Restplasser i april

Opplev tidlig vår med en restplass i april!

Vi har en mengde restplasser i april til varme og solfylte reisemål. Nedenfor kan du se hvor mye ferie du kan få for en rimelig penge når du bestiller en restplass i april.

Husk at restplassbilletter slippes tidligst 90 dager før avreise, så hvis du ikke finner noen restplasser i april kan du endre avreisedatoen i menyen nedefor.

NB! Restplasser med kort tid til avreise må betales med én gang.

Flere sydenreiser i april

Varmeguiden

Hvor er det varmt i april?

I vår varmeguide kan du finne de reisemålene hvor det er varmt i april – både i luften og i havet.

I vår varmeguide kan du finne de reisemålene hvor det er varmt i april – både i luften og i havet.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.