Bassengområdet er omkranset av en frodig hage

Sunwing Bangtao Beach

Hotellvurdering: 4,5

 • Suiter for opptil 6 personer
 • WiFi er inkludert på hele hotellet
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Kitchen Inclusive mot betaling
 • Lollo & Bernie
 • Barneklubb med skandinavisk personale
 • Hotell på stranden
 • Direktebuss t/r flyplassen*
 • Sjekk inn bagasjen på hotellet*
 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • Spa, treningsstudio og SATS ELIXIA-timer
 • Babybasseng, beskyttet mot solen

Fantastisk bassengområde og en åtte kilometer lang paradisstrand.

Sol, hvite strender og god mat. Vaiende palmer er det eneste som skiller den 8 km lange, hvite sandstranden fra Sunwing Bangtao Beach. Stranden i Bangtao anses som en av Phukets beste. Du bor med utsikt mot bassengområdet eller hagen, og fra en del Royal Family Suites går du rett ut i bassenget fra din egen terrasse! Sunwing Bangtao Beach har suiter for alle.

I løpet av sommeren 2017 vil store deler av Sunwing Bangtao Beach renoveres. Det gjør at du til vinteren møtes av et forbedret og finere Sunwing Bangtao Beach.

Alle rommene får nye gulv i oppholdsrom og soverom, males i lyse farger, får nye tekstiler, madrasser, sengetøy og ny belysning. Treningsstudioet vil flytte inn i større lokaler og resepsjonen og lobbyen renoveres i lyse og innbydende farger. Hotellets showområde og utendørsspa vil også pusses opp. For de mindre gjestene utvides Mini Land og Teen Lounge flyttes til nye, fine lokaler.

Under palmene på Sunwing Bangtao Beach og med det turkisblå havet som bakgrunn, kan hele familien nyte ferien sammen. Det herlige bassengområdet på Sunwing Bangtao Beach inkluderer hele 6 basseng. Familiebassenget på hele 1340 m² er det mest populære, og har både viker, bukter og en liten øy. Thaimassasje er verdensberømt, og etter en behandling med velduftende oljer og avslappende musikk på hotellets eget spa forstår du hvorfor.

Sunwing Bangtao ligger 1,2 km fra Bangtaos sentrum hvor det ligger noen restauranter og butikker. Vil du ha et større utvalg kan du reise til Patong Beach, dit er det ca. 15 km.

*Transport til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss t/r flyplassen og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder kun når du flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under Hotellfakta om hva som gjelder for oppholdet ditt på Sunwing Bangtao Beach. Her finner du mer informasjon om Easy Travel.

Etter sommeren 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Les mer om dette her.

Les mer Sunwing Bangtao Beach Skjul tekst Kitchen Inclusive

På Sunwing Bangtao Beach kan du bestille den praktiske måltidspakken Kitchen Inclusive. Det innebærer at du spiser fra vår herlige frokostbuffé hver dag. Fem av syv dager spiser du lunsj og middag i vårt populære vertshus Piak´s Kitchen. Du velger selv hvilke dager som passer best. Les mer om våre smarte måltidspakker.

Adresse

22 Moo 2 Chueng Thalay, Thalang
Phuket 83110 Thailand
Telefon: +66 76 337 400-6

Fasiliteter på Sunwing Bangtao Beach

Prisliste