Bassengområdet er omkranset av en frodig hage

Sunwing Bangtao Beach

Hotellvurdering: 4,5

  • Rom for opptil 6 personer
  • Gratis WiFi på hele hotellet
  • Smarte måltidspakker mot tillegg
  • Barn under 12 år spiser gratis
  • Skandinavisk barneklubb med Lollo & Bernie
  • Ligger på stranden
  • Spa, treningsstudio og SATS ELIXIA-timer er inkludert
  • Babybasseng med solskjerming

Velkommen til et lysere og lekrere Sunwing Bangtao Beach!

Denne sommeren renoveres store deler av Sunwing Bangtao Beach. Til vinteren møtes gjestene dermed av et forbedret og mye finere Sunwing med lysere farger på rommene, nytt gulv i oppholdsrommene og soverommene samt ny belysning. I tillegg får alle rommene nye, lekre tekstiler, madrasser og sengetøy.

Treningsstudioet flytter inn i nye lokaler og resepsjonen, og lobbyen renoveres i lyse og imøtekommende farger. La Tasca bytter navn til Piak's Kitchen og får blant annet nytt gulv, lysere møbler og nye lamper. Selv hotellets showområde og utendørs-spa pusses opp. For de minste gjestene bygger vi ut Miniland og flytter Teen Lounge til nye, fine lokaler.

Sunwing Bangtao Beach ligger ved den 8 km lange, hvite sandstranden i Bangtao og anses som en av Phukets beste. Her bor du med utsikt mot bassengområdet eller hagen, og fra en del Royal Family Suites går du rett ut i bassenget fra din egen terrasse! Sunwing Bangtao Beach har suiter for alle.

Les mer om Mer verdi.

Under palmene på Sunwing Bangtao Beach og med det turkisblå havet som bakgrunn, kan hele familien nyte ferien sammen. Det herlige bassengområdet på Sunwing Bangtao Beach inkluderer hele 6 basseng. Familiebassenget på hele 1340 m² er det mest populære, og har både viker, bukter og en liten øy. Thaimassasje er verdensberømt, og etter en behandling med velduftende oljer og avslappende musikk på hotellets eget spa forstår du hvorfor.

Sunwing Bangtao ligger 1,2 km fra Bangtaos sentrum hvor det ligger noen restauranter og butikker. Vil du ha et større utvalg kan du reise til Patong Beach, dit er det ca. 15 km.

*Transport til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss t/r flyplassen og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder kun når du flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under Hotellfakta om hva som gjelder for oppholdet ditt på Sunwing Bangtao Beach. Her finner du mer informasjon om Easy Travel.

Internett
WiFi* er gratis på alle Sunwing Family Resorts. Ta med din egen smarttelefon, ipad, nettbrett, pc eller mac og koble deg på.

*Internettforbindelsen varierer i hastighet.

MySunwing – hotellinformasjon
På hotellets egen informasjonsside MySunwing finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram og annen informasjon om hotellets øvrige utvalg og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Du har tilgang til MySunwing via din egen smarttelefon, pc eller nettbrett. Du kan også finne siden på pc-ene som er til utlån i Help Desk.

Sunwing i sosiale medier
Du kan følge Sunwing Bangtao Beach i sosiale medier. Lik Sunwing Bangtao Beach på Facebook.

Røykfritt hotell
Sunwing Family Resorts er helt røykfrie innendørs. Det er bare tillatt å røyke på balkongene og terrassene samt anviste områder på hotellet.

Legeservice
Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.

Handikapvennlighet
Ingen familiesuiter er tilpasset bevegelseshemmede.

Resort Service/Help Desk
24-timers service. Roomservice. Innsjekking tidligst kl. 15.00 ankomstdagen og utsjekking kl. 12.00 avreisedagen. Minibank finnes på hotellet.

Sesong
Sommersesongen (6.4–6.11.2017, i 2018 begynner den 6.4) er lavsesong i Thailand og da arrangerer vi barneaktiviteter og lokalt show et par ganger i uken. Treningsstudio, restauranter og Help Desk holder åpent som vanlig. Det er ikke aerobictimer med i

Les mer Sunwing Bangtao Beach Skjul tekst Kitchen Inclusive

På Sunwing Bangtao Beach kan du bestille den praktiske måltidspakken Kitchen Inclusive. Det innebærer at du spiser fra vår herlige frokostbuffé hver dag. Fem av syv dager spiser du lunsj og middag i vårt populære vertshus Piak´s Kitchen. Du velger selv hvilke dager som passer best. Les mer om våre smarte måltidspakker.

Fasiliteter på Sunwing Bangtao Beach

Prisliste