperaturen i luften og i vannet på ulike reisemål, så du kan se hvor det er varmt i mai.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.