1. Alle reisemål
 2. Thailand
 3. Phuket
 4. Kamala Beach
 5. Sunwing Kamala Beach
Vis bilderSunwing Kamala Beach, Kamala Beach, Phuket, ThailandSunwingLollo & Bernie
 • barnevennlig

Sunwing Kamala Beach

Hotellet har mottatt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell i Thailand 2017.

Sunwing Kamala Beach ligger ved et av nordmenns favorittreisemål, den populære Kamalastranden i Phuket. Hotellet består av flere bygninger beliggende i en stor hage med fantastiske bassengområder. Stranden ved hotellet er langgrunn, barnevennlig og vakker med turkisblått vann.
Mer

Mer om hotellet

På hotellområdet kan du nyte thaimassasje og benytte deg av treningsmulighetene på Fitness center. Dessuten finner du alt annet som du forbinder med Sunwing - som Lollo & Bernie's Mini Land, Mini Market og Teen Lounge. Våre to restauranter, Fino Restaurant & Grill og La Tasca, serverer både internasjonale og thailandske retter.

På Sunwing Kamala Beach kan du velge mellom flere ulike familiesuiter. Alle Royal Family Suites har direkte utgang til bassenget. Sunwing Kamala Beach har suiter for alle.

Sunwing Kamala Beach ligger i fredelige Kamala. I nærområdet er det et lite utvalg av restauranter og butikker. Vil du ha et større utvalg kan du dra til Patong Beach, som ligger 7 kilometer fra hotellet.

Internett

WiFi Internett* er inkludert på alle Sunwing Family Resorts. Ta med din egen smarttelefon, ipad, nettbrett, pc eller mac og koble deg gratis til nettet.

*Internettforbindelsen varierer i hastighet.

MySunwing – hotellinformasjon

På hotellets egen informasjonsside MySunwing finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram og mer informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Du har tilgang til MySunwing via din egen smarttelefon, pc eller nettbrett. Du kan også finne siden på pc-ene som er til utlån i Help Desk.

Sunwing i sosiale medier

Du kan følge Sunwing Kamala Beach i sosiale medier. Lik Sunwing Kamala Beach på Facebook.

Røykfritt hotell

Sunwing Family Resorts er helt røykfrie innendørs. Det er bare tillatt å røyke utendørs.

Legeservice

Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.

Handikapvennlighet

Ingen familiesuiter er tilpasset bevegelseshemmede.

Sesong

Sommersesongen (6.4-31.10.2017, i 2018 begynner sommersesongen 6.4) er lavsesong i Thailand og vi har da barneaktiviteter og lokale show et par ganger i uken. Lollo & Bernie er selvsagt på plass! Fino Restaurant & Grill er åpen for lunsj, og om kvelden tilbys Fino's middagsmeny i La Tasca. Treningsstudio og Help Desk drives som normalt. Det er ingen aerobictimer med instruktør.

I sommerhalvåret vil det tidvis være undervannsstrømmer og bølger, badeforbud kan forekomme.

Miljø

Les mer om vårt miljøarbeid på Sunwing Family Resorts miljøside.

Bryllup på Sunwing Family Resorts

Har dere lekt med tanken om å gifte dere i utlandet? Et bryllup på vårt familieparadis Sunwing Family Resorts er et perfekt valg når dere attpåtil har barna med på bryllupsreisen. Send oss en e-post på engelsk, så forteller vi mer: kamalabeach@sunwing.net

Øvrig

Resort Service/Help Desk: 24-timers service. Roomservice. Innsjekk fra kl. 15.00 ankomstdagen og utsjekk kl. 12.00 avreisedagen. Minibank finnes på hotellet.

Bygget: 2009.

287 suiter. Etasjer: 3–4. Heis: I hovedbygningen

Aircondition: Ja

Parkering: Offentlig parkering ved hotellet, begrenset antall plasser

Hotellmanager

Johan Magnusson

Hotellfakta
 • Basseng
  8 stk.
 • Barnebasseng
  Ja
 • Heis
  Ja, delvis
 • Bar
  Ja
 • Bassengbar
  Ja
 • Restaurant
  2 stk.
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  500 m
 • Hovedsentrum
  7 km
 • Nærmeste strand/badested
  0-250 m
 • Internett
  Ja
 • Vannsklie
  Ja
Sunwing
 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Skandinavisk barneklubb med Lollo & Bernie
 • Ligger på stranden
 • Spa, treningsstudio og SATS ELIXIA-timer
 • Babybasseng med solskjerming
Mer verdiUtvalgte hotell med ekstra fordeler
Rom og leiligheter

Sunwing Kamala Beach består av flere hotellbygninger som ligger spredt i en stor hage med fantastiske bassengområder. Stranden nedenfor hotellet er langgrunn, barnevennlig og vakker med turkisblått vann.

Family Suite

Family Suite

Family Suite er romslige, smart innredete suiter og består av 1–2 rom med plass for opptil 6 personer.

Happy Baby Suite

Happy Baby Suite

Happy Baby Suite er våre spesialtilpassede 1-romssuiter for deg som reiser med små barn.

Royal Family Suite

Royal Family Suite

Våre Royal Family Suites er for deg som vil ha en leilighet med høy standard, bra beliggenhet og praktiske detaljer.

Royal Pool Suite

Royal Pool Suite

Hopp rett i bassenget fra terrassen din! Alle Royal Pool Suites har direkte utgang til bassenget og en stor, deilig terrasse. Leilighetene er velutstyrte, med praktiske detaljer.

Sunwing Kamala Beach

Les mer om hotellet på ving.no - se link på venstre side.
Mat og drikke

Tenk å kunne slippe å tenke på matlagning i ferien! På Sunwing Kamala Beach lager våre dyktige og inspirerende kokker mat som får både små og store til å juble. Morgen, middag og kveld.

Start dagen i hovedbygningen med variert frokostbuffé. Fortsett gjerne med lunsj på det barnevennlige vertshuset La Tasca. Avslutt med en vellaget middag på elegante Fino Restaurant & Grill, der du har fantastisk utsikt over havet. Og har du lyst til å slappe av i din egen leilighet en kveld og kose deg med mat og drikke på balkongen, kan du kjøpe med deg noe godt fra Mini Market eller bestille takeaway fra La Tasca. I ferien er det lørdag hele uken. Mer informasjon om tilbudet vårt samt åpningstider finner du nedenfor og på hotellets informasjonsside MySunwing.

La Tasca

Åpen:
Frokostbuffé: 07.30-10.30
Lunsj: 12.00-15.30
Middag: 18.00-22.00
Takeaway: 12.00-15.30 & 18.00-22.00
Vårt rimelige og populære vertshus har åpent for frukostbuffé, lunsj og middag. Her finner du et stort utvalg mat og drikke for alle aldersgrupper, servert i et hyggelig miljø. På menyen har vi favoritter som salater, smørbrød, pizza, hamburgere og mye mer, blant annet flere lekre thailandske spesialiteter. Og vil du heller nyte maten på din egen balkong eller terrasse er det ikke noe problem – på La Tasca kan du få maten som take away. La Tasca ligger i hovedbygningen.

Fino Restaurant & Grill

Åpen:
Lunsj 12.00-15.30
Middag: 18.00-22.00
En moderne restaurant som er elegant uten å være stiv. Her nyter du vellaget mat fra en internasjonal meny med både klassiske og nyskapende retter samt flere lekre thailandske spesialiteter. Atmosfæren er barnevennlig og imøtekommende. Fino Restaurant & Grill ligger helt nede på stranden og har nydelig utsikt over havet. Restauranten er åpen for lunsj og middag.

Lime Bar

Åpen: 10.00-23.00
Både før og etter middag kan du ta en drink i Lime Bar, som ligger i hovedbygningen. Her har de også egne forfriskninger og iskrem til barna. Fra Lime Bar har du perfekt utsikt over showscenen, der dyktige artister opptrer med populære barne- og familieshow flere kvelder i uken.

Mini Market

Åpen: 07.00–23.00
I Sunwing Kamala Beachs Mini Market finner du alt fra postkort, Lollo & Bernie-kosedyr, bleier, barnemat og babyprodukter (lokale merker kan forekomme), godteri og solkrem til kaldt drikke. Fint hvis du lengter etter litt shopping. Mini Market ligger ved siden av Resort Service.

Åpningstider kan bli endret i løpet av sesongen – aktuelle åpningstider finnes på hotellet ved ankomst.

Frokostbuffé

En bedre start på dagen skal du lete lenge etter. Hver dag mellom kl. 07.30 og 10.30 serverer Sunwing Kamala Beach en fantastisk frokostbuffé. Frukt, ferskt brød, yoghurt, frokostblandinger, juice, pålegg, pølser, egg, bacon... (variasjoner forekommer). Flaks at frokosten sies å være dagens viktigste måltid! Og glem ikke at barn under 12 år spiser gratis sammen med en betalende voksen. Må forhåndsbestilles før avreise.

Sunwing Inclusive

Fra 2.275,-, barna spiser gratis
Du spiser på hotellet 5 faste dager i uken, og lar de 2 resterende dagene være åpne for innfall og utflukter.

I Sunwing Inclusive inngår:

 • Frokostbuffé hver dag.
 • Fem lunsj- og middagsbuffeer.*
 • Vann, en stor brus, en stor øl (lokal type) eller en halv flaske vin (37,5 cl) serveres til lunsj og middag.
 • Flere kvelder i uken serveres temabufféer som f.eks. amerikansk, italiensk, Tex Mex og BBQ. Buffeene har alltid innslag av det thailandske kjøkken.

Informasjon om hvilke dager Sunwing Inclusive serveres gis ved ankomst til hotellet. Du kan også finne informasjonen på hotellets informasjonsside MySunwing.

Det er kun frokost som er inkludert i Sunwing Inclusive jul- og nyttårsaften, men du kan bestille hotellets populære festbuffé på hotellet og få en herlig matopplevelse.

*Ved få Sunwing Inclusive-bestillinger serveres lunsj og middag fra La Tascas à la carte-meny. Voksne velger da forrett, hovedrett og dessert fra menyen og barn velger sitt måltid fra barnemenyen/barnebuffeen.

Forhåndsbestilles hjemmefra (begrenset antall plasser). Les mer om Sunwing Inclusive.

Kitchen Inclusive

Kitchen Inclusive – der du som voksen velger fra La Tascas meny – til både lunsj og middag.

Inkludert i Kitchen Inclusive:
– Sunwings store frokostbuffé hver dag hele uken.
– 5 lunsjer og 5 middager med tre retter pr. uke. Du velger forrett, hovedrett og dessert fra menyen. Til lunsj og middag serveres vann, en stor brus, lokalt øl eller en halv flaske vin (37,5 cl) pr. person og måltid. Kaffe til maten er inkludert.

Barna spiser gratis fra frokostbufféen eller Lollo & Bernies buffé til lunsj og middag. Drikke og is er inkludert til lunsj og middag. Du velger selv hvilke fem dager du vil spise lunsj og middag.

Basseng og strand

Sunwing Kamala Beach består av flere bygninger spredt over et stort hageområde med fantastiske bassengområder. Her kan du velge blant hele åtte basseng, og i tillegg finnes det et par vannsklier for både små og litt større barn. Familiebassengene våre har fantasifull utforming, med viker og bukter. Dessuten er bunnen svakt skrånende - perfekt for barn i alle aldre! Det ene bassenget har en bar hvor du kan kjøpe deg en forfriskning, både i og utenfor bassenget. Og fra Royal-leilighetene kan du faktisk gå rett fra terrassen og ut i bassenget!

Stranden Kamala Beach som ligger rett nedenfor hotellet er barnevennlig, langgrunn og vakker, med klart, blått vann.

Babybasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 10 m²
Dybde: 30 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 08.00–20.00

Familiebasseng*

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 1213 m²
Dybde: 10–170 cm
Solskjerming: Ja, delvis
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 08.00–20.00

Fun pool*

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 896 m²
Dybde: 130 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 08.00–20.00

Fun pool*

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 527 m²
Dybde: 120 cm
Vannsklie: Ja
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 08.00–20.00

Fun pool*

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 760 m²
Dybde: 135 cm
Vannsklie: Ja
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 08.00–20.00

Basseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 325 m²
Dybde: 130 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 08.00–20.00

Basseng

Pooltyp: Utomhuspool
Storlek: 325 m2
Djup: 130 cm
Vattentyp: Sötvatten
Uppvärmd: Nej
Öppettider: 08.00 - 20.00

Basseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 313 m²
Dybde: 130 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 08.00–20.00

Strand

Kamala Beach ligger ved hotellet og er langgrunn og barnevennlig. 0–250 m til stranden (avhengig av hvor på hotellet du bor). I sommerhalvåret er det tidvis undervannsstrømninger og bølger, og badeforbud kan forekomme.

Thailandske myndigheter har fjernet mye av den kommersielle virksomheten langs strendene. Det innebærer at det finnes færre solsenger, strandkaféer og annet, enn hva som har vært tilfelle tidligere.

*Fun Ppool og familiebassengene har skrånende bunn slik at barna kan bade på den grunneste delen. Vannskliene er åpne kl. 10.00–13.00 og 14.00–18.00.

Trening og aktiviteter

På Sunwing Kamala Beach kan du både trene og få massasje ute i solen. Start med vanngymnastikk i bassenget og nyt så den verdensberømte thailandske massasjen på et av våre Thai spa i hagen! Mer utendørssport kan du få hvis du liker golf. Det ligger flere fine golfbaner i nærheten av Sunwing Kamala Beach.

Føler du for en liten pause fra solingen har vi et variert treningstilbud i vårt Fitnesscenter, under ledelse av dyktige og inspirerende instruktører. Vil du heller trene på egen hånd har vi et treningsstudio med både treningsapparater og vekter. Med andre ord: på Sunwing Kamala Beach finnes det mange muligheter hvis du vil røre på deg i ferien.

Fitness

Hvorfor ikke strate dagen med en Power Walk? Eller foretrekker du vanngymnastikk i bassenget ved lunsj i stedet? Kanskje du ønsker en time i gruppetreningslokalet? På Sunwing Kamala Beach vet vi hvordan vi holder humøret og ferieformen på topp! Gruppetreningstimene er gratis og aldersgrensen er 15 år. Treningslokalet deles med nabohotellet Sunprime Kamala Beach.

Vanngymnastikk

Vanngymnastikk er kanskje Sunwing Family Resorts mest populære aktivitet for alle aldersgrupper. Hopp i bassenget og bli med på en treningstime utenom det vanlige under ledelse av våre dyktige og inspirerende instruktører.

Treningsstudio

Tren styrke på egen hånd i fine treningslokaler, helt gratis. I treningsstudioet vårt finner du både treningsapparater og frivekter. Aldersgrense 15 år.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Crawlkurs nybegynnere, fra 12 år

En aktivitet for både voksne og unge. I løpet av tre undervisningstimer får du et basiskurs i crawl av våre kompetente instruktører. Fokuset ligger på å kjenne til de tekniske prinsippene i crawl med korrekte armtak, benspark og hvordan man puster samt å praktisk øve på å forbedre kroppsposisjonen i vannet, finne rett flyt og lære seg prinsippene i pusteteknikken. Målet er å kunne svømme minst 25 meter crawl med pusting.

Ferdighetskrav: Svømmedyktig (minst 200 meter bryst på dypt vann).
Kursets varighet: 3 kurstimer á 40 minutter
Periode: 16.12.2017–1.3.2017, på for- eller ettermiddagen. Kan bestilles med ankomstdag onsdag og fredag.

Les mer om svømmeskolen.

PT svømming – privat svømmelærer

En egen aktivitet tilpasset dine personlige behov. Det kan være å lære seg grunnprinsippene for crawl eller finpusse teknikken for deg som allerede har grunnlaget. Sammen med din private svømmelærer legger dere opp en eller flere kurstimer for at du skal nå dine individuelle mål.

Ferdighetskrav: Ingen (timen tilpasses individuelle forutsetninger og mål)
Kursets vargihet: 1 økt à 40 minutter
Periode: 16.12.2017–01.03.2018, på for- eller ettermiddagen. Kan bestilles av deg med ankomstdag onsdag og fredag.

Sportsaktiviteter

Flere dager i uken arrangerer Sunwing Family Resorts aktivitetsverter ulike sportsaktiviteter. Aktuelt program finner du i Holiday Planner.

Golf

I nærheten av Sunwing Kamala Beach ligger det flere fine golfbaner. Vårt Help Desk-personale hjelper gjerne til med bestilling av starttider.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du lese mer om hva som skjer på hotellet i løpet av ferien din. Programmet er live og kan bli endret uten forvarsel. Det betyr også at det ikke ligger tilgjengelig når hotellet er stengt for sesongen.

For barn og ungdom

Ingen trenger å gå rundt og være rastløs på Sunwing Family Resorts. Her arrangerer vi massevis av aktiviteter for barn fra 0–7 år, alt fra skattejakt og eventyr med barnas favoritter Lollo & Bernie til Mini Stars og vannleker.

** Mange aktiviteter er gratis **
De aller fleste aktivitetene er gratis. Her kan du se hvilke aktiviteter som er inkludert og hvilke som koster noen kroner. Enkelte av disse har aldersgrense, men det finnes alltid noe å gjøre for både små og store barn.

På Sunwing Kamala Beach ligger Lollo & Bernies Mini Land lengst til venstre i hovedbygningen. Her samles barna når det er tid for aktiviteter og hit kan de også gå for å leke, pusle eller se på film sammen med mamma eller pappa. Påmelding til barneaktivitetene gjør du via Holiday Planner på MySunwing. Scenen ligger i hovedbygningen ved Lime Bar. Her kan du se våre populære barneshow og barna kan være med på Mini Stars eller Mini Disco.

På Sunwing Kamala Beach er det alltid noe å finne på. Nedenfor presenterer vi et utvalg av de mange aktivitetene vi tilbyr.

Aktivitetsprogram

Hva skjer på hotellet i løpet av ferien? Les om hvilke aktiviteter som arrangeres i Holiday Planner. Programmet er live, noe som betyr at det kun tilgjengelig i de periodene hotellet er åpent. Les om alle aktivitetene på Sunwing Kamala Beach.

Mini Land

Lollo og Bernie har et eget lekehus som kalles Lollo & Bernie's Mini Land. Fem dager i uken er det åpent hus, da er barn og voksne i alle aldre velkommen hit for å leke, male, se film eller kanskje høre et eventyr. Ved Lollo & Bernie's Mini Land ligger en inngjerdet lekeplass (delvis beskyttet mot solen).

Play & Splash og Mini Play

Flere dager i uken kan alle barn delta i vannøvelser med lek og plask i bassenget til morsom musikk! Mini Play er lek og bevegelse til musikk i fitnessalen for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Samtidig som barna har det gøy trener de koordinasjon, styrke, rytme og balanse. Tanken er at de får utvikle sin kreativitet og lære seg å samarbeide med andre barn.

Svømmeskole på Sunwing

Nå kan alle barn lære seg å svømme i løpet av ferien på Sunwing! I perioden 16.12.2017–01.03.2018 tilbyr vi svømmeskole på Sunwing Kamala Beach, i samarbeid med Medley. Tanken bak svømmeskolen er at barn og unge skal ha det gøy i vannet, og gjennom dette lære seg å svømme og bli trygge i vannet. Etter fullført kurs får barna selvsagt en medalje. Svømmeskolen ledes av svensk personale utdannet av Medley. Svømmeskolen er for barn fra 4 år og er delt inn i tre nivåer med fem timer pr. uke. Kurset holdes på for- eller ettermiddagen. Kan bestilles av deg som ankommer hotellet onsdag og fredag.

Adventure Games

I Mini Land samles barna også når det er tid for Adventure Games. Bli med på skattejakt eller kom i Lollo & Bernies bursdagsselskap! Aktivitetene er for barn som har fylt 3 år til og med 7 år, de varer i ca. 1,5 time og gjennomføres flere ganger i uken. Påmelding gjør du via Holiday Planner på MySunwing og betaling skjer i Help Desk.

Familietrening

På familietrening kan alle barn som har fylt 3 år til og med 7 år trene sammen med foreldrene. Kanskje mormor eller farfar også vil bli med? I løpet av treningsøkten på 30 minutter løper, hopper, danser og leker vi til musikk. Vi fokuserer på motorisk trening for barna, og litt større fysiske utfordringer for de voksne.

Familieyoga

Nyhet vinteren 2017/2018! Familieyogaen byr på kvalitetstid sammen. Fokus er på bevegelse og fremfor alt glede. Ingen må føle at de skal prestere, alle gjør øvelsene etter sitt eget nivå og yogatimen følger en historie gjennom hele økten. Timen varer i 30 minutter og passer for barn som har fylt 4 år til og med 7 år.

Lollo & Bernie's After Beach

To dager i uken blir det allsang, rytme og bevegelser for både gamle og unge. Kom og bli med på vår After Beach sammen med Sunwings showteam.

Mini Stars

Små gjester med masse sjarm. Én kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og forvandles til stjerner! Mini Stars er en aktivitet for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Barna velger en sang som de får øve inn sammen med showteamet vårt. Om kvelden får de hjelp med klær og sminke. Så er det showtime!

Mini Disco

Etter barneshowet er det klart for Mini Disco, ukens høydepunkt for våre mindre gjester. Flere kvelder i uken kan alle danseglade barn slippe seg løs på dansegulvet. Og hvem vet, kanskje Lollo eller Bernie titter innom... Mini Disco varer i ca. 20–25 minutter.

Barneshow

Det veksler mellom latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. De tre små bjørnene Isidor, Bumbum og Tvettis samt dyrevokteren Grubb tar deg med på morsomme sprell og spennende eventyr. Ikke gå glipp av det herlige showet med de kosete maskotene Lollo & Bernie. Showet med de tre bjørnene og dyrevokteren Grubb utgår sommeren 2018.

Lollo & Bernies nettbutikk

Du vet vel at du ikke trenger å vente til du kommer til Sunwinghotellet for å kjøpe Lollo & Bernie-effekter? Sjiraffen Lollo og bjørnen Bernie har en egen nettbutikk som er fylt med kosedyr, klær, oppgavebøker og andre morsomme ting for store og små barn.

Personale

Personalet som har ansvaret for barne- og ungdomsaktivitetene er valgt med omtanke og har erfaring med å jobbe med barn. Fremfor alt er de innstilt på å gi barna de beste ukene i året!

For barn og ungdom 8-11 år (merk at barnet må ha fylt 8 år) (opp til 15 år i høysesong i vinter,- påske- og juleferie) tilbyr Sunwing Kamala Beach mye morsomt å gjøre. Her kan du prøve forskjellige sportsaktiviteter både til lands og til vanns. Det finnes også biljardbord, bordtennisbord og andre spill. Av og til arrangerer vi kveldsaktiviteter med for eksempel pizza og film.

I vår Play & Chat kan du spille PlayStation. Er du modig kan du være med på Teen Idol i vinterferien. Da får du hjelp av showteamet til å øve inn en sang som du opptrer med foran publikum på den store scenen.

** Mange aktiviteter er gratis **
De aller fleste aktivitetene er gratis. Her kan du se hvilke aktiviteter som er inkludert og hvilke som koster noen kroner.

Aktiviteter

Bli med på pizza og film-kveld, sportsaktiviteter og forskjellige kveldsaktiviteter. Lån spill, hør på musikk, se film og delta i morsomme konkurranser. Aktuelt program finner du i Resortservice eller i Holiday Planner på mobilen eller nettbrettet ditt. Programmet er live, noe som betyr at det kun er tilgjengelig i perioder hvor hotellet holder åpent. Les om alle aktivitetene på Sunwing Kamala Beach.

Crawlkurs nybegynnere, fra 12 år

En aktivitet for både voksne og unge. I løpet av tre undervisningstimer får du et basiskurs i crawl av våre kompetente instruktører. Fokuset ligger på å kjenne til de tekniske prinsippene i crawl med korrekte armtak, benspark og hvordan man puster samt å praktisk øve på å forbedre kroppsposisjonen i vannet, finne rett flyt og lære seg prinsippene i pusteteknikken. Målet er å kunne svømme minst 25 meter crawl med pusting.

Ferdighetskrav: Svømmedyktig (minst 200 meter bryst på dypt vann).
Kursets varighet: 3 kurstimer à 40 minutter
Periode: 16.12.2017–01.03.2018, på for- eller ettermiddagen. Kan bestilles av deg som ankommer hotellet på onsdag eller fredag.

Les mer om svømmeskolen.

Kids Parkour

Nå er det barnas tur til å hoppe høyt, hoppe langt, krype og rulle rundt! På en trygg og lekende måte bidrar denne aktiviteten til å øke barnets fysiske styrke, kondisjon, koordinasjon og balanse, og styrker i tillegg selvfølelsen. Treningsformen er like bra for de med lopper i blodet som for de som ikke er fullt så vant med fysisk trening. Hver økt varer i ca. 30–55 minutter og avsluttes med en hinderløype. Kids Parkour passer for barn som har fylt 8 år til og med 11 år.

Teen Cross Training (kun i høysesong)

Teen Cross Training er en morsom og utfordrende sirkeltrening som kombinerer styrke, kondisjon, fleksibilitet og balanse. Vi deler oss inn i lag og konkurrerer til kul musikk. Treningsøkten varer i 45 minutter og passer for alle ungdommer som har fylt 11 år til og med 15 år.

PlayStation

I Play & Chat kan du spille PlayStation 4. Vi har alltid et stort utvalg av spill. Utfordre deg selv eller vennene dine – og det er helt gratis.

Ballsport

På Sunwing Kamala Beach arrangerer personalet av og til turneringer i forskjellig ballsport. Ellers kan du også utfordre nye og gamle kompiser i en fotballkamp på stranden!

Teen Idol

Er du mellom 8 og 15 år (merk at du må ha fylt 8 år) har du mulighet til å opptre og synge live fra Sunwings showscene. Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Kanskje er du en av morgendagens stjerner? Ta sjansen og vis deg frem foran et jublende publikum.

Flash Mob

...en hemmelig aktivitet for alle ungdommer som har fylt 8 år til og med 15 år. Hør med din ungdomsleder eller showteamet på hotellet for mer informasjon om øvinger og tider.

Personalet

De ansvarlige for aktivitetene på Sunwing Kamala Beach er nøye utvalgte og har erfaring med å jobbe med barn og ungdom. De vil gjøre hva de kan for at de unge skal få de beste ukene i året.

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Rolig strand- og naturområde med lokaltrafikk. Trapper og nivåforskjeller. Noen suiter kan forstyrres av hotellets underholdning. 500 m til Kamalas lokale sentrum hvor du finner noen restauranter. Avstanden til Patong Beach er ca. 7 km. Bussturen fra flyplassen tar ca. 45 minutter.

I januar arrangeres den årlige festivalen i Kamala og dette er en stor folkefest. Musikk og natteliv kan da oppleves som forstyrrende.

96/66 Moo 3
Kamala Beach Kathu
Phuket 83150, Thailand

Telefon+66 (0)76 371 650/-51/-52/-53/-54/-55
E-post (skriv på engelsk):
info@sunwingkamala.com

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen med Thomas Cook Airlines

Sunwing Kamala Beach tilbyr Easy Travel. Det betyr at du kan sjekke inn i fred og ro allerede på hotellet hvis du har bestilt en pakkereise og flyr med Thomas Cook Airlines. Har du forhåndskjøpt transport og flyr med Thomas Cook Airlines kan du også benytte deg av direktebusser t/r flyplassen.

Easy Travel gjelder bare ved flyavganger etter kl. 13.00 fra Thailand.

Vær
 • januar
31°23°
9
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • februar
32°23°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mars
33°24°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • april
33°25°
7
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • mai
31°25°
6
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • juni
31°25°
5
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
12
Regnfrie dager
 • juli
31°25°
3
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • august
31°24°
4
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • september
30°24°
4
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • oktober
31°24°
5
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • november
31°24°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • desember
31°24°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
Underholdning

Når den mest intense varmen har avtatt, stiger temperaturen på scenen i stedet. Nesten hver kveld skjer det noe nytt, og populære barneshow og proffe familieshow med dans og musikk avløser hverandre. Mange artister har faktisk begynt sin karriere hos oss.

Bestill en avkjølende drink og nyt vår profesjonelle underholdning flere kvelder i uken!

Familieshow

Gå ikke glipp av Sunwings populære og proffe familieshow! Vi underholder med blant annet uforglemmelige discohits og det beste fra pop- og rockesjangeren. Våre fargesprakende show med sang, dans og teater er en perfekt avslutning på en herlig feriedag!

Les mer om showprogrammet.

Barneshow

Det veksler mellom latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. De tre små bjørnene Isidor, Bumbum og Tvettis samt dyrevokteren Grubb tar deg med på morsomme sprell og spennende eventyr. Ikke gå glipp av det herlige showet med de kosete maskotene Lollo & Bernie. Showet med de tre bjørnene og dyrevokteren Grubb utgår sommeren 2018.

Mini Stars

Små gjester med masse sjarm. Én kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og forvandles til stjerner! Mini Stars er en aktivitet for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Barna velger en sang som de får øve inn sammen med showteamet vårt. Om kvelden får de hjelp med klær og sminke. Så er det showtime!

Teen Idol

Er du mellom 8 og 15 år (merk at du må ha fylt 8 år) har du mulighet til å opptre og synge live fra Sunwings showscene. Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Kanskje er du en av morgendagens stjerner? Ta sjansen og vis deg frem foran et jublende publikum.

Mini Disco

Ukens høydepunkt for våre mindre gjester. Etter barneshowet er det tid for Mini Disco! Flere kvelder i uken tenner vi discokulen og det blir full fart på dansegulvet. Den ene hit'en avløser den andre, og alle danselystne barn slipper seg løs på dansegulvet. Og hvem vet – kanskje Lollo eller Bernie stikker innom...

Lollo & Bernie's After Beach

To dager i uken blir det allsang, rytme og bevegelse for både gamle og unge. Kom og bli med på vår After Beach sammen med Sunwings showteam.

Gjestevurderinger og anmeldelser
3,9/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 551 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
85% anbefaler dette hotellet
Romstandard
3,9
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,4
Hotellpersonalet
4,3
Trivsel & stemning
4,3
Barnebasseng
4,4
Barnevennlig
4,6
Wifi
3,3

Priser og bestilling

Gjør et søk for å se ledige rom og priser.
Totalpris
Prisdetaljer